Palvin Barbival randizott Niall Horan
2013. december 02. 13:50
Boglárka1Dúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.01. Hozzászólás: 52 Csatolások: 1 Azonosító: 214539 offline |
de jó egy magyar k*rva jó
2013. december 02. 14:00
Fanny Holt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.08. Hozzászólás: 1026 Csatolások: 0 Azonosító: 208604 offline |
Hát szerintem tök jó lenne ha egy magayar gyönyörű modell csaj pája lenne egy igen elitt énekesnek.
2013. december 02. 14:19
Genoveva01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 275 Csatolások: 0 Azonosító: 202964 offline |
Irritáló ez a nőszemély -.-" nem vagyok Directioner,de Niall egy nagyon édes és aranyos srác,akit az ilyen Barbi féle nőszemélyek könnyen kihasználnak. Amúgy is hányok ettől a Palvintól,beképzelt hisztis,pénzéhes,nem való a VS-ek közé
2013. december 02. 14:24
Pinky Lilimythical beast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1562 Csatolások: 44 Azonosító: 208704 offline |
Nekem ezzel az egésszel nincs semmi bajom
2013. december 02. 14:24
Vikikee4♡Angel-chan♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.27. Hozzászólás: 1203 Csatolások: 0 Azonosító: 200960 offline |
Már megint...Szerintem csak haverok, egyáltalán nem járnak. Mostanában szinte mindenkit összehoznak a bandából mindenkivel. Majd, ha Niall bejelenti, akkor elhiszem, amúgy meg szerintem megint pletyka...
2013. december 02. 14:25
Ne, vagyok Directioner(sőt) de ennek örülök:) Bár én azt szerettem volna ha Justinnal lesz vmi de hát, nem így hozta a sors:D
2013. december 02. 14:26
Crazymofovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 104 Csatolások: 0 Azonosító: 203385 offline |
na neee... csak Barbit ne kérlek...
én örülnék Niall-nek ha találna egy lányt tényleg, még Ellie Goulding-nak is örültem volna... de légyszi csak Barbival ne jöjjön össze...
én örülnék Niall-nek ha találna egy lányt tényleg, még Ellie Goulding-nak is örültem volna... de légyszi csak Barbival ne jöjjön össze...
2013. december 02. 14:31
attól, hogy megnéztek egy filmet együtt még nem biztos, hogy randiztak, nem kellene mindenből média ügyet csinálni...!
2013. december 02. 14:35
Nem járnak és randiznak azért, mert elmennek együtt egy moziba megnézni egy filmet... Ennyi erővel Barbi a fél világgal kavart már.
2013. december 02. 14:37
sharyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.30. Hozzászólás: 253 Csatolások: 0 Azonosító: 216083 offline |
most jönnek a nagy 1D fanok HOGY JAJ jobbat érdemelne stb... Most elmondanám hogy inkább örülhetnél neki... összejönnének Nail jönne magyarországra stb...
2013. december 02. 14:40
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline |
Barbi igen sokat változott a karrierje kezdete óta, és hát, bevallom őszintén, nekem szimpatikusabb volt, mikor még a noname (bocsi), civil barátjával volt együtt. A szakítás óta pedig minden vele egykorú ifjú szívtipróval hírbe hozzák - és nem véletlen.
Nyilván kell mindkettőnek a sajtó, hogy forogjon a nevük a bulvárban, de Barbi helyében én igencsak vigyáznék - égette ő már meg magát egy hasonló kaliberű "bálvánnyal" készült közös kép után is.
[Amúgy most komolyan, Axente Vanessa van közel olyan neves a szakmában (ha nem nevesebb, leszámítva a VS-t), ő mégse ekkora sztár itthon. Akkor ez most hogy van?]
Nyilván kell mindkettőnek a sajtó, hogy forogjon a nevük a bulvárban, de Barbi helyében én igencsak vigyáznék - égette ő már meg magát egy hasonló kaliberű "bálvánnyal" készült közös kép után is.
[Amúgy most komolyan, Axente Vanessa van közel olyan neves a szakmában (ha nem nevesebb, leszámítva a VS-t), ő mégse ekkora sztár itthon. Akkor ez most hogy van?]
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.