A Lostprophets egykori frontembere beismerte bűnösségét, két társával együtt többször is szexuálisan bántalmazott kiskorú gyermekeket.
A teljes cikkhez kattints ide!
Elismerte bűnösségét pedofília vádjában Ian Watkins
2013. november 27. 21:08
SoLettisha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.29. Hozzászólás: 500 Csatolások: 0 Azonosító: 159669 offline |
2013. november 27. 21:15
anna28új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.07. Hozzászólás: 71 Csatolások: 0 Azonosító: 203345 offline |
én annyira szerettem ezt a zenekart és még mindig hallgatom, csak undorító belegondolni,hogy milyen emberek, ha ezek egyáltalán annak mondhatók, zenéjén "nőttem fel"
2013. november 27. 21:15
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline |
Remélem súlyos ítéletet kap.
2013. november 27. 21:21
Patkányok. A kisbaba nem fog emlékzeni a történtekre (ez még nem menti fel őket semmi alól!), de a többi kölyökben valószínűleg elég mély nyomot hagytak a dolgokkal. Az olyan pedig egyáltalán nem érdemel gyereket, aki később molesztálja, bántalmazza. Milyen "anya" az ilyen? ... Remélem, szépen megkapják a magukét.
2013. november 27. 21:27
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Ezt az ember a farkánál fogva lógatnám fel egy fára, de azért az sem piskóta, hogy egy anya ilyenre felajánlja a gyermekét, sőt még ő maga is fajtalankodik vele. Hova csöppentem én, komolyan? Na, ezért nem nézek én híradót, mert az ehhez hasonló mocsok ömlik ki, amikre abszolút nem vagyok kíváncsi. A tippem az, hogy vádalkut kötöttek, hogy hamarabb szabaduljon ez a hányadék a sittről. Bár az vigasztaló, hogy egy börtönben sem szeretik a gyermekbántalmazókat...
2013. november 27. 21:37
emlékszem hogy ezeket az idiótákat szóval ezt a Lostprophets-et egyszer összekevertem a Non-prophets-el és majdnem megvettem az albumukat! még szerencse hogy a Non prophets az teljesen más! nahh mindegy csak úgy eszembe jutott!
2013. november 27. 21:42
jahh és egyébként a cikkhez mellékelt profil nem felel meg mert ez Ian Watkins nem az a Ian Watkins!
ez a mi emberünk!!
http://starity.hu/sztarok/ian-david-watkins/
ez a mi emberünk!!
http://starity.hu/sztarok/ian-david-watkins/
2013. november 27. 21:49
Beyla: ha úgy lógatnák fel, ahogy mondtad, szerintem ez az aberrált asshole azt is élvezné. Ilyen elcs*szett embereket, hihetetlen, hogy van képük még kiállni az emberek elé és sztárkodni (bár szerencsére nem ismertem ezeket a gané alakokat, már elnézést). Undorító, az ilyen nem érdemel mást, mint egy szép headshot-ot (nyilván nem megoldás, de hulljon a férgese). Nem igaz, hogy felnőtt nő nem elég neki (most nem akarom fejtegetni). Meg aztán azok a nő nemű képződmények is, akik képesek a saját gyermeküket ilyenre kárhoztatni, egyszerűen förtelmes...
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. november 27. 21:51
Cinti1999 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.06. Hozzászólás: 751 Csatolások: 0 Azonosító: 197302 offline |
Beyla: Mindent leirtal,amit leszerettem volna irni!
Talan meg annyi,hogy nem tudom kik ezek az emberek,de emberileg nagy nullak es undoritoak! Hogy lehet ilyet csinalni?! Felhaborito!
Talan meg annyi,hogy nem tudom kik ezek az emberek,de emberileg nagy nullak es undoritoak! Hogy lehet ilyet csinalni?! Felhaborito!
2013. november 27. 21:52
Úr isten!várjatok le kell nyugodnom!Mi az hogy egy ilyen férfi...nem nem rossz kifejezés....izé ilyet művelHET valakivel.Hogy a jó büdös francba lehet ez???Hogy???Meddig süllyed ez a világ.Már idáig is elviselhetetlennek tartottam némely egyed viselkedését,de ez mindenek a teteje. Egy babával?Egy pici babával aki azt sem tudja mi van?És hogyha elkap valamit vagy ilyesmi?Egyáltalán milyen anya az ilyen?Én...én ezt nem értem.
2013. november 27. 22:16
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline |
Fúúúj ez a második bekezdés nagyon durva. Egy csecsemő????
Remélem a börtönben majd gondoskodnak róla a cellatársai... undorító egy ember. ez nem is ember. sőt még állatnak sem mondanám. valami nagyon alacsony rendű lény.
Remélem a börtönben majd gondoskodnak róla a cellatársai... undorító egy ember. ez nem is ember. sőt még állatnak sem mondanám. valami nagyon alacsony rendű lény.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.