Megjelent a nemrég alakult Am I God legelső dala, amit hivatalos Facebook oldalán közölt a zenekar.
A teljes cikkhez kattints ide!
Dalpremier: Am I God - Calling The Ocean
2013. december 07. 21:22
|
|
StephanieBieberúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.29. Hozzászólás: 81 Csatolások: 0 Azonosító: 214283 offline
|
ok kik nagyon nyommik.
2013. december 07. 22:42
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Nem tetszik. :SSS
2013. december 07. 22:56
|
|
Hiddlestonervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.16. Hozzászólás: 136 Csatolások: 0 Azonosító: 186140 offline
|
A Leander Risinghoz képest tényleg lightosabb lett, Leander hangja jobban passzol a metálosabb dalokhoz, de egyébként jó szám lett.
2013. december 08. 15:18
|
|
selena gomez fan22Mad Hatter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.21. Hozzászólás: 1095 Csatolások: 6 Azonosító: 209928 offline
|
nekem nagyon nem tetszik
2013. december 08. 21:25
|
|
niczy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.03. Hozzászólás: 736 Csatolások: 88 Azonosító: 124067 offline
|
Örülök a cikknek
Nekem nagyon tetszik,örülök,hogy Lea és Márk ismét együtt zenél :3
De akad 1-2 hibás infó..Márk neve Maczák,nem Maczek.. és nem 2009-ben alakult a Leander Rising..:/
De akad 1-2 hibás infó..Márk neve Maczák,nem Maczek.. és nem 2009-ben alakult a Leander Rising..:/
2013. december 11. 15:42
StephanieBieber
Először is ők nem "ok". Másodszir nagyon büszke lehetsz magadra, ha egy zenekart/embert kinézet alapján ítéled meg. Nekem szimpatikusak, én pl. azt nem értem mi olyan jó Bieberbe. A nyálas irritáló "megvernek egy macskát" hangjába (haha hangjába), meg az undorító kinézetébe, a visszataszító viselkedésébe, a semmit nem mondó dalaiba pl. mi olyan jó? Szóval légyszi előbb nézz utána kik ezek, utána alkoss véleményt. Amúgy nem hogy örülnél, hogy egy magyar zenekar híres külföldön is. Így a végére: Nem csak azok lehetnek híresek akiket te ismersz!
Először is ők nem "ok". Másodszir nagyon büszke lehetsz magadra, ha egy zenekart/embert kinézet alapján ítéled meg. Nekem szimpatikusak, én pl. azt nem értem mi olyan jó Bieberbe. A nyálas irritáló "megvernek egy macskát" hangjába (haha hangjába), meg az undorító kinézetébe, a visszataszító viselkedésébe, a semmit nem mondó dalaiba pl. mi olyan jó? Szóval légyszi előbb nézz utána kik ezek, utána alkoss véleményt. Amúgy nem hogy örülnél, hogy egy magyar zenekar híres külföldön is. Így a végére: Nem csak azok lehetnek híresek akiket te ismersz!
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.

0 felhasználónak tetszik: