Palvin Barbival randizott Niall Horan
2013. december 02. 13:50
Boglárka1Dúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.01. Hozzászólás: 52 Csatolások: 1 Azonosító: 214539 offline |
de jó egy magyar k*rva jó
2013. december 02. 14:00
Fanny Holt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.08. Hozzászólás: 1026 Csatolások: 0 Azonosító: 208604 offline |
Hát szerintem tök jó lenne ha egy magayar gyönyörű modell csaj pája lenne egy igen elitt énekesnek.
2013. december 02. 14:19
Genoveva01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 275 Csatolások: 0 Azonosító: 202964 offline |
Irritáló ez a nőszemély -.-" nem vagyok Directioner,de Niall egy nagyon édes és aranyos srác,akit az ilyen Barbi féle nőszemélyek könnyen kihasználnak. Amúgy is hányok ettől a Palvintól,beképzelt hisztis,pénzéhes,nem való a VS-ek közé
2013. december 02. 14:24
Pinky Lilimythical beast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1562 Csatolások: 44 Azonosító: 208704 offline |
Nekem ezzel az egésszel nincs semmi bajom
2013. december 02. 14:24
Vikikee4♡Angel-chan♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.27. Hozzászólás: 1203 Csatolások: 0 Azonosító: 200960 offline |
Már megint...Szerintem csak haverok, egyáltalán nem járnak. Mostanában szinte mindenkit összehoznak a bandából mindenkivel. Majd, ha Niall bejelenti, akkor elhiszem, amúgy meg szerintem megint pletyka...
2013. december 02. 14:25
Ne, vagyok Directioner(sőt) de ennek örülök:) Bár én azt szerettem volna ha Justinnal lesz vmi de hát, nem így hozta a sors:D
2013. december 02. 14:26
Crazymofovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 104 Csatolások: 0 Azonosító: 203385 offline |
na neee... csak Barbit ne kérlek...
én örülnék Niall-nek ha találna egy lányt tényleg, még Ellie Goulding-nak is örültem volna... de légyszi csak Barbival ne jöjjön össze...
én örülnék Niall-nek ha találna egy lányt tényleg, még Ellie Goulding-nak is örültem volna... de légyszi csak Barbival ne jöjjön össze...
2013. december 02. 14:31
attól, hogy megnéztek egy filmet együtt még nem biztos, hogy randiztak, nem kellene mindenből média ügyet csinálni...!
2013. december 02. 14:35
Nem járnak és randiznak azért, mert elmennek együtt egy moziba megnézni egy filmet... Ennyi erővel Barbi a fél világgal kavart már.
2013. december 02. 14:37
sharyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.30. Hozzászólás: 253 Csatolások: 0 Azonosító: 216083 offline |
most jönnek a nagy 1D fanok HOGY JAJ jobbat érdemelne stb... Most elmondanám hogy inkább örülhetnél neki... összejönnének Nail jönne magyarországra stb...
2013. december 02. 14:40
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline |
Barbi igen sokat változott a karrierje kezdete óta, és hát, bevallom őszintén, nekem szimpatikusabb volt, mikor még a noname (bocsi), civil barátjával volt együtt. A szakítás óta pedig minden vele egykorú ifjú szívtipróval hírbe hozzák - és nem véletlen.
Nyilván kell mindkettőnek a sajtó, hogy forogjon a nevük a bulvárban, de Barbi helyében én igencsak vigyáznék - égette ő már meg magát egy hasonló kaliberű "bálvánnyal" készült közös kép után is.
[Amúgy most komolyan, Axente Vanessa van közel olyan neves a szakmában (ha nem nevesebb, leszámítva a VS-t), ő mégse ekkora sztár itthon. Akkor ez most hogy van?]
Nyilván kell mindkettőnek a sajtó, hogy forogjon a nevük a bulvárban, de Barbi helyében én igencsak vigyáznék - égette ő már meg magát egy hasonló kaliberű "bálvánnyal" készült közös kép után is.
[Amúgy most komolyan, Axente Vanessa van közel olyan neves a szakmában (ha nem nevesebb, leszámítva a VS-t), ő mégse ekkora sztár itthon. Akkor ez most hogy van?]
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.