Palvin Barbival randizott Niall Horan
2013. december 02. 17:41
Gesztenye2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.23. Hozzászólás: 424 Csatolások: 0 Azonosító: 206949 offline |
Furik együtt egy ici-picit. De azért még lehet belőlük szép páros.
2013. december 02. 17:44
Ez a csaj is mindig az éppen ügyeletes tinikedvencre veti ki a hálóját, csak hogy beszéljenek róla. Bár Justin Bieber-nél sokkal jobb ez a srác...legalábbis normálisabbnak és értelmesebbnek tűnik, éppen ezért egy Barbinál sokkal normálisabb lányt képzelnék el mellé.
2013. december 02. 18:01
missbabuciivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.12. Hozzászólás: 353 Csatolások: 0 Azonosító: 213339 offline |
zsécii tök igazad van, amúgy utálom ezt a csajt!!
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. december 02. 18:03
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline |
AJJ NENENNENENENENE KERLEK NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
:'( hat en total kesz vagyok.....
miert basszameg...
amikor NIall bekovette ot twitteren ott imadkoztam, hogy csak tobb ne legyen koztuk! O az egyetlen csaj, aki mellett nem tudnam elfogadni Niallt
Mar sok szep lannyal osszehoztak, es mindig mondtam aranyosak lennenek, de ki nem allhatom Palvint. Kerlek ne mar
Erdekes, neki minden hires sztarral talalkoznia kell, aki epp meno, es posztolnia rola twitterem -.- jaj de meno vagy...
nagyon keves not nem szeretek, es o pont az egyike...
:'( hat en total kesz vagyok.....
miert basszameg...
amikor NIall bekovette ot twitteren ott imadkoztam, hogy csak tobb ne legyen koztuk! O az egyetlen csaj, aki mellett nem tudnam elfogadni Niallt
Mar sok szep lannyal osszehoztak, es mindig mondtam aranyosak lennenek, de ki nem allhatom Palvint. Kerlek ne mar
Erdekes, neki minden hires sztarral talalkoznia kell, aki epp meno, es posztolnia rola twitterem -.- jaj de meno vagy...
nagyon keves not nem szeretek, es o pont az egyike...
2013. december 02. 18:12
hazza08 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.10. Hozzászólás: 674 Csatolások: 0 Azonosító: 197566 offline |
Csak még azt fűzném hozzá a cikkhez hogy Liam és Sophia is ott volt és mentek az after partyra! ez tuti nem volt randi! Ha az is lett volna mi közünk lenne hozzá? A sok fan megint bemeséli magának hogy most ők járnak és most akkor Barbi rábeszéli Niallt hogy jöjjenek el Magyarországra. Csak az az egy bökkenő hogy ezt nem ők szervezik meg hanem mindent a menedzser és társai és ebbe ők bele sem szólhatnak. És Zsécii teljesen egyet értek veled!
2013. december 02. 18:21
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3781 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline |
Liam és Sophia is ott volt. Mellesleg Hazza is. Csak Niall ne járj ilyen csúnyassággal ha lehet. Kit érdekel ha magyar. Nagy cucc.
2013. december 02. 18:25
SSelena-GGomez-llovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.11. Hozzászólás: 291 Csatolások: 0 Azonosító: 189500 offline |
Nincsen ettől undórítóbb ember mint Barbara fúj... de utálom ezt a csajt.......
2013. december 02. 18:27
makari.bogiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.07. Hozzászólás: 94 Csatolások: 1 Azonosító: 193576 offline |
Nekem nagyon mind1
2013. december 02. 18:38
SHSophie2000hi. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 1798 Csatolások: 48 Azonosító: 186050 offline |
Szeretem Barbit, de számomra gyanús, hogy mindig olyanokkal hozza össze a média akiknek nagy nevük van az iparban...
2013. december 02. 18:39
A csajt meg a pasit is gyűlölöm, de filmválasztás terén jók. Mindegy nekem, ez a ribi kivel jár. Elegem van a ronda fejéből hogy Bruno Mars mellett, Justin Bieber mellett (így kell írni? ) meg most legújabban a vándís gyerek mellett pózerkedik. Hét egészségére. Mellesleg remélem tudja mennyire megvetem. Pózer majom. Fuj.
2013. december 02. 18:41
DylanSmith |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 768 Csatolások: 0 Azonosító: 202974 offline |
Na először is. Volt egy közös mozi, baráti program, de minden 1D fan sípol, hogy neeee! Miért is ne? Mi közötök van hozzá. Barbi egy jó csaj, és ez a macskajancsi örülhet, hogy elmehetett vele moziba. A másik dolog, ha valaki híres, akkor híres emberekkel találkozik. Nektek barmoknak csak az jön le, hogy rájuk mászik. Nem kéne ri....ncozni csak azért, mert nem ti ültetek a helyében! Csak, hogy tudjátok Barbi már most gazdag embernek számít!!!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.