Starity

anzi7 profilja

anzi7 red blue yellow  
  • Csatlakozott
  • 2012. december 15.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • Mrs. Tomlinson
  • Születési idő
  • január 17.
  • Foglalkozás
  • tanulok

Kinek nincs szüksége egy radírra? Mindenki követ el hibákat.-Louis Tomlinson

anzi7
Utoljára aktív: Tegnap, 22:16Státusz módosítva: 2017.01.30. 17:05

Bemutatkozás


 

“She wasn't interested in telling other people's futures. She was interested in going out and finding her own.” 

Sziasztok! 

Üdv a profilomon!

Gondolom, most az várjátok,hogy meséljek magamról, áruljam el, ki is vagyok én. De mivel még én magam sem jöttem rá, így ez egy kicsit nehézkesen fog menni. De ne aggódjatok, rajta vagyok az ügyön és amint megtudtam, megosztom veletek is! 

Viszont nem szeretnélek titeket ilyen hamar és könnyen elengedni, hiszen életem több mint 16 évében egy s más már kiderült rólam, amit lehet érdekesnek találhattok majd, úgyhogy vágjunk is bele! 

“I say, 'I will not be your weakness, Sean Kendrick.'
Now he looks at me. He says, very softly, 'It's late for that, Puck.” 

My world:

Egy másik világban élek. Sőt, ha teljesen őszinte akarok lenni, rengeteg világban élek egyszerre és ehhez rengeteg személyiség párosul. Ezt nem titkolom, nyugodtan gyertek ti is velem, és megmutatom. Egészen egyszerű kis kapu vezet át, amiről nem is gondolnátok, ez pedig nem más mint a KÖNYV.

Sokan nem kedvelnek emiatt, hiszen "kimaradsz mindenből ami a valóságban történik"  és "mire fogsz emlékezni időskorodban,hogy az egész fiatalságodat egy könyvvel a kezedben töltötted az ágyadon?" . Ez mind igaz is lehetne, de nem az. Én választom ki,hogy miből maradok ki és miből nem és vannak olyan dolgok amikből köszönöm szépen nem kérek. Ilyen egyszerű. :)

 

“Hope can be a powerful force. Maybe there's no actual magic in it, but when you know what you hope for most and hold it like a light within you, you can make things happen, almost like magic.” 

Rengeteg ember volt rám hatással rövid életem során. Kiskoromban természetesen a szüleim, aztán jöttek a Disney mesék, amik a mai napig meghatározó részei az életemnek és bár másoknak furán hangozhat, nekem teljesen normális egy délutánon át Disney mesék dalit énekelni. Majd jöttek a kiskamasz éveim, amikor is megismertem azokat az embereket, akikről szól az egész Starity. A sztárokat.  Akkor jöttem rá,hogy a kevéske dal mögött, amiket akkoriban ismertem, énekesek és bandák állnak. Hogy a filmekből ismert karakterek bár nem léteznek, az őket megszemélyesítő emberek nagyon is.  Így attól kezdve, a mai napig rajongok hírességekért, akik bár sosem fognak engem ismerni, mégis átsegítettek minden nehezebb korszakomon. Egy kicsit most róluk szeretnék beszélni, de ha más kedvenceimre is kíváncsi vagy, megnézheted a Kedvenc sztárok blokkban.

Johnny Depp

Johnny Depp az az ember, akire talán a legrégebb óta felnézek. Nem is emlékszem rá,hogy mikor szerettem meg, olyan mintha mindig is imádtam volna őt, születésemtől kezdve, de ha mégis tippelnem kéne, azt mondanám 3 éves koromban. Ő az a tehetség amiről mindenki csak álmodik,hogy egyszer majd benne is meglesz. Nem hiába hívják ezer arcú színésznek és kap olyan nagy elismerést mindenhol. Johnny a legfantasztikusabb színész, akit valaha láttam, egy élő legenda. 

Audrey Hepburn

Azt hiszem, nem én vagyok az egyedüli aki rajong és felnéz Audreyra. Annyira csodálatosan, természetesen és ösztönösen színészkedett, amitől a mai napig elájul a világ. Audrey valami olyat alkotott, amire 50 év múltán is azt mondjuk le a kalappal. 

Latabár Kálmán

Bár sajnálatos módon az én korosztályom már nem igen hallott erről a fantasztikus színészről, muszáj megemlítenem. Latabár Kálmán nem csak nagyszerű színész de kíváló ember is volt. Amint a kamera elé került, teljesen átalakult, egy igazi csoda amit művelt az 1900-as évek elején és őszintén remélem, hogy a neve nem fog a homályba veszni.

Szeleczky Zita

Ismét egy olyan színésznő, akiről a legtöbben semmit sem tudnak, talán a nagyszülők emlékében még halványan létezik az a báj és kellem, amelyet Zita megtestesített. S bár élete közel sem volt egyszerű, ő mégis mosollyal az arcán szállt szembe a sorssal,hogy igenis azt csinálhassa amiért élt. 

És most jöjjön az az ember, akit rengetegen elítélnek, akit megszólnak és akinek neve hallatán sokan átkapcsolják a rádiót, puszta gyűlöletből

Louis Tomlinson

Igen, én tényleg szeretem a One Directiont! Igen, bár elmúltam 12 éves az imádatom irántuk és legfőképpen Louis iránt töretlen! Sőt, az igazat megvallva, 12 évesen én is olyan elvetemült utálattal voltam irántuk, mint most a legtöbben. Aztán találtam egy dalt, ami nem csak hogy megfogott, de teljesen elvarázsolt, megríkatott és megnevettetett és ami olyan hatással volt rám, mint azelőtt soha semmi. Viszont amint megtudtam, kik éneklik, eldobtam. Rá egy félévre ismét találtam egy dalt, amire a reakcióm ugyanez volt. Kisebb sokkhatás ért, amikor megtudtam, ismét rájuk bukkantam. Ekkor viszont már beismertem, valami olyat váltanak ki belőlem amire eddig egy előadó sem volt képes. Ott voltak velem a legnehezebb időszakokban is, s volt egy hang közöttük amibe beleszerettem. Aztán a hang mellé egy külső is párosult, majd egy alap személyiség. A későbbiekben pedig ezekhez jött  egy életrajz, jó pár probléma és háttérinfó és egyszer csak azon kaptam magamat,hogy a mindenem ez a srác. Nem akartam, én tényleg nem akartam, de a sors mégis hozzámvágta valamilyen céllal. Én pedig többé nem engedtem el. Lehet érte megvetni vagy nem szimpatizálni velem többé, de ez a fiú olyannyira a részemmé vált,hogy semmi és senki kedvéért nem válnék meg tőle. 

 

“Ready when you are.”

 És azt hiszem megérkeztünk a profilom végére. 

Ha szimpatikusnak találtál megköszönöm a szavazatot és viszonzom is.

Barátnak ne jelölj, ha ismerkedni szeretnél, előtte beszéljünk :) 

További szép napot!

Kedvenc sztárok

1 Louis Tomlinson
2 Johnny Depp
3 Niall Horan
4 Harry Styles
5 Ashton Irwin
6 Liam Payne
7 Luke Hemmings
8 Michael Clifford
9 Emma Watson
10 Latabár Kálmán
11 Kabos Gyula
12 Shawn Mendes
13 Cameron Diaz
14 Jennifer Aniston
15 Adam Sandler
16 James Corden
17 Hilary Duff
18 Ashton Kutcher
19 Kate Hudson
20 Owen Wilson
21 Christopher Paolini
22 Drew Barrymore
23 Bud Spencer
24 Terence Hill
25 Sandra Bullock
26 Tom Felton
27 Jennifer Lopez
28 Amanda Seyfried
29 Orlando Bloom
30 Muráti Lili
további kedvencek

Barátok

Schumi24
Schumi24

új tag

hedi2001
hedi2001

visszatérő vendég

kitti0912
kitti0912

új tag

Baba74
Baba74

visszatérő vendég

TapMancs
TapMancs

új tag