Kendall Jenner és Harry Styles együtt?
2013. december 10. 10:20
Ők kb mindenkivel együtt vannak akivel egy közös képük készült...
2013. december 10. 15:31
Idézet
Beyla
Hol írtam helytelenül, Kedves? Egyébként köszönöm szépen, hogy a magyar tudásomról érdeklődsz. Négyes-ötös voltam belőle mindig is és már érettségim is van belőle. Kár, hogy nem pazarolsz rám időt, pedig olyan jót vidulok azon, hogy milyen buta vagy.XD Kettőnk közül még mindig te nem tudsz szöveget értelmezni.
Hol írtam helytelenül, Kedves? Egyébként köszönöm szépen, hogy a magyar tudásomról érdeklődsz. Négyes-ötös voltam belőle mindig is és már érettségim is van belőle. Kár, hogy nem pazarolsz rám időt, pedig olyan jót vidulok azon, hogy milyen buta vagy.XD Kettőnk közül még mindig te nem tudsz szöveget értelmezni.
A legeslegutolsó,hogy egy ilyen szánalmas és röhejes emberre pocsékolom az időm! A helyesírás különben is:Legfőképpen nyelvtani rész,nem pedig irodalom. Miért is nekem kell elmagyaráznom ezt pont egy olyannak aki irodalomból érettségizett?
Idézet
Hol írtam helytelenül, Kedves?
Hol írtam én olyat,hogy helytelenül írtál?
Idézet
Négyes-ötös voltam belőle mindig is
Na ja,meglátszik mondhatom...
Idézet
Kettőnk közül még mindig te nem tudsz szöveget értelmezni.
Ebben én nem vagyok annyira biztos.
Idézet
...buta vagy.XD ...
Te már csak tudod. Egyáltalán nincs hozzá közöd,de azért megemlíteném,hogy 4-es 5-ös tanuló vagyok.
Ezek után meg szerintem: Foglalkozz a saját dolgoddal és az irdalom füzeteidet sem ártana átlapozgatni...
2013. december 10. 18:16
Idézet (Henna100 @ 2013.12.10. 15:31)
A legeslegutolsó,hogy egy ilyen szánalmas és röhejes emberre pocsékolom az időm! A helyesírás különben is:Legfőképpen nyelvtani rész,nem pedig irodalom. Miért is nekem kell elmagyaráznom ezt pont egy olyannak aki irodalomból érettségizett?
Te már csak tudod. Egyáltalán nincs hozzá közöd,de azért megemlíteném,hogy 4-es 5-ös tanuló vagyok.
Ezek után meg szerintem: Foglalkozz a saját dolgoddal és az irdalom füzeteidet sem ártana átlapozgatni...
Bocs, de már nem tudom megállni, nem akartam ide írni, de...: nézd, szerintem nem Beylával kéne foglalkoznod, hanem a cikkhez írnod... Meg nem kéne visszabeszélni, tapasztalatból mondom, ha valaki idegesít, és lesz*rod, jobban jársz, ez erre is igaz. Ha idegesít, ne írj neki vissza, mert így csak saját magad égeted, főleg, hogy nálad idősebbet osztasz ahelyett, hogy megpróbálnál diplomatikus lenni. Sokat segít, hidd el. Ja, és a helyesírásról annyit, hogy helyes gépelésnél például az írásjelek után szóközt teszünk, a "na ja, meglátszik mondhatom" mondatod pedig helytelen, a "meglátszik" után vesszőt kellene tenni.
Mindegy, egy szónak is száz a vége, ne kötözködj, és mielőtt kiosztasz mást, kapirgálj a saját házad táján.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. december 10. 18:37
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Idézet (Henna100 @ 2013.12.10. 15:31)
Vááá, ez kész!XD Neked még nem mondták, hogy a nyelvtannak és az irodalomnak a gyűjtőneve a "magyar" kifejezés? Ezt extrán LOL.XD De, hogy mit keres az irodalom kifejezés a széles és gyenge oltogatási repertoárodban az egy nagyon jó kérdés.XD Tartsak egy sor előadást Adyról vagy Aranyról, vagy mi?XD Nem tudom, hogy hol írtál olyat, de erőteljesen fikázol valamit (amiről szerintem már neked sincs tudomásod XD), így az első asszociációm a helyesírás volt. Mindenesetre tudok szöveget értelmezni mivel is nagy hobbim az olvasás, de én abban sem vagyok biztos, hogy te egyáltalán fogtál már könyvet a kezeid között életed során. Kérdem én Kedves, tudsz egyáltalán olvasni?XD Huhh, négyes-ötös vagy... és hol? Elsőben vagy másodikban?XD Az oltogatásaid baró gyengék voltak, az biztos. Fogadd meg Hugii 570 tanácsát, és, ha nem tetszem, akkor ignorálj! Én speciel jót nevettem rajtad, az meg már csak a dolgok slussz poénja, hogy s*gg hülye vagy. Mint írtam, vadidegenek oltogatása helyett egy picikét foglalkozz a tanulással, hiszen a kis bucikádban komoly alapműveltségi hiányosságok lelhetők fel, ja és lapozgasd a magyar füzeteidet (főleg a nyelvtant), mert jócskán rád fér! Köszönöm ezt a felettébb mulattató kabarét a részedről, egy üdítő élmény volt!
2013. december 10. 19:19
Semmi bajom a csajjal.Remélem tényleg együtt vannak
2013. december 10. 20:49
Jajj higyem már el, megint az lesz mint Taylorral, kb 2 hónapig tallkozgatnak... aztán vége.
2013. december 11. 16:40
DorcsiNegróvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.04. Hozzászólás: 248 Csatolások: 0 Azonosító: 205245 offline |
Nem illenek össze De nagyon nem
2013. december 11. 20:26
Blogerina23új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.03. Hozzászólás: 35 Csatolások: 0 Azonosító: 179368 offline |
Harry-t régen bírtam,sőt régen az egyik kedvencem is volt. Nálam akkor vesztett el mindent amikor Taylor Swiftről az nyílatkozta hogy prűd és aszexuális. Nem én vagyok a világ legnagyobb Taylar-fanja,de ez akkor is túlzás! Nem mindegyik lány szeret ágyba bújni az aktuális pasijával 1-2 hónap után,és ha még aszexuális is lenne vagy prűd,az magány ügy!! Egész biztos vagyok benne hogy ő is sokszor felszólal hogy zavarja a sajtó és magán életet akar.
Rendben van, de milyen jogon kéri azt hogy a ő (gyakori,alig 1-2 képes) nőügyeit leszedjék a címplapról,ha ő meg másról ilyet jelent ki??
Nem akartam semelyik jelen lévő directionert megbántani,de ez volt a véleményem,és remélem vannak még nem teljesen csak a tökéletest látó rajongók is akik elismerik hogy RÉSZBEN igazam van. Mert nektek hogy esne ha a volt pasitok azért szakítana veletek mert nem vagytok hajlandok vele lefeküdni,aztán ilyesmit mond rólatok?
Akik meg azt mondják hogy Taylor csak a hírnévért volt vele,akkor megmondanák hogy miért nem bújt ágyba Harryvel? Úgy tovább megtarthatta volna,nem?
Rendben van, de milyen jogon kéri azt hogy a ő (gyakori,alig 1-2 képes) nőügyeit leszedjék a címplapról,ha ő meg másról ilyet jelent ki??
Nem akartam semelyik jelen lévő directionert megbántani,de ez volt a véleményem,és remélem vannak még nem teljesen csak a tökéletest látó rajongók is akik elismerik hogy RÉSZBEN igazam van. Mert nektek hogy esne ha a volt pasitok azért szakítana veletek mert nem vagytok hajlandok vele lefeküdni,aztán ilyesmit mond rólatok?
Akik meg azt mondják hogy Taylor csak a hírnévért volt vele,akkor megmondanák hogy miért nem bújt ágyba Harryvel? Úgy tovább megtarthatta volna,nem?
2013. december 12. 15:11
lathkavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.02. Hozzászólás: 114 Csatolások: 0 Azonosító: 193087 offline |
Blogerina23
Harry-t régen bírtam,sőt régen az egyik kedvencem is volt. Nálam akkor vesztett el mindent amikor Taylor Swiftről az nyílatkozta hogy prűd és aszexuális. Nem én vagyok a világ legnagyobb Taylar-fanja,de ez akkor is túlzás! Nem mindegyik lány szeret ágyba bújni az aktuális pasijával 1-2 hónap után,és ha még aszexuális is lenne vagy prűd,az magány ügy!! Egész biztos vagyok benne hogy ő is sokszor felszólal hogy zavarja a sajtó és magán életet akar.
1.) Én nem állítom, hogy Taylor a hírnévért volt vele, sőt szerintem Harry szempontjából sokkal nagyobb szám volt az, hogy járt Taylorral.
2.) Nyilván rosszul esne... Nekem személy szerint az se esne jól, ha az exem azt mesélné, hogy milyen jó vagyok az ágyban, mert senkire se tartozik! <--- Abszolút igazad van!
3.) Viszont szerintem manapság egyre kevesebb olyan lány van, aki 1 hónapnál tovább nem fekszik le az új pasival... és ezért egyre több fiú elvárja, hogy rögtön zsutty az ágyba...(Én nem ítélem el azt, aki nem vár 2 hónapot...) és én úgy tudom, hogy Harry gondja az volt, hogy amikor kettesben voltak, akkor is távolságtartó és rideg volt... Nah mind1 ez vagy igaz vagy nem
1.) Én nem állítom, hogy Taylor a hírnévért volt vele, sőt szerintem Harry szempontjából sokkal nagyobb szám volt az, hogy járt Taylorral.
2.) Nyilván rosszul esne... Nekem személy szerint az se esne jól, ha az exem azt mesélné, hogy milyen jó vagyok az ágyban, mert senkire se tartozik! <--- Abszolút igazad van!
3.) Viszont szerintem manapság egyre kevesebb olyan lány van, aki 1 hónapnál tovább nem fekszik le az új pasival... és ezért egyre több fiú elvárja, hogy rögtön zsutty az ágyba...(Én nem ítélem el azt, aki nem vár 2 hónapot...) és én úgy tudom, hogy Harry gondja az volt, hogy amikor kettesben voltak, akkor is távolságtartó és rideg volt... Nah mind1 ez vagy igaz vagy nem
2013. december 12. 15:53
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5156 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline |
Szerintem nem igaz.
2013. december 12. 16:59
ha még nem a Kardashian családból jönne, kedvelném is. /tudom, hogy nem lehet így megítélni embereket./ de a lényeg hogy Harry boldog legyen.
ráér még a mi kapcsolatunk Harryvel x
ráér még a mi kapcsolatunk Harryvel x
2013. december 13. 17:42
larrystylinson4everúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.13. Hozzászólás: 56 Csatolások: 0 Azonosító: 216734 offline |
most Istenem:Dd nem azért... de mindenkivel össze tudják hozni Niallt meg Harryt:D attól hogy kétszer találkoztak, még nem biztos, hogy járnak
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.