Klippremier: Justin Bieber - All That Matters
2013. december 05. 08:59
|
|
év 2000.02.17sztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 1463 Csatolások: 73 Azonosító: 153023 offline
|
<333333333333333333333333333333333333
2013. december 07. 16:00
|
|
bohóc9wor(k)shipper |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 1330 Csatolások: 0 Azonosító: 200672 offline
|
gyenge a dal is, a klip is. azt hittem, Justin fejlődni fog, nem visszaesni. az elején azért nyávogott, mert még kisfiú hangja volt, azt reméltem, ez elmúlik a mutálással. de nem, sőt egyre rosszabb lesz.
persze a rajongók biztosan elájulnak attól a szerencsétlen nézéstől, amit a klipben produkál, úgyhogy lesz egy nézettsége, de én azt nem értem, minek kell elkészíteni az ötszázadik ugyanolyan dalhoz az ötszázadik ugyanolyan klipet. semmi történet, csak Justin kerülgeti a csajt végig. könyörgöm, minden harmadik klip erről szól! az a baj, hogy Justinnak nincs semmi egyénisége, csak olyan, amilyen az összes tinisztár, amiből szintén van vagy ötszáz. úgyhogy a kommentem nagy része nem csak Justinra vonatkozik...
persze a rajongók biztosan elájulnak attól a szerencsétlen nézéstől, amit a klipben produkál, úgyhogy lesz egy nézettsége, de én azt nem értem, minek kell elkészíteni az ötszázadik ugyanolyan dalhoz az ötszázadik ugyanolyan klipet. semmi történet, csak Justin kerülgeti a csajt végig. könyörgöm, minden harmadik klip erről szól! az a baj, hogy Justinnak nincs semmi egyénisége, csak olyan, amilyen az összes tinisztár, amiből szintén van vagy ötszáz. úgyhogy a kommentem nagy része nem csak Justinra vonatkozik...
2013. december 07. 16:43
|
|
Jodynot quite my tempo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.23. Hozzászólás: 2249 Csatolások: 352 Azonosító: 204319 offline
|
A klip erotika szintje körülbelül ott áll, hogy egy másodfokú egyenlet diszkriminánsa nagyobb izgalomba hoz. Feszélyezettnek tűnik a lány társaságában, akár egy elveszett kisfiú az áruházban. Tucat és unalmas, nyilván a micsodája taperolásával szerette volna fenntartani az érdeklődést. Színvonal az egekben. Az feltűnt, hogy nagyobb érzékkel nyúlt magához, mint a fentebb említett hölgyeményhez. Felettébb érdekes.
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. december 10. 09:12
A klip nem tetszik, de a dal nem rossz, bár igaz, vannak sokkal jobb dalai is. Ha többet hallgatom, akkor talán még megtetszhet.
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Megkezdődött a ceremóniasorozat.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.