Káromkodva hagyta el a színpadot Selena Gomez
2013. december 08. 16:01
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline |
Megértem Selena-t..Én is kilettem volna akkadva..
2013. december 08. 16:03
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline |
Mondjak valamit Selena utálók? Az a legszebb az egészben, hogy ti se tudnátok jobban énekelni, mert Selnek csodálatos hangja van, csak nem használja az óta mióta egyszer a turnén úgy volt hogy többet nem is énekelhet. Ja és szerintem te se bírnál minden este 1 órát énekelni...! ENNYIT ERRŐL!
Sel megint lebukott. Ciki.
Viszont a technikusoknak kijárt ez a káromkodás, azt olvastam, Ari fellépése közben is csődöt mondott a hangosítás
Viszont a technikusoknak kijárt ez a káromkodás, azt olvastam, Ari fellépése közben is csődöt mondott a hangosítás
smile1010új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.28. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 210711 offline |
Hát igen a playback... Aki tud énekelni,az mindenféle technika nèlkül is tud. Ès azok az emberek akik kifizették a drága jegyeket, legalább annyit megèrdemelhettek volna, hogy Selena megvárja míg helyrehozzák a hibát, és folytassa a tátogást.
2013. december 08. 16:05
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline |
Idézet (Szandiii_1992 @ 2013.12.08. 15:59)
Ebben a videóban () jobban látszik, ahogy ismét lebukott playbackelés közben.. Mikor észrevette, hogy a hangja továbbra is szól, miközben a mikrofon nincs is a szája előtt, gyors odarántotta a mikrofont.
Komolyan, kis fiatal csajszi, semmi baja a hangszálainak, nincsenek elkopva, semmi ilyesmi. Mi a fenéért lenne szüksége playbackre? Szégyen, hogy ennyi évesen nem tud egy normális dalt se elénekelni önállóan..elég szánalmas az is, hogy beszedi a rengeteg pénzt a fanoktól koncertjegy címen és egy lejátszóval lepörget pár számot.
2013. december 08. 16:05
Idézet (Delenator2002 @ 2013.12.08. 16:00)
NEM PLAYBACKELT! HÜLYE FASZOK XD! És ha ezt mondta! Kitérdekel! Amúgy meg! Lehet playbackelt! De mondom a kis kedves One direction, Avrl Lavigne, Miley Cyrus és még a többi rajongónak is hogy azok is lehet playvóbackeltek! -.-" Ezért nem kell pattogni! ) Köszii
Az általad felsorolt előadók legalább megtisztelik a közönséget azzal, hogy élőben énekelnek, ha már egyszer az ember kifizet annyit 1-1 koncertjegyért!
2013. december 08. 16:06
Fanny Holt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.08. Hozzászólás: 1026 Csatolások: 0 Azonosító: 208604 offline |
XD EZ ÓRIÁSI!!!! Én ezen csak röhögtem, számomra ez egy jó poén volt
2013. december 08. 16:08
Idézet (Selena Gomez Fan.2 @ 2013.12.08. 16:03)
Ja és szerintem te se bírnál minden este 1 órát énekelni...! ENNYIT ERRŐL!
éppen ezért nem is megyek énekesnőnek.
Idézet (Arpadeus Mester @ 2013.12.08. 16:03)
Sel megint lebukott. Ciki.
Tény, hogy irtó dilettáns volt a hangosítás, de Ari élőben énekelt, ezért könnyebben tudott korrigálni.
NEM PLAYBACKELT!
Ariana Grande is beszólt neki a playbackelés miatt, szóval tuti, hogy nem élőben énekelt.
2013. december 08. 16:09
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline |
NEM PLAYBACKELT! HÜLYE FASZOK XD! És ha ezt mondta! Kitérdekel! Amúgy meg! Lehet playbackelt! De mondom a kis kedves One direction, Avrl Lavigne, Miley Cyrus és még a többi rajongónak is hogy azok is lehet playvóbackeltek! -.-" Ezért nem kell pattogni! ) Köszii
Te hogy gondoltad, hogy Miley Cyrust és Selena Gomezt egy lapon emlegeted Avril Lavignevel? How you dare??
Amúgy a napnál is világosabb, akinek van füle és eléggé odafigyel egy-egy élő fellépésénél látja, hogy playbackel. Csak az a gáz, hogy az összes eddigi videójában, amibe belebotlottam playbackelt. Igazán tehetséges csajszi lehet.
2013. december 08. 16:09
Idézet (Kazuo @ 2013.12.08. 16:05)
Komolyan, kis fiatal csajszi, semmi baja a hangszálainak, nincsenek elkopva, semmi ilyesmi. Mi a fenéért lenne szüksége playbackre. Szégyen, hogy ennyi évesen nem túl egy normális dalt se elénekelni önállóan..elég szánalmas az is, hogy beszedi a rengeteg pénzt a fanoktól koncertjegy címen és egy lejátszóval lepörget pár számot.
Így van! Ha már kifizetek tízezreket egy jegyért, akkor legalább adjon valamit érte cserébe, mert a CD felvételt otthon is bármikor betudom tenni meghallgatni. Sose vennék olyan előadó koncertjére jegyet, aki nem élő műsort produkál.
2013. december 08. 16:10
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Húúú, de izgi, káromkodott - mekkora cucc! Szerintem néha napján mindenki száján csúsznak ki randa szavak, pláne, ha a dolgok nem úgy jönnek össze ahogyan azt eltervezte. A gyerekek nem ezzel lesznek megrontva, hiszen elég káromkodást hallanak a dzsörzi sór-féle hányadék műsorokban. Viszont az tényleg szánalmas, ahogyan a csaj erőlködik a színpadon. Tényleg látni azon a videón amit Szandiii_1992 szúrt be, hogy bizony elfeledkezik a playbackről és a mikrofonról. Ahogy észbekap, rögvest oda is kapja a szája elé. Komolyan, annyira nem értem, hogy mire jó ez az egész. Régen is f*s volt élőben, de akkor legalább még élőben énekelt, ami szerintem sokkal becsülendőbb. A színpadi fellépő ruhájában meg úgy néz ki, mint valami gothos prosti. Ízléstelen ruha (bár az a fátyolszerű egész korrekt), smink és paróka. A "piros body" kifejezéstől meg kicsit nevethetnékem van.XD Na, nem a cikkíró ellen irányul, csak fura, mert a body az egy kisbaba ruci. Tavaly a tanárnőmnek mindig az volt a mániája, hogy a demons babákra rá e adtuk a bodyt. Egész vicces volt szalonkát elképzelni egy rugiban.XD
1 felhasználónak tetszik:
Lizania
2013. december 08. 16:11
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5156 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline |
Hát erre nem tudok mit mondani!
2013. december 08. 16:11
A káromkodás nem is ez. Na mindegy...
És igaza van a kicsi, elfogult fanoknak, mindenki mondott már hasonlót, de még cifrábbat is, ebben biztos vagyok. A különbség az, hogy nem több ezer ember szeme láttára, akik csak őt figyelik. Ő egy példakép a kicsik szemében, viselkedjen ahhoz méltóan.
És igaza van a kicsi, elfogult fanoknak, mindenki mondott már hasonlót, de még cifrábbat is, ebben biztos vagyok. A különbség az, hogy nem több ezer ember szeme láttára, akik csak őt figyelik. Ő egy példakép a kicsik szemében, viselkedjen ahhoz méltóan.
2013. december 08. 16:13
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline |
de nagy cucc! miért kell ezekből olyan nagy dolgot kreálni?
2013. december 08. 16:15
SelenaForever99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.23. Hozzászólás: 140 Csatolások: 0 Azonosító: 215755 offline |
De most ezzel mi a baj? Kit érdekel?
2013. december 08. 16:15
Korinaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.09. Hozzászólás: 920 Csatolások: 0 Azonosító: 211504 offline |
Szeretem Selenát,de nevetséges ez a playbackes dolog. Egyébként egy megbízható oldalon olvastam,hogy énekelés közben elment a háttér bejátszás majd kirohant a színpadról egyébként hogy jön ide,hogy Miley playbackel? Mileyba van annyi,hogy élőben énekel playback nélkül meg alapból is,neki nem kellenek ilyen segítségek,anélkül is gyönyörű hangja van
1 felhasználónak tetszik:
Lizania
Kapcsolódó sztárok
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.