Iiiisteneeeeem xD Miért nem vallja már be hogy meleg?? Látom, tanult egy kis színészetet, meg figyelemelterelést :"D
De reménykedek, hogy van pár ember, aki átlát ezen a szánalmas hárításon
Kendall Jenner és Harry Styles együtt?
2013. december 08. 02:19
En azt hallottam hogy hazz jaddel a little mixbol van egyutt de azt nem hiszem el..hat kendall-lal meg legyen boldog de csak mondom hogy BARATOK es semmimas..:
.
2013. december 08. 07:14
|
|
Mrs.Tomlinson22új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.24. Hozzászólás: 33 Csatolások: 0 Azonosító: 204327 offline
|
Egyáltalán nem szép ez a nő.
2013. december 08. 07:53
Na akkor most járnak vagy nem ??? járjanak már Harry-nek kéne már egy barátnő
2013. december 08. 08:09
|
|
Butterflyyyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.22. Hozzászólás: 439 Csatolások: 0 Azonosító: 213885 offline
|
nem valami szép lány... :/
2013. december 08. 08:37
|
DylanSmith |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 768 Csatolások: 0 Azonosító: 202974 offline
|
Idézet (Pocok @ 2013.12.07. 23:03)
Isten tudja. Nem bántásból, és nem azért, mert 'elvakult' rajongó vagyok, de ez a lány nem szép. Harryről van szó. Akármelyik szépséget megszerezhetné magának, nem hiszem, hogy ettől a lánytól komoly kapcsolatot vár. Barátok? Legyen.
Én hiszek a fiú-lány barátságban. Ha összejönnének, akkor sem jósolnék nekik hosszú időt. Harry nem maradna meg nála sokáig, és szerintem a lány is hamar tovább állna. Szerintem egyenlőre csak megpróbálják egymást megismerni, és akár a véletlen műve is lehet, hogy egy szállodában voltak. Bár.. Harrynek mostanában amúgy sem voltak nőügyei, a modell csaj meg számomra ( és szerintem még szinte mindenki számára) ismeretlen volt. Szép kis reklám mindenkinek. ' Harry Styles modellel kavar.' A titokzatos modell 3 hét múlva berobban a köztudatba, mert Harry neve viszi majd. *taps-taps*
Van igazság abban amit írtál, de..Harryről van szó?! Mintha vmi félistenről lenne szó. Elfogult vagyok a modellekkel szemben, bár ez a csaj nem egy modell alkat, mind1, de mért kell mindig azt feltételezni, hogy csak azért találkoznak ezzel a macskajancsival, hogy ismertebbek legyenek. Ugyanez vonatkozik justinkára is. A szakma, jó esetben és nagy %-ban, a portfólió meg az előző munkák alapján dönt. Nem azért fog munkát kapni, mert ezzel az agyonsztárolt pávával randizott..
2013. december 08. 08:46
|
|
krisztinaa 22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 478 Csatolások: 0 Azonosító: 204511 offline
|
Fúj, nehogymár ezzel a csajjal járjon!
Ennél még Taylor is szebb volt.
2013. december 08. 08:49
én örülnék ha összejönnének
) És nemtudom mi bajotok van vele,szerintem igenis szép,és szimpatikus lány
)
2013. december 08. 08:53
|
|
RihannaFan26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.03. Hozzászólás: 747 Csatolások: 1 Azonosító: 211156 offline
|
Én nem örülnék, ha tényleg összejönének!Harryhez nem illik Kendall
Ne jöjjenek össze szerintem
2013. december 08. 09:03
|
|
MiliDirectionervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.22. Hozzászólás: 272 Csatolások: 1 Azonosító: 212312 offline
|
Egyáltalán nem illenek össze szerintem.És egy igazi directioner annak örül,hogy Harry vagy akárki boldog.És nem azon siránkozik,hogy valaki elvette álmai pasiját.
2013. december 08. 09:20
|
|
MachineMagicpainkiller. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1126 Csatolások: 6 Azonosító: 133664 offline
|
Ahhhhhhhj, minden nap látok egy cikket, hogy X és Y együtt? Már olan unalmas! Mit kell találgatni?
2013. december 08. 09:22
|
|
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline
|
Szerintem össze illenek.. Remélem együtt vannak.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
A kifutón jelentek meg a párizsi divathéten.

0 felhasználónak tetszik: