Starity

Bob Marley

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. december 12. 19:18 #1
- törölt felhasználó -    
Nem találtam ilyen topikot a fórumban és gondoltam, mivel napjainkban is igen nagy rajongói tábornak örvend a reggae műfaj egyik leghíresebb előadója, létrehozom.
2013. december 12. 19:21 #2
- törölt felhasználó -    
A Bad Boyst szeretem tőle biggrin.gif Nagyon sok okosságot mondott.
És láttam a nevével fémjelzett kávét is nemrég egy boltban, amit egy kicsit morbidnak találtam, de a rajongók biztos örülnek neki tongue.gif
2013. december 12. 19:27 #3
- törölt felhasználó -    
"A zene pszichológia. Ha nem jut be a szívbe, a lélekbe, az elmébe, az emberek nem fogják érezni."
Kedvenc dalom tőle az Is this Love. meghajolo.gif
https://24.media.tumblr.com/cc6f0e4a2c8c751387df1caeba0221be/tumblr_mxobfb0RXP1qmwdm9o1_500.jpg
2013. december 12. 19:49 #4
- törölt felhasználó -    
Remek érzés megbizonyosodni arról, hogy nem csak én gondolkozom így róla, erről a legendáról. Hatalmas tiszteletet és rajongást táplálok iránta, a boldogságot és nyugalmat árasztó zenéjéért. Valójában mindig is nehezen tudtam eldönteni, hogy melyik a kedvenc slágerem tőle mivel szinte az összeset ismerem és szeretem. Legjobban talán az Is This Love és a Stir It Up nyert meg, de nyugodt szívvel idesorolhatnám a Could You Be Loved és a Three Little Birds című számait is. Bár a Bad Boys-nak és a La La La Long-nak is remek hangása van, azt mondják, nem az Ő szerzeménye és nem is Ő adta elő azokat a felvételeken. Tudtommal egy másik reggae együttes, a Inner Circle kreálta azokat, de könnyedén összetéveszthető a kettő igencsak hasonló hangzásuk miatt. Nem tudom ebből mennyi igaz, de ha valósak a sejtések, igencsak nagy tévedés történt. Nem mellesleg, természetesen jómagamat is megnyerték Bob kiemelkedő bölcsességei, melyek dalaiban hallhatóak vissza. Legjobban ez ragadott el: "Az emberek azt hiszik, hogy birtokolnak egy elmét, pedig az elméjük az, ami fogva tartja őket.". Míg világ a világ, az Ő neve fent fog maradni, és még a technika sem fogja elsöpörni diadalútjáról.
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok