Starity

Kendall Jenner és Harry Styles együtt?

10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. december 10. 10:20 #161
- törölt felhasználó -    
Ők kb mindenkivel együtt vannak akivel egy közös képük készült...
2013. december 10. 13:26 #162
aranyalma
aranyalma
visszatérő vendég

Státusz"Oh My God you look so much like your dad."- N.G.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 312
Csatolások: 0
Azonosító: 167233
AZ Ő DOLGUK!!!!!!! Szerintem ez is már csak egy nagy hülyeség.....nem igaz hogy nem tudnak róluk leszállni.
2013. december 10. 15:31 #163
- törölt felhasználó -    
Idézet
Beyla 
Hol írtam helytelenül, Kedves?  smileeee.gif  Egyébként köszönöm szépen, hogy a magyar tudásomról érdeklődsz. Négyes-ötös voltam belőle mindig is és már érettségim is van belőle. Kár, hogy nem pazarolsz rám időt, pedig olyan jót vidulok azon, hogy milyen buta vagy.XD Kettőnk közül még mindig te nem tudsz szöveget értelmezni. smileeee.gif 

A legeslegutolsó,hogy egy ilyen szánalmas és röhejes emberre pocsékolom az időm! glare.gif A helyesírás különben is:Legfőképpen nyelvtani rész,nem pedig irodalom. omg.gif Miért is nekem kell elmagyaráznom ezt pont egy olyannak aki irodalomból érettségizett? blink.gif
Idézet
Hol írtam helytelenül, Kedves?  smileeee.gif

Hol írtam én olyat,hogy helytelenül írtál? huh.gif
Idézet
Négyes-ötös voltam belőle mindig is

Na ja,meglátszik mondhatom... rohog.gif
Idézet
Kettőnk közül még mindig te nem tudsz szöveget értelmezni. smileeee.gif

Ebben én nem vagyok annyira biztos. _nevet.gif
Idézet
...buta vagy.XD ...

Te már csak tudod. smileeee.gif Egyáltalán nincs hozzá közöd,de azért megemlíteném,hogy 4-es 5-ös tanuló vagyok.
Ezek után meg szerintem: Foglalkozz a saját dolgoddal és az irdalom füzeteidet sem ártana átlapozgatni... laugh.gif
2013. december 10. 18:16 #164
- törölt felhasználó -    
Idézet (Henna100 @ 2013.12.10. 15:31)
A legeslegutolsó,hogy egy ilyen szánalmas és röhejes emberre pocsékolom az időm! glare.gif A helyesírás különben is:Legfőképpen nyelvtani rész,nem pedig irodalom.  omg.gif Miért is nekem kell elmagyaráznom ezt pont egy olyannak aki irodalomból érettségizett?  blink.gif 
Ebben én nem vagyok annyira biztos.  _nevet.gif 
Te már csak tudod. smileeee.gif Egyáltalán nincs hozzá közöd,de azért megemlíteném,hogy 4-es 5-ös tanuló vagyok.
Ezek után meg szerintem: Foglalkozz a saját dolgoddal és az irdalom füzeteidet sem ártana átlapozgatni...  laugh.gif

Bocs, de már nem tudom megállni, nem akartam ide írni, de...: nézd, szerintem nem Beylával kéne foglalkoznod, hanem a cikkhez írnod... Meg nem kéne visszabeszélni, tapasztalatból mondom, ha valaki idegesít, és lesz*rod, jobban jársz, ez erre is igaz. Ha idegesít, ne írj neki vissza, mert így csak saját magad égeted, főleg, hogy nálad idősebbet osztasz ahelyett, hogy megpróbálnál diplomatikus lenni. Sokat segít, hidd el. wink.gif Ja, és a helyesírásról annyit, hogy helyes gépelésnél például az írásjelek után szóközt teszünk, a "na ja, meglátszik mondhatom" mondatod pedig helytelen, a "meglátszik" után vesszőt kellene tenni.
Mindegy, egy szónak is száz a vége, ne kötözködj, és mielőtt kiosztasz mást, kapirgálj a saját házad táján.
1 felhasználónak tetszik: Beyla
2013. december 10. 18:37 #165
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (Henna100 @ 2013.12.10. 15:31)
A legeslegutolsó,hogy egy ilyen szánalmas és röhejes emberre pocsékolom az időm! glare.gif A helyesírás különben is:Legfőképpen nyelvtani rész,nem pedig irodalom.  omg.gif Miért is nekem kell elmagyaráznom ezt pont egy olyannak aki irodalomból érettségizett?  blink.gif 
Ebben én nem vagyok annyira biztos.  _nevet.gif 
Ezek után meg szerintem: Foglalkozz a saját dolgoddal és az irdalom füzeteidet sem ártana átlapozgatni...  laugh.gif

Vááá, ez kész!XD Neked még nem mondták, hogy a nyelvtannak és az irodalomnak a gyűjtőneve a "magyar" kifejezés? laugh.gif Ezt extrán LOL.XD De, hogy mit keres az irodalom kifejezés a széles és gyenge oltogatási repertoárodban az egy nagyon jó kérdés.XD Tartsak egy sor előadást Adyról vagy Aranyról, vagy mi?XD Nem tudom, hogy hol írtál olyat, de erőteljesen fikázol valamit (amiről szerintem már neked sincs tudomásod XD), így az első asszociációm a helyesírás volt. Mindenesetre tudok szöveget értelmezni mivel is nagy hobbim az olvasás, de én abban sem vagyok biztos, hogy te egyáltalán fogtál már könyvet a kezeid között életed során. Kérdem én Kedves, tudsz egyáltalán olvasni?XD Huhh, négyes-ötös vagy... és hol? Elsőben vagy másodikban?XD Az oltogatásaid baró gyengék voltak, az biztos. Fogadd meg Hugii 570 tanácsát, és, ha nem tetszem, akkor ignorálj! laugh.gif Én speciel jót nevettem rajtad, az meg már csak a dolgok slussz poénja, hogy s*gg hülye vagy. Mint írtam, vadidegenek oltogatása helyett egy picikét foglalkozz a tanulással, hiszen a kis bucikádban komoly alapműveltségi hiányosságok lelhetők fel, ja és lapozgasd a magyar füzeteidet (főleg a nyelvtant), mert jócskán rád fér! wink.gif Köszönöm ezt a felettébb mulattató kabarét a részedről, egy üdítő élmény volt! laugh.gif
2013. december 10. 19:19 #166
- törölt felhasználó -    
Semmi bajom a csajjal.Remélem tényleg együtt vannak smileeee.gif
2013. december 10. 19:40 #167
Curika
Curika
visszatérő vendég

Státusz~to the moon and back...
Hozzászólás: 353
Azonosító: 193972
Mondjuk kicsit se egy színvonal
2013. december 10. 20:17 #168
- törölt felhasználó -    
Aranyosak lennének együtt:3
2013. december 10. 20:40 #169
- törölt felhasználó -    
ez a csajszi csak a hírnévre megy-.-" ohmy.gif
2013. december 10. 20:49 #170
- törölt felhasználó -    
Jajj higyem már el, megint az lesz mint Taylorral, kb 2 hónapig tallkozgatnak... aztán vége.
2013. december 11. 06:41 #171
Dinci
Dinci

StátuszBYTHEWAY *-* <3 ONE DIRECTION *-* <3 sokkos állapot :D
Hozzászólás: 530
Azonosító: 188787
Na még csak ez hiányzott..biggrin.gif nem hiszem hogy Harrynek ennyire szar ízlése lenne
2013. december 11. 16:40 #172
DorcsiNegró
DorcsiNegró
visszatérő vendég

StátuszI Lovee you^^ ♥♥
Hozzászólás: 248
Azonosító: 205245
Nem illenek össze biggrin.gif De nagyon nem biggrin.gif
2013. december 11. 18:54 #173
latyak
latyak
új tag

Státusz
Hozzászólás: 19
Azonosító: 210734
szép pár együtt
2013. december 11. 20:26 #174
Blogerina23
Blogerina23
új tag

StátuszBruno Mars- Lazy Song......új kedvencem....love it!!!
Hozzászólás: 35
Azonosító: 179368
Harry-t régen bírtam,sőt régen az egyik kedvencem is volt. Nálam akkor vesztett el mindent amikor Taylor Swiftről az nyílatkozta hogy prűd és aszexuális. Nem én vagyok a világ legnagyobb Taylar-fanja,de ez akkor is túlzás! Nem mindegyik lány szeret ágyba bújni az aktuális pasijával 1-2 hónap után,és ha még aszexuális is lenne vagy prűd,az magány ügy!! Egész biztos vagyok benne hogy ő is sokszor felszólal hogy zavarja a sajtó és magán életet akar.
Rendben van, de milyen jogon kéri azt hogy a ő (gyakori,alig 1-2 képes) nőügyeit leszedjék a címplapról,ha ő meg másról ilyet jelent ki??

Nem akartam semelyik jelen lévő directionert megbántani,de ez volt a véleményem,és remélem vannak még nem teljesen csak a tökéletest látó rajongók is akik elismerik hogy RÉSZBEN igazam van. Mert nektek hogy esne ha a volt pasitok azért szakítana veletek mert nem vagytok hajlandok vele lefeküdni,aztán ilyesmit mond rólatok?
Akik meg azt mondják hogy Taylor csak a hírnévért volt vele,akkor megmondanák hogy miért nem bújt ágyba Harryvel? Úgy tovább megtarthatta volna,nem?
2013. december 12. 11:50 #175
Lisa7003
Lisa7003
fitnessfan

StátuszNe kövesd a divatot, légy maga a divat!
Hozzászólás: 4369
Csatolások: 188
Azonosító: 151228
Nagyon nem illenek össze, remélhetőleg csak kacsa hír.
2013. december 12. 15:11 #176
lathka
lathka
visszatérő vendég

StátuszThere is nothing more... To love and be loved!
Hozzászólás: 114
Azonosító: 193087
Blogerina23
Harry-t régen bírtam,sőt régen az egyik kedvencem is volt. Nálam akkor vesztett el mindent amikor Taylor Swiftről az nyílatkozta hogy prűd és aszexuális. Nem én vagyok a világ legnagyobb Taylar-fanja,de ez akkor is túlzás! Nem mindegyik lány szeret ágyba bújni az aktuális pasijával 1-2 hónap után,és ha még aszexuális is lenne vagy prűd,az magány ügy!! Egész biztos vagyok benne hogy ő is sokszor felszólal hogy zavarja a sajtó és magán életet akar.
Rendben van, de milyen jogon kéri azt hogy a ő (gyakori,alig 1-2 képes) nőügyeit leszedjék a címplapról,ha ő meg másról ilyet jelent ki??

Nem akartam semelyik jelen lévő directionert megbántani,de ez volt a véleményem,és remélem vannak még nem teljesen csak a tökéletest látó rajongók is akik elismerik hogy RÉSZBEN igazam van. Mert nektek hogy esne ha a volt pasitok azért szakítana veletek mert nem vagytok hajlandok vele lefeküdni,aztán ilyesmit mond rólatok?
Akik meg azt mondják hogy Taylor csak a hírnévért volt vele,akkor megmondanák hogy miért nem bújt ágyba Harryvel? Úgy tovább megtarthatta volna,nem?

1.) Én nem állítom, hogy Taylor a hírnévért volt vele, sőt szerintem Harry szempontjából sokkal nagyobb szám volt az, hogy járt Taylorral.
2.) Nyilván rosszul esne... Nekem személy szerint az se esne jól, ha az exem azt mesélné, hogy milyen jó vagyok az ágyban, mert senkire se tartozik! <--- Abszolút igazad van!
3.) Viszont szerintem manapság egyre kevesebb olyan lány van, aki 1 hónapnál tovább nem fekszik le az új pasival... és ezért egyre több fiú elvárja, hogy rögtön zsutty az ágyba...(Én nem ítélem el azt, aki nem vár 2 hónapot...) és én úgy tudom, hogy Harry gondja az volt, hogy amikor kettesben voltak, akkor is távolságtartó és rideg volt... Nah mind1 ez vagy igaz vagy nem biggrin.gif
2013. december 12. 15:53 #177
starity girl2000
starity girl2000
chill

StátuszDammit
Hozzászólás: 5156
Csatolások: 172
Azonosító: 185641
Szerintem nem igaz.
2013. december 12. 16:22 #178
- törölt felhasználó -    
Szeintem ez egy nagy hazugság!
2013. december 12. 16:59 #179
- törölt felhasználó -    
ha még nem a Kardashian családból jönne, kedvelném is. /tudom, hogy nem lehet így megítélni embereket./ de a lényeg hogy Harry boldog legyen.
ráér még a mi kapcsolatunk Harryvel biggrin.gif x
2013. december 13. 17:42 #180
larrystylinson4ever
larrystylinson4ever
új tag
Hozzászólás: 56
Azonosító: 216734
most Istenem:Dd nem azért... de mindenkivel össze tudják hozni Niallt meg Harryt:D attól hogy kétszer találkoztak, még nem biztos, hogy járnak biggrin.gif
10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok