Miley és Demi beszélte rá a fűre Joe Jonast!
2013. december 05. 18:50
Ebből a Joe-ból is elegem van! Magát azt nem hibáztatja! Mert biztos Miley-ék kezdték el helyette, vagy tömték a szájába? Nem!
2013. december 06. 12:39
myneee20visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.15. Hozzászólás: 320 Csatolások: 0 Azonosító: 209426 offline |
Minek próbálta ki ha nem akarta??
A válasz roppant egyszerű; mert ő is akarta!
Azért ezt jól meg csinálta Demit meg Mileyt be nyomta!
Szeretmen mind a három Disney-s sztárt,de ez túlzás
A válasz roppant egyszerű; mert ő is akarta!
Azért ezt jól meg csinálta Demit meg Mileyt be nyomta!
Szeretmen mind a három Disney-s sztárt,de ez túlzás
2013. december 06. 18:53
Nevergiveup233visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.19. Hozzászólás: 177 Csatolások: 0 Azonosító: 215533 offline |
omfg...ti ribik nyugottan füvezzetek de a jóhajú csávót ne keverjétek bele ok? Köszi.
2013. december 06. 19:09
Katy perry2004új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.06. Hozzászólás: 40 Csatolások: 0 Azonosító: 216406 offline |
őszintén szólva azon nem csodálkozom,hogy miley mindenkit arra bátorít,hogy füvezzen vagy drogozzon!
2013. december 06. 20:09
Amikor ő 17-18 volt, Miley és Demi akkor voltak 14-15 évesek. Ezért nehezen hiszem el, hiszen annyira fiatalok voltak akkor még. Ezt egyébként megtarthatta volna magának is. Érdekes, hogy akkor rukkol elő egy ilyen információval, amikor semmi hír nincs róla
2013. december 06. 20:31
bettike99unicorn. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.28. Hozzászólás: 3977 Csatolások: 159 Azonosító: 151860 offline |
Ezt Joe eléggé bebukta, mivel amikor ő 17-18 éves volt, akkor Demi és Miley még javában kiskorúak voltak. Nem hiszem, hogy Joe magától nem esett volna a drog csapdájában, ha nem akarta volna, akkor nem is próbálta volna ki. Egyébként, meg nagyon örülnék, ha Demit ebbe nem is keverné bele, szegény Deminek megvolt a maga saját problémái is.. Ezzel Joe csak a középpontba akart kerülni, és botrányt keverni...
2013. december 06. 20:35
bettike99unicorn. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.28. Hozzászólás: 3977 Csatolások: 159 Azonosító: 151860 offline |
Idézet (viki1995 @ 2013.12.04. 15:12)
Na...2 r*banc,aki mindig tönkrevág mindent.
Sajnálom, hogy ennyire kis szókinccsel rendelkezel, örülnék, hogyha megismernéd, hogy Demi milyen is valójában, és hogy miken ment keresztül... Semmi jogod sincs ler*bancozni senkit sem, kíváncsi lennék, hogy te milyen is vagy valójában...
1 felhasználónak tetszik:
boszikaa97
2013. december 06. 20:54
zsanet02visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.02. Hozzászólás: 271 Csatolások: 0 Azonosító: 179230 offline |
Nagyot csalódtam Joe-ban. Nem hiszem el,hogy ennyi év után is feltud ilyeneket hozni csak azért hogy sz*rt kavarjon.És ahogy már mások is mondták már itt amikor Joe 17-18 volt ők még csak 14-15 évesek lehettek. És nem hiszem hogy pont a nála kisebb lányok vették rá a drogozásra.
2013. december 06. 21:05
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.02. Hozzászólás: 271 Csatolások: 0 Azonosító: 179230 offline |
És undorító hogy azt meri Joe mondani hogy csak azért volt Demivel hogy segítsen neki. Mit képzel magáról? Szerintem ez még így is rosszul esett deminek hogy:
1.Rá fog valami olyasmit ami valószínűleg nem is úgy volt ahogy Joe állítja
2.Ennyi év után a média előtt kijelenti hogy ő nem volt boldog Demi melett csupán segíteni akart neki.
1.Rá fog valami olyasmit ami valószínűleg nem is úgy volt ahogy Joe állítja
2.Ennyi év után a média előtt kijelenti hogy ő nem volt boldog Demi melett csupán segíteni akart neki.
2013. december 06. 21:26
Persze Joe, hogyne. A kokóra pedig egy bölcsis csoport szoktatott rá.
2 felhasználónak tetszik:
Jolie_77,
boszikaa97
2013. december 06. 21:41
„Úgy éreztem, hogy gondoskodnom kell róla, ugyanakkor hazugságok közt éltem. Nem voltam boldog, de mellette kellett maradnom, mert segítenem kellett neki.”
Elemezném kicsit.Miért érezte úgy? Barátként is gondoskodhatott volna róla,nem kellett volna elhitetnie vele hogy szereti amikor nem úgy volt.Hazugságok közt élt?Igen,azért,mert hazudott. De Demi nem élt szerinte hazugságok közt,amikor azt hitte Demi hogy Joe szereti őt?Nem volt boldog?Senki se mondta neki, hogy játssza el a hős szerelmest miközben hazudik. Melette kellett maradnia?A kellett szó az már mindennek a teteje. Nem volt ez az egész kötelező ő hazudott.Segítenie kellett neki?Még egyszer elmondom hogy barátként is lehetett volna neki segíteni,és nem volt ez sem kötelező dolog.
Nekem annyi lenne a véleményem Joe-ról. Hogy szemét,nem gondoltam volna róla,hogy ilyeneket mer nyilatkozni.Szerintem kicsit szánalmas de ahogy gondolja.Én szeretem Joe-t de most egy ideig inkább feldolgozni szeretném ezt és nem még több hülye cikket olvasni róla.
Elemezném kicsit.Miért érezte úgy? Barátként is gondoskodhatott volna róla,nem kellett volna elhitetnie vele hogy szereti amikor nem úgy volt.Hazugságok közt élt?Igen,azért,mert hazudott. De Demi nem élt szerinte hazugságok közt,amikor azt hitte Demi hogy Joe szereti őt?Nem volt boldog?Senki se mondta neki, hogy játssza el a hős szerelmest miközben hazudik. Melette kellett maradnia?A kellett szó az már mindennek a teteje. Nem volt ez az egész kötelező ő hazudott.Segítenie kellett neki?Még egyszer elmondom hogy barátként is lehetett volna neki segíteni,és nem volt ez sem kötelező dolog.
Nekem annyi lenne a véleményem Joe-ról. Hogy szemét,nem gondoltam volna róla,hogy ilyeneket mer nyilatkozni.Szerintem kicsit szánalmas de ahogy gondolja.Én szeretem Joe-t de most egy ideig inkább feldolgozni szeretném ezt és nem még több hülye cikket olvasni róla.
2013. december 06. 21:58
HB08 írta:
Haha, tiszta óvoda. biggrin.gif Ha füvezik, vállalja már fel a pofáját, és ne másra kenje, hogy de ez is csinálta, meg az is csinálta, meg ez mondta hogy csinálja. Ő meg volt olyan retardált, hogy meg is csinálta, csak mert Demi és Miley azt mondta. Wtf. Hatalmasat csalódtam Joe-ban, ez egy iszonyat gerinctelen húzás volt tőle.
Egyet értek.
Haha, tiszta óvoda. biggrin.gif Ha füvezik, vállalja már fel a pofáját, és ne másra kenje, hogy de ez is csinálta, meg az is csinálta, meg ez mondta hogy csinálja. Ő meg volt olyan retardált, hogy meg is csinálta, csak mert Demi és Miley azt mondta. Wtf. Hatalmasat csalódtam Joe-ban, ez egy iszonyat gerinctelen húzás volt tőle.
Egyet értek.
2013. december 07. 11:35
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4369 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline |
Mi az, hogy kellett? Azért álljon meg a menet, nem hinném, hogy pisztolyt fogtak a fejéhez. Ha nem szívesen segít Deminek, akkor inkább ne csináljon semmit. A másik, ha ő nem akar valamit, akkor nem teszi meg, nincs ennyi akaratereje? Nem ám már a nyúl viszi a vadászpuskát. Azt ne mondja, hogy ő teljesen ártatlan ebben a szituban.
2013. december 07. 11:52
nillus0301új tag |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 13.09.15. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 211841 offline |
sztem nem olyan nagy cucc ugyis kipróbálta volna
2013. december 07. 12:49
willscheidtúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.24. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 186539 offline |
Baromság! Ha 17 éves volt amikor rábeszélték Demi vagy 3-4 évvel kisebb! Joe most ezzel akar kicsit beljebb kerülni a világba, mert mostanában rohadtul eltűnt. Egy pletykával nem lehet visszatérni a sajtóba... Joe you do it wrong
1 felhasználónak tetszik:
boszikaa97
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni