Adam Lambert tapasztalatai szerint Miley Cyrus sokkal földhöz ragadtabb, mint a hollywoodi sztárok többsége.
A teljes cikkhez kattints ide!
Adam Lambert szerint Miley Cyrus nagyszerű személyiség
2013. december 01. 20:40
Adam mindenkit szeret. Ő ilyen. Csak lehet, hogy Mileyt nem kéne...Nem érdemli meg.
2013. december 01. 20:41
selena gomez fan22Mad Hatter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.21. Hozzászólás: 1096 Csatolások: 6 Azonosító: 209928 offline |
nincs igaza.
2013. december 01. 20:53
DylanSmith |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 768 Csatolások: 0 Azonosító: 202974 offline |
Jajjj e már, nem hiszem el, hogy egy olyan ember mondta ezt mint Adam. Abban igaza van, hogy szubjektív dolog, de Májlika nem olyan nagy művésznő.................
2013. december 01. 20:58
Dominika13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.25. Hozzászólás: 112 Csatolások: 0 Azonosító: 184577 offline |
Az jól van, hogy földhöz ragadt, de azon el kéne Szájruszkának is gondolkodnia, hogy mennyi kislánynak ő a példaképe és hogy hányan utánozzák. Én a helyében elásnám magam nagyon mélyre. Nem azt mondom, hogy nem egy külön személyiség, de csak rohadtul árt azzal, hogy a tv előtt rázza a seggét. Adam-nek meg nagyon nem értem az érveit, azért mert valaki művész akkor magamutogató idiótának kell lenni?!
2013. december 01. 21:00
Miley hangja jó csak kár, hogy mindez feledésbe merül a magamutogatásától, jó nem tetszhet mindenkinek de ha a világ 70% a botrányosnak találja az már "tehetség".
2013. december 01. 21:05
Katie Stylesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.03. Hozzászólás: 69 Csatolások: 0 Azonosító: 214727 offline |
Olyan igaza van megint:) Annyira szeretem Adamet: ')♥
2013. december 01. 21:06
Bogica0430 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.27. Hozzászólás: 953 Csatolások: 8 Azonosító: 198815 offline |
imadom ot is es Mileyt is<3
2013. december 01. 21:18
Miley biztosan, valóban nagyon emberi személyiség lehet, a Hannah Montanás berobbanása óta is, ezt biztosan kétségtelen lehet (annak aki ismeri személyesen is) De a stílusáról van szó, szerintem vissza kellene vennie, nekem ez még mindig túl dúrva tőle :/
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Végre kezdik elfogadni.