Demi Lovato szerint nincs joga Miley felett ítélkeznie
2013. december 10. 19:43
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline |
Imádom Demi-t ne is foglalkozzon Miley-val!
2013. december 10. 19:46
Erre egy szó az alkalmas:szarügy...kokain,drog és pia minden mennyiségben... unalmas...ez nem meglepő...először demi,aztán Miley,mi jöhet még?!
2013. december 10. 19:50
Szerintem jobb is ha Demi nem foglalkozik Miley-al
2013. december 10. 19:54
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline |
Avicii Wake me up cover by Pöttömke: "So wake me up when this fucking hype is over..."
Egyébként Demit mikor fogadja már fel a Disney ombudsmannak? XD Nagyon fontos volt megosztania a világgal Miley-val kapcsolatos nézetét, véleményét, észrevételét.. De tényleg. Nem is tudom mihez kezdenénk enélkül az infó nélkül.
Egyébként Demit mikor fogadja már fel a Disney ombudsmannak? XD Nagyon fontos volt megosztania a világgal Miley-val kapcsolatos nézetét, véleményét, észrevételét.. De tényleg. Nem is tudom mihez kezdenénk enélkül az infó nélkül.
2013. december 10. 20:04
Fanni_91új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.09. Hozzászólás: 72 Csatolások: 0 Azonosító: 215047 offline |
Idézet (Lia.Szepi @ 2013.12.10. 19:46)
Erre egy szó az alkalmas:szarügy...kokain,drog és pia minden mennyiségben... unalmas...ez nem meglepő...először demi,aztán Miley,mi jöhet még?!
Selena Gomez Alig várom már hogy holnap kijöjjön Demi interjúja - amiben részletesen elmesél mindent a pár évvel ezelőtti drogos ügyeiről - és olvashassam a sok szörnyülködő és okoskodó kommentet, már előre be is készítem a popcornt. És abba szóba fog jönni Selena Ártatlan Gomez neve is.
2013. december 10. 20:06
Korinaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.09. Hozzászólás: 920 Csatolások: 0 Azonosító: 211504 offline |
Demi mindig is kiállt Miley mellett és ez kölcsönös. Már rengetegszer nyilatkozott ez ügyben..
Bár azt nem értem,hogy minek kellett ebből cikket írni.Ha valakit érdekel meg lehet nézni az interjút
Bár azt nem értem,hogy minek kellett ebből cikket írni.Ha valakit érdekel meg lehet nézni az interjút
2013. december 10. 20:18
Bulovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.03. Hozzászólás: 174 Csatolások: 0 Azonosító: 214700 offline |
Kezdem unni ezt a "minden sztár elmondja a véleményét Mileyól" dolgot. De Deminek legalább igaza van abban hogy nem kezdi el Mileyt kritizálni és okoskodni, hogy "jajj, mennyire megváltozott!". Szörnyű már hogy minden Mileyról meg a botrányairól szól! Szerintem ha nem lenne ilyen botrányos a viselkedése 2 hét alatt már csak "hirtelen nem is tudom ki ez, pedig olyan ismerősnek tűnik valahonnan" ember lenne. Remélem egyszer abbahagyja.
2013. december 10. 20:23
amanda2000₩αяяıסя† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.10. Hozzászólás: 5952 Csatolások: 116 Azonosító: 201753 offline |
Tök jó hogy jóban vannak Mileyval!
2013. december 10. 20:26
Hát, Miley-nak segítségre lenne szüksége, én a helyében mindenáron segítenék neki, mert ha majd valami történik Mileyval mindenki sírhat
2013. december 10. 20:29
már, ne értesetek félre, nem kívánok rosszat neki
2013. december 10. 20:42
Ez is azt mutatja hogy a kis Demi mekkora álszent ribanc. Legalábbis én ebből a kijelentésből, hogy "csinál amit akar, a saját utamon járok" kijelentésből az jött le, hogy leszarom mit csinál Miley, magamra koncentrálok. Na ja , Demi semmiben sem különbözik az ilyenektől, őt is kezdhetitke k*rvaanyázni. Itt a másik, Demi ugyan úgy drogozott és ivott, szóval ebben sem nagyon tér el
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Kellemetlen helyzet alakult ki.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Angelina Jolie újra szerelmes! Brit rapperbe szeretett bele!
Angelina Jolie újra szerelmes! Brit rapperbe szeretett bele!
Kiderült, ki lehet az új választott.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.