Hamarosan hozzánk is érkezik a 47 Ronin
2013. december 25. 22:08
Panni66lovelorn ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.11. Hozzászólás: 1049 Csatolások: 0 Azonosító: 169074 offline |
Oh,te jó ég,az utóbbi hónapban 4szer voltam moziban,és mind a négyszer láttam a teljes előzetest...Na mindegy,bár igy 4edszerre kicsit unalmas volt,de nem tűnik rossznak majd talán megnézem....
2013. december 26. 11:48
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline |
Kicsit félek a filmtől, habár nagyon vártam. Eddig szinte nullás és 1,5 -ös kritikákat olvastam róla, ami azért lássuk be, nem a legjobb. Általában nem szoktam foglalkozni a kritikusok véleményével, de ebben az esetben senki mástól nem jött jobb kritika. Szinte mindenki lehúzta..no mindegy, azért meg fogom nézni moziban, ha már csak a látványvilág miatt is, de megéri.
2013. december 26. 23:10
Pdoriiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.15. Hozzászólás: 94 Csatolások: 0 Azonosító: 209347 offline |
háát én ma megnéztem ezt a filmet.....nem volt egy nagy cucc a vége igazán lehetett volna happy end erre meg kellett magukat gyilkolni.. hát mondom szép.... amikor a császár kihívt az egyik fiát , hogy nemkell magát megölnie már azt hittem , hogy meg engedi , hogy lefejezze a saját apját... nincs a kedvenceim között
2013. december 27. 21:17
darkishúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.21. Hozzászólás: 53 Csatolások: 0 Azonosító: 210035 offline |
Majd egyszer valószínűleg megnézem,de valahogy nem tud annyira izgatni,amikor "fehérek" távol-keleti történetet próbálnak összehozni. Bennem mindig ellenszenves érzést kelt,és minden hasonló filmet bizalmatlanul fogadok. Keanu meg amúgy sem volt sohasem a kedvenc színészem.
2013. december 29. 19:31
Kiaraagame over™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.11. Hozzászólás: 1042 Csatolások: 2 Azonosító: 145209 offline |
Direkt zombie boy miatt szerettem volna megnézni.Minden reklámtáblán,minden előzetesben fel volt tűntetve,mintha tényleg jelentős szerepe lenne.Ehelyett körül belűl 3 másodpercet van benne az egészben,vicces hogy a trailerben is többet szerepelt,mint magában a filmben.De a film népszerűsítésére biztosan kellően szolgált,hát én csalódott vagyok egy kicsit :')
2014. február 20. 10:55
Radioactive9új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.16. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 221271 offline |
Nagyon jó lehet!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.