Klippremier: Justin Bieber - All That Matters
2013. december 04. 15:50
Enikő Stylesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.26. Hozzászólás: 128 Csatolások: 0 Azonosító: 196815 offline |
Már megint a sok hülye kommentetek,minek nézitek meg én utálom Rihannát nem is nézem a klipjeit és nem is irok kommenteket mert tudom sokan szeretik nem bántom,ti viszont akkora parasztok vagytok hogy nem veszitek magatokat észre,minket oktattok miközben nektek kéne segitség hogy megtanuljátok az illemet,tudom hiába irok nektek nem foglyátok fel mivel eddig se tudtátok,de tényleg nézzetek magatokba ,gondolkozzatok el azon hogy mennyire nem tudjátok tiszteletben tartani mások izlését.Misem vonunk titeket kérdöre hogy miért szertitek Taylor Swiftett,Selenát és még sorolhatnám és azt is tudom hogy ez után a levél után jön a sok le ugató komment holott ezt tényleg nem azért irom hogy vitát csináljak csak azért hogy gondolkozzatok el.Tudom hogy szartok mások véleményére de pprobáljatok meg elgondolkodni,ha tudtok vagy ha lehet ilyet kérni.
2013. december 04. 15:59
Székely Cintiaaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.11. Hozzászólás: 135 Csatolások: 0 Azonosító: 191392 offline |
ahhw imádom a szamot is a klippet is Justin-t is de aszt a csajt ahh idegesitö hogy csokolgassa meg ölelgeti most biztos a beliberek féltékenyek a csajra ♥♥♥♥♥♥ <3
2013. december 04. 16:17
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.26. Hozzászólás: 128 Csatolások: 0 Azonosító: 196815 offline |
Szerintem még nagyobb dolgot talált ott mint a te fejed:)
2013. december 04. 16:23
2013. december 04. 16:37
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline |
egyszer le fogom vágni a kezem, amiért minden - nyilvánvalóan - nekem nem tetsző dolgot képes vagyok megnyitni abban a hitben, hogy talán végre sikerült valami olyat alkotni, amivel egy icipicit nőhet a szememben az illető zeneileg. ez a... valami ismételten megerősített abban, miszerint egyszerűen képtelen vagyok felfogni, ez a Bieber-gyerek mégis mit keres a zeneiparban, körülbelül egy kiherélt macska nyávogásához tudnám hasonlítani azt, amit ő éneklés címszóval produkál. és hogy a videóról is említést tegyek, ha már klippremier, hiszen ha a fülem nem is bírta sokáig, egy-két helyre beletekergettem: ez a nőcskés jelenet szörnyen erőltetettre sikerült, ahol meg a bizonyos testrészeit keresgéli, a girnyó testecskéjével együtt kifejezetten undorítóra sikeredtek - bár ilyen szempontból jó lett, hiszen úgy nagyjából tükrözi e csodás dalt előadó, lenyűgöző énekesnek a lényét.
2013. december 04. 16:53
dana246új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.17. Hozzászólás: 84 Csatolások: 0 Azonosító: 215421 offline |
Hűha, most ugráljak örömömben? Bíborunk hozta a tőle várt és megszokott színvonalat. Kábé az egész számban motyog, olyan, mintha nem tudná rendesen a szavakat. Gratulálok annak, aki őt énekesnek nevezi.
2013. december 04. 17:17
Demiley00visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.25. Hozzászólás: 280 Csatolások: 0 Azonosító: 150025 offline |
oszinte leszek, imadom justint a dalait a kinezetet az egesz gyerek egy "aaaahw" ... de ettol az albumtol sokkal tobbet vartam, amennyire hirdettek a heartbreaker c. szamot is azthittem valami rohadt jo zene lesz .. de nem egyaltalan nem tetszenek ebbeb az albumban levo szamai.. most egy kicsit csalodtam.. az osszes szam az albumon, lassu, unalmas.. imadom justint de ez az album nem sikerult tul jora:/ remelem majd ao kovetkezo <3
2013. december 04. 17:31
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline |
Nekem elve tetszett a dal és a klip se lett rossz szerintem
2013. december 04. 17:51
AnyyBeebs
tyúúh szerintem most az "utálók" megijedtek tőled Most komolyan,te mikor nem mondtad már ki a véleményed akár rossz akár nem? Tudtommal szabad ország és bárkiről mondhatunk bármit még ha az sértő is.Nekem sértegették kedvenc sztárjaim.Lenullázták,fúl lenézték őket,de én még se reklamálok.De legfőbb képpen ezekért a mondatokért vagyok oda,"Ha nem tetszik ne nézd!".Ismételten mondom bármihez hozzászólhatunk,nem perelhetsz be minket,nem jelenthetsz fel,nem jöhetsz be a házunkba...stb Nem akadályozhatod meg,hogy véleményünket megosszuk a közösséggel.Sajna ez van nem mindenkinek tetszik az a sztár akit te szeretsz!
tyúúh szerintem most az "utálók" megijedtek tőled Most komolyan,te mikor nem mondtad már ki a véleményed akár rossz akár nem? Tudtommal szabad ország és bárkiről mondhatunk bármit még ha az sértő is.Nekem sértegették kedvenc sztárjaim.Lenullázták,fúl lenézték őket,de én még se reklamálok.De legfőbb képpen ezekért a mondatokért vagyok oda,"Ha nem tetszik ne nézd!".Ismételten mondom bármihez hozzászólhatunk,nem perelhetsz be minket,nem jelenthetsz fel,nem jöhetsz be a házunkba...stb Nem akadályozhatod meg,hogy véleményünket megosszuk a közösséggel.Sajna ez van nem mindenkinek tetszik az a sztár akit te szeretsz!
2013. december 04. 19:00
Törpike mi vagy te ügyvéd ,oda irok ahova akarok,amikor akarok ez egy szabadország,nem mindenkinek tetszhet az amit amásik csinál.Remélem ismeös:)
2013. december 04. 19:12
Szarok a hülye kérésedre törpe az én véleményemet leszrják én is azt teszem.:(ilyenek lesztek
2013. december 04. 19:13
Idegbajosakra gondoltam,bocs már azok vagytok:)
2013. december 04. 19:42
Ügyvéd asszony holvagy?xd
2013. december 04. 20:10
Meliikeevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.22. Hozzászólás: 323 Csatolások: 0 Azonosító: 204211 offline |
Úristeen nagyon nagyon jó klip lett!! Imádoom <3 A dal is nagyon tetszett...és ez a videó..te jó ég! 1:59-nél ahhw <33 Irigylem azt a csajt..nagyon nagyon :/ :3 AnyyBeebsszel teljesen egyetértek! <3 )
2013. december 04. 20:49
bizsikeee222új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 89 Csatolások: 0 Azonosító: 193970 offline |
ez egy határ nagy szar >,< meg ugy az uj albumáról kb minden...... százezerszer jobb volt az elején most ez már csak elviselhetetlen vonaglás -.-"
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.