Miley Cyrus csupasz melleivel rémisztget
2013. december 20. 13:38
Nagyon imádom Miley-t Mésodik példaképem, és ez a kép jó , csak nem kéne levetköznie rajta!
2013. december 20. 13:56
Dorkika Radicsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.09. Hozzászólás: 271 Csatolások: 0 Azonosító: 215022 offline |
visszataszító ami lett ebből a lányból de nem baj egyszer majd csak rá jön hogy rz gáz és hogy elrontotta az egész életét
2013. december 20. 14:43
ArianaLove99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.04. Hozzászólás: 95 Csatolások: 0 Azonosító: 182511 offline |
Huh...Én már leírtam erről a csajról a véleményem.Undorítóan viselkedik..De ez már nem is volt tőle meglepő.És még ez a csaj volt nekem régen a példaképem.Jó mondjuk akkor még a Hannah Montana korabeli Miley volt a példaképem.Fel sem fogja mennyi rajongóját vesztette el.És hogy nagyon kevesen szeretik.Mert megutáltatta magát a néppel.xD Egyáltalán nem sztárhoz méltó a viselkedése.Undorító egy csaj lett.Úgy viselkedik mint egy elmebeteg.És így már meg is csúnyult.Ilyen hajjal már egyáltalán nem szép.Kérem vissza a régi Miley-t:(( UI.:MAGÁN VÉLEMÉNY...BOCSI A FANOKTÓL.....
2013. december 20. 14:48
KI AZ AZ IDIÓTA,AKI EZT A KÉPESLAPOT MEGVENNÉ?!?!?!?!
éN MÁR HA RÁ GONDOLOK A CSAJRA,FÉLNI KEZDEK!!
éN MÁR HA RÁ GONDOLOK A CSAJRA,FÉLNI KEZDEK!!
2013. december 20. 15:35
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1917 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline |
Hát ez Palacsinta.
2013. december 20. 16:32
bogicaaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.16. Hozzászólás: 116 Csatolások: 0 Azonosító: 209481 offline |
Lia.Szepi legyen már eszed te nő ha nő vagy drága tudod léteznek közösségi oldalak szivi ahhoz hopgy ő ezt képeslappá nyomtattassa kell egy szoponzoráló és forgalmazó cég amelyik képeslapokat gyárt ezenkívül kell egy csomó bolt posta stb. ahol ezt a terméket forgalmaznák és nem ismerlek de tuti hogy szebb miley mint te
2013. december 20. 17:47
SSelena-GGomez-llovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.11. Hozzászólás: 291 Csatolások: 0 Azonosító: 189500 offline |
Jobban is vigyázhatna magára!
2013. december 20. 17:47
Nem komplett ez a nő!!!
De a Bálint nyelvén szólva:KISKACSA
(igaz milyen hülyeség?)
De a Bálint nyelvén szólva:KISKACSA
(igaz milyen hülyeség?)
2013. december 20. 18:53
Encsókaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.24. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 156378 offline |
miley900
Nem hiába akadt ki rajta nyilvánosan.(Miley) Ha észrevettétek volna... Kevesebb látszik belőle, mintha lenne rajta felső. De gyerünk csak, kössünk bele ebbe is, kicsit szídjuk, k*rvázzuk még, mert végülis mindegyőtök elérte azt, amit ő, és végülis Miley nem érdemel semmi tiszteletet, nem? Emberiség XXI. század.
miley900:
Nemigazán értek egyet.
Az ahelyzet, hogy tényleg nem tudtunk olyan dolgokat elérni mint ő, azonban ha magára akarja hívni a figyelmet, azt nem mutogatással kell elérni, hanem kiemelkedő tehetséggel,és sok tanulással,küzdéssel."Kissé" elvan szállva magától, amióta ilyen nagy sztár lett. Persze az ő dolga hogy mit csinál, de azzal, hogy ilyeneket tesz, közönségessé válik. Az embereknek előbb utóbb úgyis elegük lesz belőle, és az a baj, hogyha továbbra is ilyen hülyeségeket csinál, azzal csak azt fogja elérni, hogy az emberek rossz szemmel nézzenek rá. Persze ez is csak az én véleményem, de szerintem sem ezzel a módszerrel kéne boldog karácsonyt kívánni a rajongó 11-12 éves kislányoknak... Valamint a karácsony a szeretet ünnepe, nem az a lényeg, hogy mutogassuk a melleinket...És egyébként is. Minden embertársunknak kijár a tisztelet, nem csak a sztároknak...
Nem hiába akadt ki rajta nyilvánosan.(Miley) Ha észrevettétek volna... Kevesebb látszik belőle, mintha lenne rajta felső. De gyerünk csak, kössünk bele ebbe is, kicsit szídjuk, k*rvázzuk még, mert végülis mindegyőtök elérte azt, amit ő, és végülis Miley nem érdemel semmi tiszteletet, nem? Emberiség XXI. század.
miley900:
Nemigazán értek egyet.
Az ahelyzet, hogy tényleg nem tudtunk olyan dolgokat elérni mint ő, azonban ha magára akarja hívni a figyelmet, azt nem mutogatással kell elérni, hanem kiemelkedő tehetséggel,és sok tanulással,küzdéssel."Kissé" elvan szállva magától, amióta ilyen nagy sztár lett. Persze az ő dolga hogy mit csinál, de azzal, hogy ilyeneket tesz, közönségessé válik. Az embereknek előbb utóbb úgyis elegük lesz belőle, és az a baj, hogyha továbbra is ilyen hülyeségeket csinál, azzal csak azt fogja elérni, hogy az emberek rossz szemmel nézzenek rá. Persze ez is csak az én véleményem, de szerintem sem ezzel a módszerrel kéne boldog karácsonyt kívánni a rajongó 11-12 éves kislányoknak... Valamint a karácsony a szeretet ünnepe, nem az a lényeg, hogy mutogassuk a melleinket...És egyébként is. Minden embertársunknak kijár a tisztelet, nem csak a sztároknak...
2013. december 20. 18:59
flowerGirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.21. Hozzászólás: 179 Csatolások: 0 Azonosító: 204134 offline |
Hát ezmiket művel!!!!!!
2013. december 20. 20:51
mike_milton_új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.09. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 215033 offline |
fuuuuj ez a nö nem normális
2013. december 21. 16:15
justinbieberfanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.21. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 206732 offline |
Ez már egyszerűen undorító hova tűnt az igazi Miley Cyrus akit nagyon sokan szerettek ?????
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.