Hány évesek vagytok?
2010. július 09. 13:16
30+x szóval nagyon öreg.
Erről Thalía mondása jutott eszembe: "Testileg 23 évesnek érzem magam, lelkileg 100-nak". Én meg kb. fordítva.
Erről Thalía mondása jutott eszembe: "Testileg 23 évesnek érzem magam, lelkileg 100-nak". Én meg kb. fordítva.
2010. július 09. 13:29
|
|
gossip girl vivian |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 898 Csatolások: 45 Azonosító: 124019 offline
|
14
1hónapja és 3napja....
1. Én mindenkinek Sziát köszönök...
2. de fiatal vagyok.... én is szeretnék már 20 lenni!! utálom a sulit, utálok tanulni, utálom az oszt. társaimat, nem tudom mi leszek... elegem van az életemből...
2. de fiatal vagyok.... én is szeretnék már 20 lenni!! utálom a sulit, utálok tanulni, utálom az oszt. társaimat, nem tudom mi leszek... elegem van az életemből...
2010. július 09. 14:07
|
|
LaGitanillaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.07. Hozzászólás: 54 Csatolások: 0 Azonosító: 130758 offline
|
Idézet (gertii @ 2010.07.09. 14:06)
16 (: 17 leszek januárban 
dettóóóó
1 felhasználónak tetszik:
Bella08
2010. július 09. 14:10
|
wannascream- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 1866 Csatolások: 3203 Azonosító: 126443 offline
|
Októberben 15 :$
2010. július 09. 14:13
Idézet (gossip girl vivian @ 2010.07.09. 13:29)
14
1hónapja és 3napja....

Ne akard siettetni. Én mindent megadnék, ha újra 14-16 lehetnék. Mikor felnősz, a nyakadba szakad minden. Egyetemre kell menned, ha nem akarsz kukás lenni, ezt csak még nehezebbé teszi, ha nem tudod, mi szeretnél lenni. Hiába segítenek/támogatnak otthon, önállósodnod kell majd és rájössz, hogy egyedül vagy a világon, egyedül kell érvényesülnöd. Neked kell beosztanod a pénzt, amit otthon kapsz, illetve dolgoznod kell suli mellett, hogy kifizethesd az albérletet/koleszt, hogy vegyél magadnak kaját.
Hidd el, az, hogy 18 felett nem kell 2-kor vagy 3-kor hazaérned, elmehetsz akármikor bulizni nem fogja megkönnyíteni az életedet. Természetes lesz, viszont millió probléma szakad a nyakadba, ami addig nincs amíg otthon laksz és semmi mást nem kell csinálnod mint bemenni a suliba és dolgozatokat írni.
Ne várjátok a felnőttkort és ne siettessétek az idő múlását! Az élet így is elég rövid.
2010. július 09. 14:19
|
|
christine14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 327 Csatolások: 36 Azonosító: 129650 offline
|
14 leszek augusztus 1-én : ) schweinsteiger-el.csak Ő nem 14 XD
2010. július 09. 14:26
|
|
Mycy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.17. Hozzászólás: 880 Csatolások: 15 Azonosító: 127362 offline
|
Idézet (Regina @ 2010.07.09. 14:13)
Ne akard siettetni. Én mindent megadnék, ha újra 14-16 lehetnék. Mikor felnősz, a nyakadba szakad minden. Egyetemre kell menned, ha nem akarsz kukás lenni, ezt csak még nehezebbé teszi, ha nem tudod, mi szeretnél lenni. Hiába segítenek/támogatnak otthon, önállósodnod kell majd és rájössz, hogy egyedül vagy a világon, egyedül kell érvényesülnöd. Neked kell beosztanod a pénzt, amit otthon kapsz, illetve dolgoznod kell suli mellett, hogy kifizethesd az albérletet/koleszt, hogy vegyél magadnak kaját.
Hidd el, az, hogy 18 felett nem kell 2-kor vagy 3-kor hazaérned, elmehetsz akármikor bulizni nem fogja megkönnyíteni az életedet. Természetes lesz, viszont millió probléma szakad a nyakadba, ami addig nincs amíg otthon laksz és semmi mást nem kell csinálnod mint bemenni a suliba és dolgozatokat írni.
Ne várjátok a felnőttkort és ne siettessétek az idő múlását! Az élet így is elég rövid.
egyet értek veled nekem is elegem van az életemből!!!!!!!
2010. július 09. 14:41
Idézet (Mycy @ 2010.07.09. 14:26)
egyet értek veled nekem is elegem van az életemből!!!!!!!
Én nem ezt mondtam, de nem baj.
2010. július 09. 23:56
|
|
Qiny |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.27. Hozzászólás: 902 Csatolások: 338 Azonosító: 125906 offline
|
Idézet (Regina @ 2010.07.09. 14:13)
Mélységesen egyetértek veled. Azt kivánom bárcsak 14 lehetnék. Ezzel az ésszel. Ha betölti az ember 20-at. utána úgy repül az idő, hogy nem is hinnénk. 21, 22, 23, aztán egy nap felébredsz és 42 vagy. És el kezdesz számolgatni és rájössz.. Atya ég! A fele már meg volt. Vajon hátra van-e még ennyi?
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Jegyespár voltak, de már szakítottak.
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Nem teljesen erre számítottunk.
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Valódi volt a sok férfi nemi szerv.
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
Nem kendőzte el a véleményét.
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Sokan csalódtak benne a régi fotója miatt.
Óriási szerelem volt, de hamar kihunyt a tűz: így érzi magát Ariana Grande a szakítás után
Óriási szerelem volt, de hamar kihunyt a tűz: így érzi magát Ariana Grande a szakítás után
Hónapokkal ezelőtt megtörtént.
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
"Hollywood kegyetlen" - Ezt kellett feladnia Matt Damonnek a hírnévért
"Hollywood kegyetlen" - Ezt kellett feladnia Matt Damonnek a hírnévért
Elárulta, mi volt az ára a sikerének.