A Télapónak riszált Miley Cyrus
2013. december 10. 21:25
|
|
ElizabehtMúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.30. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 216128 offline
|
Hát, mint ahogy már máshova is leírtam, szánalmas ez a csaj. Gusztustalan amit művel. Pedig szerintem szép hangja van és azzal is simán kitünne a tömegből. Nem kell azért rázni a segged, meg ilyen szarságokat csinálni. Ahogy megnyitom a böngészőt az egyik közösségi oldalon már ott vigyorog Miley mert már megint csinált valamit. Minden nap, ez már nagyon unalmas!
2013. december 10. 22:09
|
|
Sunwell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.28. Hozzászólás: 880 Csatolások: 59 Azonosító: 186812 offline
|
Engem annyira hidegen hagy, hogy mit csinál ez a csajszi, hiszen nincs a kedvenc énekesnőim között, így nem nekem kell szégyenkeznem miatta. DE - ez undorító. Amíg más sztárok adakoznak meg jótékonykodnak ilyenkor, addig Miley a valagát rázza valami alkesz mikulásnak (nem érdekel, ha közben adakozik is esetleg, nem vagyok jól informált e téren). Nem vagyok én egy besavanyodott ünneprontó valaki, aki nem érti a poént, de szerintem ez nagyon gusztustalan.
Ez meg a másik. Találhatna más elfoglaltságot.
Idézet (ElizabehtM @ 2013.12.10. 21:25)
Minden nap, ez már nagyon unalmas!
Ez meg a másik. Találhatna más elfoglaltságot.
1 felhasználónak tetszik:
Jolie_77
2013. december 11. 07:59
valaki meglepődött (még meglepődik) ezen? csak azon filózok vajon karácsonykor szűz máriát, józsefet, vagy a kis jézust pécézi ki magának? személy szerint szívesebben látnám ha egy karácsonyfának dörgölőznek, ami nyomot hagyna a hátsó fertályán
2013. december 11. 14:45
ELEGEM VAN ! Muszály ezt a p×csát nézni állandóan ???? ! Ms sem jön csak a b×zi Justin Bieber meg ez ! komolyan ez más hülyeség . .
2013. december 11. 15:30
Ez a fazon még csak meg sem közelíti a Télapót. De persze, mindent tönkre kell tenni -.-" Miley viselkedése még mindig undorító és szánalmas, nem is értem, miért kell állandóan cikket írni róla, bármelyik oldalon.
OceanSoul!
Amilyen buggyant ez a nőszemély, még arra is képes.
OceanSoul!
Amilyen buggyant ez a nőszemély, még arra is képes.
2013. december 11. 16:00
Én ezt már nem bírom! Már annyira unalmas ez az egész...mondjatok egy olyan napot amikor nem volt legalább egy Mileyról szóló cikk a kezdőlapon! Még mindig undorító a csaj, és az amiket csinál, és úgy látszik ez ellen nem nagyon akar tenni. Élje csak ilyen szánalmasan az életét ha akarja, de a média ne kövesse már ilyen masszívan! Unalmas már....
2013. december 11. 16:11
|
|
ForeverGirl8új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.17. Hozzászólás: 65 Csatolások: 1 Azonosító: 211982 offline
|
TUDOM HOGY MOST EZT OLVASSÁK A LEGTÖBBEN DE ELÉG!!!!!!TÚL SOK CIKK VAN MILEY-RÓL MOSTANÁBAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2013. december 11. 18:42
|
|
missbabuciivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.12. Hozzászólás: 353 Csatolások: 0 Azonosító: 213339 offline
|
TISZTA SZÁNALOM EZ A NŐ!!
2013. december 11. 18:45
|
|
wirdzsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.07. Hozzászólás: 193 Csatolások: 0 Azonosító: 152532 offline
|
Ezek után már én sem mondogathatom a kisgyerekeknek, hogy milyen jó fej a mikulás bácsi. És még ők csodálkoznak, hogy sehogyan sincs kedvem az ünnepekhez...
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
A kifutón jelentek meg a párizsi divathéten.