Beyoncé a zene királynője nagyon örülök az új albumnak és a klipeket is nagy csodálattal néztem hiba 30 másodperc látható belőlük.
Örülök a sok videónak és a lánya iránti szeretete példa értékű.
Megjelent Beyoncé új albuma
2013. december 14. 09:51
|
|
Vanessa BloomYoncé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 1318 Csatolások: 3477 Azonosító: 194184 offline
|
2013. december 14. 12:28
Láttam a kisfilmeket és vannak köztük olyanok amik tényleg jól sikerültek, és a számok is tetszetősek.
2013. december 14. 16:02
annyira bejön ez az elektro-hangzás!!! ♥ a kedvencem a Blow és a Haunted ♥
2013. december 14. 17:08
|
|
botond96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.26. Hozzászólás: 2265 Csatolások: 1 Azonosító: 146247 offline
|
nagyon jó album lett minőségi,kedvencem a ***Flawless...amúgy szerintem jobb videóval együtt hallgatni/nézni a dalokat mert sokkal élvezhetőbb amúgy nekem hiányzik az i been on dal
2013. december 14. 17:52
|
|
Fanni_91új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.09. Hozzászólás: 72 Csatolások: 0 Azonosító: 215047 offline
|
Úristen amikor reggel ez a hír fogadott, hát azt hittem kiugrok a bőrömből.
Imádom imádom imádom. Queen B is back. Letarolt mindenkit, és nem volt szüksége hozzá botrány keltésre. Ezért is az egyik példaképem!! <3
2013. december 14. 21:14
Rettentő kreatív borító és név... Az albumot pedig hamarosan meghallgatom, most nincs energiám hozzá.
2013. december 15. 12:21
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
Zseniális album lett. Nincsenek rajta rádióbarát dalok, ahogy a 4-on sem voltak, de szerintem ez nem is baj. Sikeres album lesz, ezt már az eladások is bizonyítják. Annyira tetszik benne, hogy ez megint más, mint az előző albumok. A Drunk In Love lett az első kedvenc, de tényleg nincs rajta olyan dal, ami ne tetszene. Az meg, hogy mindez tök meglepetésszerűen jött, senki nem várta a megjelenést és a plusz videók csak még többet dobnak rajta. Ja és ilyen album mellett pont nem érdekel, hogy milyen a borító.
1 felhasználónak tetszik:
Mia
2013. december 17. 22:44
Egész évben az ő albumát vártam a legjobban és rá voltam a leginkább kíváncsi. Már kissé csalódni kezdtem, gondoltam, talán majd jövőre. Majd szépen meglepetésként mégis csak megjelent az 5. stúdióalbuma. 3 napos eladása (közel 620 ezer eladott példány) elég lesz, hogy jövő7en első helyen nyisson a BB200-on. A tehetség győzött. Remek album lett. Kezdek vele megbarátkozni.
2013. december 19. 14:57
|
|
Muffingirl2001új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.18. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 217028 offline
|
Nem lett rossz!
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?