Hülye barom, bele sem gondolt, hogy mások is feldobhatják a pacskert a kis játéka miatt. Persze egy hídról leugrani nyakában egy aksival már nem olyan jó, mert nincs nézettsége. Molnár egy Ferenc szavaival élve "Elvenni sem hagyom a életem, nem hogy eldobjam."
Nem ítélem el, azt a kétszáz embert, aki mindezt végig kívánta nézni. Az embert általában foglalkoztatja a halál gondolata (nem az öngyílkosság), kár is tagadni. Kell hozzá egy gyomor vagy éppen egy nagyon degenerált agy, bár mivel ez egy netes közösség, inkább a degeneráció az, ami közre játszik, de ezt akár a kiváncsíság számlájára is lehetne írni.
Élő adásban akart véget vetni az életének a fiú
2013. december 02. 19:17
2013. december 02. 19:18
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline |
Nem értek egyet az öngyilkossággal. Szerintem önzőség, hülyeség, és gyengeségre vall. Tudom, hogy néha úgy tűnik, nincs más megoldás, de aki értelmes, az tudja, hogy mindig van.
Másrészt, az a kétszáz is jó nagy tahó, hogy inkább élő adásban nézte volna, minthogy lebeszélte volna, vagy hívott volna egy rendőrt/tűzoltót... devilrose - nak igaza van, az ilyesmi nem újkeletű dolog, csak az a különbség, hogy a kivégzéseken a nézők semmit sem tehettek a halálra ítéltért...
Másrészt, az a kétszáz is jó nagy tahó, hogy inkább élő adásban nézte volna, minthogy lebeszélte volna, vagy hívott volna egy rendőrt/tűzoltót... devilrose - nak igaza van, az ilyesmi nem újkeletű dolog, csak az a különbség, hogy a kivégzéseken a nézők semmit sem tehettek a halálra ítéltért...
2013. december 02. 19:40
Violent13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.07. Hozzászólás: 297 Csatolások: 0 Azonosító: 134440 offline |
Azt hiszem, ez egy olyan pillanat volt az életemben, amikor már nem tudom, hogy sírjak e, vagy nevessek. Komolyan eddig süllyedtünk volna? Hogy lehet valaki ennyire gyenge jellem? Senki számára sem könnyű az élet, aki pedig el akarja dobni az egyetlen olyan ajándékot, melyet csak egyszer kaphatunk az egy gyáva, jellemtelen ember! Akik adták alá a lovat, azoknak pedig nincsen lelkük...
2013. december 02. 20:29
LucyanLimited Edition |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.28. Hozzászólás: 1300 Csatolások: 44 Azonosító: 202701 offline |
Az öngyilkosság számomra nagyon szánalmas dolog... Akárki teszi, akármilyen indokkal, akármilyen hatalmas problémája van, nem magoldás... Majdnem gyávaság. Nem értem, miért nem fogják fel, hogy az élet nem csak nekik sz@r, mégis egy csomóan elbírnak vele. Az indiaiak úgy tartják, hogy az élet nem jog, hanem kiváltság, ezért szerintem semmilyen indok nincs arra, hogy bárki is eldobjon egy ilyen fontos dolgot, egy gyenge pillanata miatt.
2013. december 02. 20:43
Bogi9903visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.09. Hozzászólás: 182 Csatolások: 0 Azonosító: 179921 offline |
Nos, azt hiszem, mindenki életében vannak mélypontok. Mikor a dolgok összejönnek, nem tudsz másra gondolni. Ekkor az agyad talán nem a szokott módon működik, csak a dühre és kilátástalanságra gondol. Mindegy, hogy hogyan, de úgy érzi, menekülnie kell a világból. Nem akar szenvedni. Nem számíthat senkire. Úgy látja, nincs megoldás a problémákra. Ez inkább betegség, mint gyengeség. Egyszerű állati reakció. Hiszen mindenki inkább meghal, mintsem ennyit szenvedjen. Az embereknek segíteniük kellett volna, nem támogatni. Nem azt mondták, van miért élned, inkább biztatták. Igen, mindenki gondol a halálra. De. Ha valaki ilyet akar látni, nézzen világháborús filmeket, figyelje a híradót, vagy csak menjen be a kórházba a rákos betegekhez, higgyétek el, nem nagy öröm látni a haldokló embert. Tisztában vagyok azzal, hogy kicsit morbid dolgokat írtam. De ő is egy ember, akire az élet várna. Segíteni kellene az ilyeneknek. Azt hittem, az ember azért ember, mert képes segíteni másokon, tisztában van döntései súlyával. Tévedtem.
2013. december 02. 21:03
Még ha a 200 nemnormális ember nézi is, lovat nem kéne alá adni.
A lényeg végül is, hogy még él...
A lényeg végül is, hogy még él...
2013. december 02. 21:21
Beth Rose Darknessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.24. Hozzászólás: 118 Csatolások: 153 Azonosító: 171910 offline |
ez az emberiség... hát ezek az emberek!!
2013. december 02. 22:36
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Idézet (Lucyan @ 2013.12.02. 20:29)
Az öngyilkosság számomra nagyon szánalmas dolog... Akárki teszi, akármilyen indokkal, akármilyen hatalmas problémája van, nem magoldás... Majdnem gyávaság. Nem értem, miért nem fogják fel, hogy az élet nem csak nekik sz@r, mégis egy csomóan elbírnak vele. Az indiaiak úgy tartják, hogy az élet nem jog, hanem kiváltság, ezért szerintem semmilyen indok nincs arra, hogy bárki is eldobjon egy ilyen fontos dolgot, egy gyenge pillanata miatt.
Hátha komolyan így gondolod, akkor az a helyzet, hogy nem tudod, hogy ez a srác mit érezhetett. Nagyon szerencsés embernek tartalak téged, mert nem tudod milyen az, amikor nincsen melletted senki sem. Nem tudod kinek elmondani a bajaidat, senkit sem izgat, hogy sz*rul vagy, nem kellesz senkinek sem és úgy érzed, hogyha távoznál az élők sorából, akkor sem hiányolna senki sem. K*rvára irigyellek valahol úgy magunk között szólva. Nem tudhatod, hogy mi játszódott le a srác fejében, ahogyan azt sem tudhatod, hogy mióta érezte magát úgy ahogyan. Szerintem ez nem egy gyenge pillanat volt, hanem egy segélykiáltás. Aki tényleg meg akarja tenni az szépen csöndben teszi, de ez a srác nyilvánosság előtt akarta. Figyelemért ordított, szeretetért és törődésért. Szerintem meg az a szánalmas és a gyávaság, na meg persze embertelen, hogy emberek százai nem csak végig nézték az egészet, hanem még adták is alá a lovat. Ez nem undorító egy csöppet sem? Én biztos, hogy minden erőmmel azon lettem volna, hogy lebeszéljem a srácot erről. Pluszban mindenkinek szíve-joga eldönteni azt, hogy akar élni vagy sem. Nem törhetsz pálcát valaki felett csak, mert nem úgy ítéli meg a dolgokat, mint te. Valószínűleg sosem éreztél még olyan magányt, hogy inkább a halált választanád. Mondom, becsüld meg ezt, mert nagyon szerencsés vagy!
Idézet (Zsófii94 @ 2013.12.02. 18:22)
Akhillesz98
Mit pattogsz már? mi az hogy taplóság? szánalmasak az ilyen emberek és kész.Gyenge az ilyen ember.Mindenre van megoldás és nem egyből az öngyilkosságra kell gondolni..Elítélem az ilyen embereket.Gyenge emberek, akik ahelyett hogy szembenéznének a problémájukkal megfutamodnak..Én egyáltalán nem sajnálom az ilyen embereket.:ddd Meg mi az, hogy 200 ember előtt? Ha valaki öngyilkos akar lenni akkor minek kell ezt interneten, mindenki szeme láttára megtenni?! mindenkinek vannak problémái és nem az a megoldás hogy fogod és kinyírod magadat a g*cibe.
Ja és csak hogy tudd, én sose fogom ezt átélni, ugyanis a barátaim és a családom is mindenben támogat és mellettem állnak..Nem fogom annyira elcseszni az életem, hogy a szüleim kitagadjanak.Ha bármi problémád vagy közölnivalód van, akkor privátba írj, mert itt nem folytatom. ARANYOM.XDD
Mit pattogsz már? mi az hogy taplóság? szánalmasak az ilyen emberek és kész.Gyenge az ilyen ember.Mindenre van megoldás és nem egyből az öngyilkosságra kell gondolni..Elítélem az ilyen embereket.Gyenge emberek, akik ahelyett hogy szembenéznének a problémájukkal megfutamodnak..Én egyáltalán nem sajnálom az ilyen embereket.:ddd Meg mi az, hogy 200 ember előtt? Ha valaki öngyilkos akar lenni akkor minek kell ezt interneten, mindenki szeme láttára megtenni?! mindenkinek vannak problémái és nem az a megoldás hogy fogod és kinyírod magadat a g*cibe.
Ja és csak hogy tudd, én sose fogom ezt átélni, ugyanis a barátaim és a családom is mindenben támogat és mellettem állnak..Nem fogom annyira elcseszni az életem, hogy a szüleim kitagadjanak.Ha bármi problémád vagy közölnivalód van, akkor privátba írj, mert itt nem folytatom. ARANYOM.XDD
Fú, b*szdmeg, ritkán mondom eme randa szót, de a te butaságodhoz már útlevél kell. Ostoba vagy, még hozzá nem kicsit, hanem nagyon nagyon. Továbbiakban fórumozás, észosztás és az élet értelmén való gondolkodás helyett menj a sarokba Barbie-zni, este pedig mesét nézni, mert neked jócskán az való. Undorító egy bicskanyitogató hozzászólást hánytál ide, az biztos. Büszke lehetsz magadra Kislányom! Ne válassz olyan pályát, ahol kell empátia, mert neked olyanod nincs és, ahogyan elnézem nem is lesz. Kár, hogy a hozzád hasonló p*rasztokban egyszer sem fordul meg az öngyilkosság gondolata, hisz nagy valószínűséggel a normális emberek az ilyen érzéketlen nyomorékok miatt választják a halált. Édesanyukádnak meg add át őszinte gratulációmat, hogy milyen kislányt nevelt belőled!
2013. december 02. 22:58
Idézet (Dzsenifer3 @ 2013.12.02. 16:34)
20 éves létére egy idióta!!
és az ilyen gyökerek járnak egyetemre...
Szerintem amúgy csak 1 órás hírnévre vágyott,hogy egy kicsit beszéljenekróla.
és az ilyen gyökerek járnak egyetemre...
Szerintem amúgy csak 1 órás hírnévre vágyott,hogy egy kicsit beszéljenekróla.
gratulálok az értelmes kommentedhez.
nem idióta, hanem depressziós. mivel gondolom erről nem tudsz semmit (ahogy én ez a hozzászólásodból felfogtam) egy elég komoly lelki betegség, ami kezelés nélkül öngyilkosságig fajulhat, és ha hiszed, ha nem, járnak depressziósok az egyetemre!
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. december 02. 23:04
dori08 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.15. Hozzászólás: 971 Csatolások: 57 Azonosító: 149299 offline |
Ez a gyerek bolond. Pont. Elmegyógyintézetben a helye!! Majdnem sikerült kinyírnia (az egy dolog hogy magát) de még a lakótársát is!! Nnna, vajon miért szakíthatott vele a csaja? Mert nem volt normális, azért!!
2013. december 03. 11:44
crazy134új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.29. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 204806 offline |
haha, Toaster Stephen:DD a kommentekböl következtetve ti nem ismeritek az oldalt. Kb ez a szinvonal ott, ha ilyenek nem is minden nap történnek meg, ehez hasonlo durvaságok elöfordulnak, én már meg sem lepödök
2013. december 03. 13:00
Szerintem egy embernek mimcs joga eldobnia az életét amit születésekor megkapott. Lehet hogy sz*rul volt, de akkor sem tehette volna meg. Mindenesetre én tiszteletben tartom a döntését :/
2013. december 03. 13:25
Elmebeteg barmok, akik végig akarják nézni, egy ember halálát! Stephennek meg csak annyit, hogy szedje össze magát!
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
A hatóságok idegenkezűséget sejtenek.