Lady Gaga ismét vetkőzött — fotó (18+)
2013. december 04. 20:44
Várjunk csak....hisz én még csak 17 éves vagyok...(tényleg illene betartani ezt a karika dolgot)
2013. december 04. 20:58
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2582 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline |
A benyomásom: haha, még bajsza is van *lejjebb néz* ._.
2013. december 04. 20:59
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1917 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline |
Érdekes egy "képsorozat"...
2013. december 04. 21:16
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3095 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline |
Wáá, Manson csodaszép, mint mindig. Ha valaki, hát ő igazán tett azért, hogy a férfiak is bátran hordjanak nőies holmikat. Gagáról Salvador Dali jut eszembe, meztelenség és erős kontúrok.
2013. december 04. 21:32
sewenteenKapitány Úr |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 1138 Csatolások: 632 Azonosító: 129210 offline |
Az ember azt gondolná, hogy Gaga borotválja...
Az a baj ezzel a képpel, annak ellenére, hogy egy acht, hogy semennyire nem szexi! Jó alakja van, de a bajusz az nagyon lehúzza, meg úgy unblock nem az a ránéz az ember és "hűűha"
Kicsit tényleg kiábrándító!
Akik úgy gondolják ,hogy ezzel akarja népszerűsíteni a lemezét, azokat nem értem...szerintem ezzel pont, hogy az ellenkezőjét éri el, főleg, hogy a kép nem túl ízléses és nem vonzza a szemet!
De azt aláírom ,hogy a Gypsy dalát bizonyára ezzel akarta promotálni... hozzá teszem elég rosszul
Az a baj ezzel a képpel, annak ellenére, hogy egy acht, hogy semennyire nem szexi! Jó alakja van, de a bajusz az nagyon lehúzza, meg úgy unblock nem az a ránéz az ember és "hűűha"
Kicsit tényleg kiábrándító!
Akik úgy gondolják ,hogy ezzel akarja népszerűsíteni a lemezét, azokat nem értem...szerintem ezzel pont, hogy az ellenkezőjét éri el, főleg, hogy a kép nem túl ízléses és nem vonzza a szemet!
De azt aláírom ,hogy a Gypsy dalát bizonyára ezzel akarta promotálni... hozzá teszem elég rosszul
2013. december 04. 21:42
Ez ugye a Gypsy-hez készül, ami szerintem a 3. kislemez, ami jó döntés, mert szerintem a legjobban sikerült számok között van, sajnos nem sok "k*baszotthúúdenagysláger" van az albumon, G.U.Y-ami Gaga, MANiCURE-ami Gaga,Venus-ami Gaga, Gypsy-Ami Gaga, és az ARTPOP, és a Fashion, DWUW... többit én pakoltam volna az applikációra, és helyettük Redone segítségével készített számokat raktam volna rá. Majd talán észbekapnak és a következőre xd
2013. december 04. 22:04
Látszik, hogy én egy földhöz ragadt fazon vagyok, mert nem értem.
2013. december 04. 22:49
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline |
Mindig is tudtam, hogy valami hiányzik az életemből, de hála Gaga vulvájának, mostmár nem érzek egy tátongó ürességet a lelkemben. Undorító ez a nőszemély, látszik, hogy nem fogy az album. Manson meg király, mint mindig.
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.