Kendall Jenner és Harry Styles együtt?
2013. december 08. 17:25
Anett124536visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.16. Hozzászólás: 352 Csatolások: 38 Azonosító: 187816 offline |
Dorina 177 :DDDDDDD
2013. december 08. 17:29
Hanna M.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 35 Csatolások: 1 Azonosító: 202572 offline |
Attól még, hogy együtt látták Őket, nem biztos, hogy együtt is vannak. Egyébként Én Modest! -t érzek benne. Nem kell állandóan pletykálni olyanokat, hogy együtt vannak, amikor elmantek valahová kettesben. Majd ha megerősitették.
2013. december 08. 17:33
Idézet
Ha elfogadtad volna, akkor nem kezdtél volna el észtosztani. :biggrin: Habár az számomra rejtély, hogy hol ítélkeztem és vádoltam jogtalanul bárkit vagy bármit. Úgy gondolom, hogy sehol sem. Nem szokásom ilyesmit csinálni. Én túllépek azon, hogy magyarból bukásra állsz és nem megy a szövegértés, te meg a továbbiakban analizáld a cikket, és ne az én hozzászólásomat! Thanks!
Idézet
Habár az számomra rejtély, hogy hol ítélkeztem és vádoltam jogtalanul bárkit vagy bármit. Úgy gondolom, hogy sehol sem.
Idézet
Én túllépek azon, hogy magyarból bukásra állsz és nem megy a szövegértés, ..
Hát igen...mindenki magából indul ki!
2013. december 08. 17:59
DorcsiNegróvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.04. Hozzászólás: 248 Csatolások: 0 Azonosító: 205245 offline |
Dorina177 XDDD Veled vagyokk
2013. december 08. 18:03
És ha együtt vannak? Kitör a 3. világháború? Ha járnak, egészségükre! Mit zavar ez titeket? Jó én, is szeretem őket, de na...
2013. december 08. 18:13
vampiredadavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.11. Hozzászólás: 186 Csatolások: 0 Azonosító: 155082 offline |
Szerintem igazán szép lány! És a Directionerek most már igazán le állhatnának! :* Inkább örülniük kellene h végre van csaja! ;D
2013. december 08. 18:16
vampiredadavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.11. Hozzászólás: 186 Csatolások: 0 Azonosító: 155082 offline |
Dorina 117
ööö...Most akkor gondolj bele mi lenne fordított esetben?Mi lenne ha valami véletlen folytán, össze hozna a sajtó téged és mondjuk Harryt?Akkor rólad is ezeket mondanák mint te róla!Ismered ezt a lányt?Beszéltél már vele?Egyáltalán láttad már élőben?Van egy olyan érzésem hogy nem.Akkor ne állíts róla ilyeneket!Ne legyél féltékeny kismaki És ezt most nem bántásból írtam! ♥
ööö...Most akkor gondolj bele mi lenne fordított esetben?Mi lenne ha valami véletlen folytán, össze hozna a sajtó téged és mondjuk Harryt?Akkor rólad is ezeket mondanák mint te róla!Ismered ezt a lányt?Beszéltél már vele?Egyáltalán láttad már élőben?Van egy olyan érzésem hogy nem.Akkor ne állíts róla ilyeneket!Ne legyél féltékeny kismaki És ezt most nem bántásból írtam! ♥
2013. december 08. 19:48
paynobabevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.01. Hozzászólás: 145 Csatolások: 0 Azonosító: 216186 offline |
cukiicsaj : Kendallnek az előző kapcsolata is 2 évig tartott.
Nekem 8, hogy összejönnek e vagy sem, de Harry úgyis utazgatni fog. Ha annyira nagy lesz a szerelem, kibírják, de a csajszi is most töltötte be a 18at, szóval még bőven ráér megkeresni az igazit
Nekem 8, hogy összejönnek e vagy sem, de Harry úgyis utazgatni fog. Ha annyira nagy lesz a szerelem, kibírják, de a csajszi is most töltötte be a 18at, szóval még bőven ráér megkeresni az igazit
2013. december 08. 20:30
Didi95új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.24. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 133836 offline |
Én csak annyit mondok remélem együtt vannak már megérdemelné, hogy boldog legyen, meg legalább most vele hasonló koruval van Szimpatikus a lány is és figyelem aki szidta a lányt ne tegye mert nem is ismeri akkor meg ne mondjon róla obszcén szavakat. A másik fogadjátok el TI sose lesztek együtt Harryvel, ahelyett, hogy olyanba vagytok "szerelmesek" aki távoli mondhatni csak plátói ahelyett igazán kiléphetnétek a való világba és találhatnátok egy olyat aki igazából is ott van veletek akit igazából is tudtok szeretni...és ettől még nem lesz az, hogy ti nem vagytok directionerek csak egyszerűen élitek az életeteket. Ennyi lenne a véleményem és tiszetelet a kivételnek persze (és ezt úgy mondom, hogy én is directioner vagyok)
ui: Sok sikert a kapcsolathoz!
ui: Sok sikert a kapcsolathoz!
2013. december 08. 21:01
Biucikaa Stylesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.18. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 212052 offline |
Én személy szerint örülnék neki ha összejönnének azok a Directionerek akiknek nem tetszene ha összejönnének nem is igazi Directionerek,mivel egy igazi Directioner örül a tagok boldogságának. Én így gondolom.
2013. december 08. 21:08
Bogi9903visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.09. Hozzászólás: 182 Csatolások: 0 Azonosító: 179921 offline |
Az ő élete, ő dönti el, kivel akar összejönni. Amúgy szerintem passzolnak egymáshoz:) De már elég sokszor híreszteltek róla mindent, és kiderült, hogy csak barátok. A múltkor is a Niall-Palvin Barbi ügy... Ha van valami, majd nyilatkoznak róla.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.