Britney Spears új albumára nem sokan kíváncsiak
2013. december 14. 16:47
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6086 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline |
Nekem,pedig tetszik az album nagyon.
2013. december 14. 16:55
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline |
Én úgy vagyok ezzel az albummal, hogy meghallgattam a számokat, de csak egy-két dal tudott úgy megfogni ,hogy többször meghallgassam. Amúgy szerintem nem ez lett a legrosszabb albuma, hallottam már ennél rosszabbat is az életben.
2013. december 14. 17:03
Violet Hepburnvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.23. Hozzászólás: 312 Csatolások: 12 Azonosító: 215707 offline |
Pedig drukkoltam ,hogy sikerüljön neki össze hozni valami igazán szépet.
Kicseszés ,hogy ide írták a jóval mostani előadókat ,hogy mennyire hasít nekik az üzlet.
Hát kösz tényleg.
Beyoncé meg Beyoncé a kettő ég és föld valljuk be Britney csak álmodik olyan hangokról amiket ez a nő félálomban is kiénekel.
Az album meg elég gáz lett ez a Willájam ez meg ki a sz*r ?
Ezért mert csinált vele egy langyi nyári kis slágerecskét már ki kell adni egy komplett albumot vele ? Logika a javából...
Kicseszés ,hogy ide írták a jóval mostani előadókat ,hogy mennyire hasít nekik az üzlet.
Hát kösz tényleg.
Beyoncé meg Beyoncé a kettő ég és föld valljuk be Britney csak álmodik olyan hangokról amiket ez a nő félálomban is kiénekel.
Az album meg elég gáz lett ez a Willájam ez meg ki a sz*r ?
Ezért mert csinált vele egy langyi nyári kis slágerecskét már ki kell adni egy komplett albumot vele ? Logika a javából...
2013. december 14. 17:40
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline |
Sikerült meghallgatnom a héten, és nem lett rossz. Én mindenképpen a kiadóját okolom ha bukta lesz az album. Az RCA egy nagyon ramaty kiadó. Nem promóznak. No meg Ő se nagyon törődött eddig a promócióval. Nem élete lemeze, az biztos, de nem lehet mindig nagyszabásút alkotni. És legalább Ő nem erőlködik görcsösen, hogy visszatérjen a gyökereihez, mint pl. khm... Britneyn egyre inkább azt látom, hogy fejlődni szeretne zeneileg, egyfajta érett verziója a Baby One More Time-os Brit-nek.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. december 14. 17:40
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline |
Nekem sem tetszett!
2013. december 14. 18:28
Imádom az albumot,szerintem nagyon jó lett és hogy eladásilag nem teljesít a legjobban,sajnos ez van. Nekem akkor is az egyik kedvenc albumom,és az hogy idesorolják Gaga,Katy és a többi ramaty eladásait,jajj ne már,ők soha nemfognak egy albumból eladni több mint 20 milliót és Britney már ezt is megcsinálta. Mindenesetre nagyon remélem hogy Brit klipet készít az Alien és a Don't Cry című daloknak,mert mind két dalt imádom.
2013. december 14. 18:37
justthetruthvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.03. Hozzászólás: 319 Csatolások: 0 Azonosító: 185410 offline |
Látom, a többségnek nem tetszik a lemez, de én azért is leírom a véleményemet.
Végre kevesebb autotune , mindegyik dalszöveg az ő keze munkája (is), sok stílus
Nekemis először furcsa volt, de a dalszövegek most nagyon a helyükön vannak
Kicsit közelebbről megismerhetjük Britney-t!
Megtudjuk, hogy nem szereti a felhajtást maga körül (Alien), vagy hogy még mindig fáj neki a szakítás (Til It's Gone, Don't Cry), azt hogy úgy érzi már tudja írányítani az életét (Passanger), azt hogy reménytelennek érezte a helyzetét de megtalálta a szerelmet (Now That I Found You), istenszeretete is megmutatkozik (Brightest Morning Star) stb...
És persze ott van Danceney (Body Ache), a kacér Britney (Tik Tik Boom) és persze egy kihagyhatatlan duett Will.I.Am-mel. Furcsa de ez az egyik kedvenc számom.
Összefoglalva: úgy érzem végre megtalálta a hangját. Sokkal üdítőbb mint az FF lemez (számmra!).
Értelmes dalszövegek, sok stílus és maga Britney Jean Spears!!!
Végre kevesebb autotune , mindegyik dalszöveg az ő keze munkája (is), sok stílus
Nekemis először furcsa volt, de a dalszövegek most nagyon a helyükön vannak
Kicsit közelebbről megismerhetjük Britney-t!
Megtudjuk, hogy nem szereti a felhajtást maga körül (Alien), vagy hogy még mindig fáj neki a szakítás (Til It's Gone, Don't Cry), azt hogy úgy érzi már tudja írányítani az életét (Passanger), azt hogy reménytelennek érezte a helyzetét de megtalálta a szerelmet (Now That I Found You), istenszeretete is megmutatkozik (Brightest Morning Star) stb...
És persze ott van Danceney (Body Ache), a kacér Britney (Tik Tik Boom) és persze egy kihagyhatatlan duett Will.I.Am-mel. Furcsa de ez az egyik kedvenc számom.
Összefoglalva: úgy érzem végre megtalálta a hangját. Sokkal üdítőbb mint az FF lemez (számmra!).
Értelmes dalszövegek, sok stílus és maga Britney Jean Spears!!!
2013. december 14. 19:16
LucyanLimited Edition |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.28. Hozzászólás: 1300 Csatolások: 44 Azonosító: 202701 offline |
Még így is jobb, mint a többi sipitózó tinip*csa, szóval csak semmi pánik Britney, te még kevésbé híresen is sokkal híresebb vagy, mint néhány sztár. (Pedig még csak a kedvenceim között sincs)
2013. december 14. 19:34
justthetruthvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.03. Hozzászólás: 319 Csatolások: 0 Azonosító: 185410 offline |
Happy11!
Attól még hogy te nem szereted még nem "tehetséktelen"!!!!
Attól még hogy te nem szereted még nem "tehetséktelen"!!!!
2013. december 14. 20:43
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8820 Csatolások: 219569 Azonosító: 59785 offline |
imádom Britneyt, de ez a lemez pocsék, szenvedve hallgattam végig... nagy hülyeség volt összeállni Will-lel
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.