Megdöbbenve értesült a világ az alig negyvenéves amerikai filmsztár és természetbarát Paul Walker tragikus balesetéről.
A teljes cikkhez kattints ide!
Sokkoló tragédia: elhunyt Paul Walker
2013. december 01. 09:43
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9304 Csatolások: 38938 Azonosító: 186395 offline |
1 felhasználónak tetszik:
House Of Wax
2013. december 01. 09:46
xJustLetMeDiexúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.29. Hozzászólás: 51 Csatolások: 0 Azonosító: 212669 offline |
Igen, ezt olvastam twitteren, nagyon sajnálom a srácot. :'( R.I.P
2013. december 01. 09:47
Fanncsiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 428 Csatolások: 0 Azonosító: 151201 offline |
NEM NEM NEM NEM NEM NEM NEM ÉS NEM
Miért? Miért mindig az értékes, fontos, tehetséges, jószívű embereket veszi el a jóisten? Nem bírom felfogni. Itt sírok már legalább egy félórája, és nem tudom elhinni. Nem.
Nyugodj békében Paul! ♥ Újabb remek színészt vesztettünk el...
Miért? Miért mindig az értékes, fontos, tehetséges, jószívű embereket veszi el a jóisten? Nem bírom felfogni. Itt sírok már legalább egy félórája, és nem tudom elhinni. Nem.
Nyugodj békében Paul! ♥ Újabb remek színészt vesztettünk el...
2013. december 01. 09:47
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline |
Úristen majdnem elsírtam magam. Nyugodj békében.
2013. december 01. 09:49
Amikor reggel meghallottam a hírt ledöbbentem. El se hiszem, hogy még egy ilyen tehetséges színészt és nagyszerű ember elveszít a társadalom. Nyugodjon békében, én örökké emlékezni fogok rá!
House Of Wax
DoryPDúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 170078 offline |
én sem tudom elhinni, kedvenc színészeim közé tartozik, tegnap arra feküdtem le, hogy az ő filmjét néztem a tv-ben és arra keltem fel, hogy elment ilyen tragikus módon..... Nyugodjon békében!
Empressassassins™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.08. Hozzászólás: 3520 Csatolások: 8556 Azonosító: 146868 offline |
Örökké a szívembe leszel !!! Nyugodj békében ♥
House Of Wax
RihannaFan26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.03. Hozzászólás: 747 Csatolások: 1 Azonosító: 211156 offline |
Aztamarha! Nagyon tehetséges színész volt Szörnyű hogy ilyen fiatalon elhunyt! R.I.P
2013. december 01. 09:50
jaj istenem ..... ez hu uramatyám nem hiszem el mennyi ember hal még meg ezen a büdös világon ((((RÉSZVÉTEM:((
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline |
Ez tényleg sokkoló. Én két órája olvastam a hírt, de egyszerűen nem vagyok képes magamhoz térni. Először azt hittem, hogy valami ízléstelen tréfa de mikor rájöttem, hogy ez a valóság akkor megállás nélkül sírtam. Még most is könnyes a szemem
Ez az egész annyira igazságtalan! Miért mindig a hozzá hasonló nagyszerű emberek halnak meg?! Ráadásul még csak nem is az ő hibája volt
Ezt az egészet képtelen vagyok még felfogni. Tízen egy-két évesen ő volt nekem az álomférfi, és emellett máig kitartok! Fantasztikus embert veszítettünk el, nyugodjék békében
Ez az egész annyira igazságtalan! Miért mindig a hozzá hasonló nagyszerű emberek halnak meg?! Ráadásul még csak nem is az ő hibája volt
Ezt az egészet képtelen vagyok még felfogni. Tízen egy-két évesen ő volt nekem az álomférfi, és emellett máig kitartok! Fantasztikus embert veszítettünk el, nyugodjék békében
2 felhasználónak tetszik:
chelseagirl18,
SmileyZ
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline |
Reggel óta csak azt kérdezgetem, hogy miért ő? Pont ő, aki annyira jó ember volt, aki a fél életét mások megsegítésével töltötte. Miért Ő és miért így? Egy jótékonysági rendezvényről jövet. Végig forgatott X filmet az autókkal, sosem sérült meg, cápákkal forgatott, semmi baja nem lett, és egy ilyen brutális szerencsétlen balesetben kell elveszítenünk őt? Olyan csodálatos ember, és színész volt. Feladta a leckét a következő generációnak. Nem csak színészileg, de emberileg is. Ha ez nekünk, rajongóknak így fáj, mi lehet most a családjával és a barátaival. Nyugodj Békében Drága Paul. Örökké emlékezni fogunk rád, és köszönünk mindent, amit tőled kaptunk. Szeretünk!
House Of Wax
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9304 Csatolások: 38938 Azonosító: 186395 offline |
Nyugodjon békében. Egy csodálatos embert veszített a világ...
Még mindig képtelen vagyok felfogni ezt a hírt. Egy tucat híroldalt megnéztem, mert nem tudtam elhinni, hogy ez igaz. Egy kicsit még mindig reménykedek, hogy kiderül, hogy csak hazugság az egész... Hogy egy ilyen nagylelkű, remek és intelligens ember ilyen fiatalon, egy ilyen ostoba balesetben veszítse el az életét...
Teljesen meg vagyok döbbenve, pedig csak nemrég ismertem meg őt Goldman barátnőmnek és a jótékonykodásairól szóló cikkeknek köszönhetően. El sem merem képzelni, hogyan érezhetik most magukat Paul szerettei és rajongói...
Még mindig képtelen vagyok felfogni ezt a hírt. Egy tucat híroldalt megnéztem, mert nem tudtam elhinni, hogy ez igaz. Egy kicsit még mindig reménykedek, hogy kiderül, hogy csak hazugság az egész... Hogy egy ilyen nagylelkű, remek és intelligens ember ilyen fiatalon, egy ilyen ostoba balesetben veszítse el az életét...
Teljesen meg vagyok döbbenve, pedig csak nemrég ismertem meg őt Goldman barátnőmnek és a jótékonykodásairól szóló cikkeknek köszönhetően. El sem merem képzelni, hogyan érezhetik most magukat Paul szerettei és rajongói...
2 felhasználónak tetszik:
House Of Wax,
Kiim
2013. december 01. 09:51
Nem volt tulajdonképpen a kedvencem, de fantasztikus ember és rendkívüli színész volt. Nem tudom felfogni. Még csak nem is az ő hibája volt. Annyira, de annyira sajnálom.
2013. december 01. 09:52
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3304 Azonosító: 133484 offline |
Ez engem mélységesen és őszintén lesújt. El se tudom mondani, mennyire. Egyelőre nem is találok én erre szavakat, csak azt tudom, hogy ez engem nagyon-nagyon szomorúvá tesz. Drága, drága, utánozhatatlan, egyetlen Paul..
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.