Káromkodva hagyta el a színpadot Selena Gomez
2013. december 08. 17:17
Hanna M.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 35 Csatolások: 1 Azonosító: 202572 offline |
Ne találjon mindenre mentséget már Selena. Egyszerűen nem megy neki az éneklés, ha nem playbackel vagy nincs ezermillió effektel megszerkesztve a hangja a stúdióban. Jobb lenne, ha visszafordulna a szinészkedéshez, az jobban megy neki.
2013. december 08. 17:19
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline |
Idézet (Selena Gomez Fan.2 @ 2013.12.08. 16:24)
rednail mondj két énekest aki nem playback-el! És Genevieve nem neked mondtam és ha mégis te is kussolj, mert joga van hozzá szólni, de nincs joga azt mondani rá hogy nincs hangja, csúnya, meg hogy nem tud felöltözni! Szerintem meg te sem tudnád elénekelni ezeket a számokat hasunlóan! ENNYIT ERRŐL!
Inkább te mondj 2 énekest aki playback-el! Nehezebb feladat, mint amit te kérsz, hiszen tapasztalataim szerint sokan élőben énekelnek még mindig. Persze az is lehet, hogy csak én fogok ki mindig olyanokat akik élőben is tudnak énekelni, mert az olyanokon, mint Selena, már messziről látszik, hogy nem tudnak élőben énekelni. De, hogy azért valamennyire válaszoljak a kérdésedre:nézz meg akármilyen fellépést Lana Del Rey-től, egy playbacket se fogsz találni, azt garantálom!
2013. december 08. 17:20
Hanna M.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 35 Csatolások: 1 Azonosító: 202572 offline |
Idézet
Zsécci
Az a gáz, hogy Selena az esetek 90%-ában playback-el és sajnos rendszerint be is ég vele. A maradék 10%-ban pedig az amúgy nagyon jól megválogatott háttérénekesek hangjától nem lehet hallani az erőtlen motyogását. Rájöhetne végre, hogy ez az egész éneklősdi egyszerűen nem neki való. Egy olyan ember, akinek ez a hivatása, annak igenis végig kell tudnia énekelni egy órát vagy többet élőben. Nem egy ilyen énekes/énekesnő van, aki tényleg erre született és ők bírják szusszal. Egyébként meg nevetséges, hogy szinte csak azzal tudtok védekezni, hogy más is ezt csinálja (lehet, de ezek szerint ők "kicsit profibbak" ebben, mint Gomez kisasszony), igaz, akik eddig fel lettek sorolva példának, azok mind élőben énekeltek például ezen az eseményen is.
Az a gáz, hogy Selena az esetek 90%-ában playback-el és sajnos rendszerint be is ég vele. A maradék 10%-ban pedig az amúgy nagyon jól megválogatott háttérénekesek hangjától nem lehet hallani az erőtlen motyogását. Rájöhetne végre, hogy ez az egész éneklősdi egyszerűen nem neki való. Egy olyan ember, akinek ez a hivatása, annak igenis végig kell tudnia énekelni egy órát vagy többet élőben. Nem egy ilyen énekes/énekesnő van, aki tényleg erre született és ők bírják szusszal. Egyébként meg nevetséges, hogy szinte csak azzal tudtok védekezni, hogy más is ezt csinálja (lehet, de ezek szerint ők "kicsit profibbak" ebben, mint Gomez kisasszony), igaz, akik eddig fel lettek sorolva példának, azok mind élőben énekeltek például ezen az eseményen is.
Teljesen egyetértek veled!
Én sajnálom Selenát hogy nem ment a mikrofon és így nem tudott rendesen fellépni, biztosan bosszantó lehetett. Különös képpen az se zavar hogy káromkodott, mindenkivel megesikk és ez teljesen elnézhető neki, én úgy gondolom.
LaDySmIthwardinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.16. Hozzászólás: 4416 Csatolások: 15107 Azonosító: 112374 offline |
Teljesen hidegen hagy, ami a diznivilág hírességjei körül történik, de ezt nem tudom szó nélkül hagyni. Mi az, hogy ha nem hallja a hangját, durcásan lemegy a színpadról és befejezte a műsort? Ha már énekesnőnek tartja magát, akkor viselkedjen is a titulusához méltóan. Egy igazi művész nem csinál hasonlót, hanem lenyomja a műsort füles nélkül. Gondolhatott volna a sok gyerekre, akik annyit nyaggatták a szüleiket hogy elvigyék őket a rendezvényre, és mit kapnak cserébe? Egy hisztis kislányt, akinek nem kívülről kezdték el bontani a kakaóscsigát.
Ezidáig semleges volt számomra a szóbanforgó személy, de ezzel nekifutásból leírta magát a szememben. Az ilyenek miatt van kevés tehetséges művész a zeneiparban.
Ezidáig semleges volt számomra a szóbanforgó személy, de ezzel nekifutásból leírta magát a szememben. Az ilyenek miatt van kevés tehetséges művész a zeneiparban.
2013. december 08. 17:22
virii549visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.17. Hozzászólás: 177 Csatolások: 0 Azonosító: 211995 offline |
Ez azért semmi ahhoz képest amit Miley szokott művelni...nem értem miért van mindenki kiakadva, jó lehet playback-el de jó hangja van és ez az igazság.
2013. december 08. 17:22
Mercédesz Mártonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 193 Csatolások: 0 Azonosító: 195507 offline |
szerintem vannak sokkal botrányosabb sztárok,tekintve,hogy Selena nem is botrányos!
2013. december 08. 17:23
Dorina 177új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.26. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 184667 offline |
én szeretem Selenát remélem belőle nem lesz ribanc....
2013. december 08. 17:24
Idézet (Pöttömke @ 2013.12.08. 17:10)
Egy jó előadónak minden cikis helyzetet tudnia kell(ene) kezelni. Selena elviekben évek óta fellépeget különböző helyeken, turnézik is. Tényleg ennyire buta, hogy ennyi idő alatt sem szorult belé egy cseppnyi rutin sem a színpadon?
Egyébként pont ez a poén az egészben, hogy a nézők nem is a káromkodás miatt akadtak ki rá, hanem mert úgy viselkedett, mint egy kis amatőr, és lelépett a koncertről a vége előtt. Ha már egy csomóan -részben- miatta mentek el, legalább annyit illett volna mondania, hogy bocs srácok, nekem így nem megy.
2013. december 08. 17:29
LucyanLimited Edition |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.28. Hozzászólás: 1300 Csatolások: 44 Azonosító: 202701 offline |
Őszinte leszek... Egyik Disney sztárnak sincs olyan hűdejó énekhangja, talán Deminek. Az, hogy ennyire nyomatják ezt a kiscsajt (akár playbackel, akár nem) csak kőkemény marketing...
2013. december 08. 17:32
SelenaMileyDemiFANúj tag |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 13.09.26. Hozzászólás: 55 Csatolások: 0 Azonosító: 212503 offline |
Na jó, szerintem most hagyjátok abba a vitát! Mert nem szeretnék ilyen oldal tagja lenni ahol vitáznak!
2013. december 08. 17:33
Ayame.01typical teen, sorry |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 5540 Csatolások: 32 Azonosító: 159255 offline |
Mint ahogy többen is említették előttem, azt hittem felnőttesebben tudja kezelni a helyzetet.. mindig is meg volt róla a véleményem, ami egyre jobban rosszabbodik...
2013. december 08. 17:34
Texyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 307 Csatolások: 0 Azonosító: 202532 offline |
Fő az őszinteség, és el kell mondanom:
Selena élőben nem tud énekelni.
Ez pedig nagyon nagy szemétség volt tőle, hogy káromkodott sok-sok kisgyerek előtt és ott hagyta a koncertjét.
Selena élőben nem tud énekelni.
Ez pedig nagyon nagy szemétség volt tőle, hogy káromkodott sok-sok kisgyerek előtt és ott hagyta a koncertjét.
2013. december 08. 17:35
Stay Strong Bogi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.23. Hozzászólás: 553 Csatolások: 861 Azonosító: 190255 offline |
Na ezt nem néztem volna ki Ms. ártatlan Selenából. Mióta ezt a teljesen előnytelen, sőt ronda parókát viseli a rajongásom felé (ami amúgy sem volt HŰ de erős) kezd kiégni. Nagyon durván hallható, amint kimondja azt a bizonyos káromkodást, ami miatt tán már-már Miley felé kezd a viselkedése kanyarogni. Ez az előadás pedig pocsék volt... de tényleg ...
Ja és aki látni hol Playback-el Selena kisasszony az kattintson IDE, majd lépjen 1:05 percre! (Giga lebukás)
Ja és aki látni hol Playback-el Selena kisasszony az kattintson IDE, majd lépjen 1:05 percre! (Giga lebukás)
2013. december 08. 17:36
MrVelvetSkyAll Red Everything™ |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 13.08.28. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 26 Azonosító: 210689 offline |
decuki Igazából ő playbackről nyomatja szal azért káromkodott.. másnak ez gondot se okotott volna,
2013. december 08. 17:37
RutaPrimroseLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.17. Hozzászólás: 697 Csatolások: 5 Azonosító: 202135 offline |
Hát ez szemétség volt, és bevallom, ugyan nem mentem volna le a színpadról, én is káromkodtam volna egy sort...
Kapcsolódó sztárok
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.