Ha már megnéztük, hogy milyen muzsika szóljon a hangszórókból a fenyőfa díszítése közben, akkor lássuk a legjobban sikerült karácsonyi-téli témájú filmremekeket is!
A teljes cikkhez kattints ide!
Mit nézzünk idén karácsonykor?
2013. december 23. 22:42
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
1 felhasználónak tetszik:
itsjustme
2013. december 23. 22:50
Bloodrage12izé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.24. Hozzászólás: 1050 Csatolások: 2491 Azonosító: 214009 offline |
Egy volt barátnőm nézett ki úgy, mint a Grincs.
2013. december 23. 22:51
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline |
Mindet imádom,szuper cikk!
2013. december 23. 22:55
A felsoroltak többségét már láttam és szeretem is. Számomra az abszolút karácsonyi film, amit egyik évben sem hagyok ki, a Grincs. A Holiday című filmhez még nem volt szerencsém, de az előzetes alapján aranyos kis film, szóval lehet sort kerítek majd rá idén. A Télapu részeket pont tegnap daráltam le és még mindig megunhatatlanok. Az Igazából szerelem pedig annyira szerethető és szinte minden kedvenc színészemet felsorakoztatta, szóval nagy kedvenc az is. A Polar Expresszről pedig évekig hittem, hogy egy nagy hülyeség, de nem is tévedhettem volna nagyobbat, volt szerencsém hónap elején látni és kedves kis történet. Köszönet a cikkért.
2013. december 23. 22:59
Asteliaℳαяαบđєя™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 17566 Csatolások: 18355 Azonosító: 168141 offline |
A Reszkessetek betörők!, a Holiday, a Télapu, a Négy karácsony, a Grincs és a Jégkorszak minden évben a filmlistámon van, minden évben megnézem őket.
Amúgy nagyon jó cikk lett, köszönöm. Remek ötleteket kaptam belőle, mit nézzek, ha már végeztem a fent említett filmekkel.
Amúgy nagyon jó cikk lett, köszönöm. Remek ötleteket kaptam belőle, mit nézzek, ha már végeztem a fent említett filmekkel.
2013. december 23. 23:05
Cinti1999 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.06. Hozzászólás: 751 Csatolások: 0 Azonosító: 197302 offline |
Mindegyiket láttam már. (Ki nem látott már belőlük legalább egyet?! )
A Shrekből az angyal kötelező minden évben,na meg a Polar expressz.
Az utóbbi megvan DVD-n és már hagyománnyá vált nálunk,hogy minden szenteste azt nézzük. Bár tavaly kihagytuk,de idén már egyszer megnéztük,amikor ment a TV-ben. A 101 kiskutyákat pedig imádom! (Szörnyella de frász,Szörnyella de frász,megfagy a véred,ha mosolyog rád.. )
A Shrekből az angyal kötelező minden évben,na meg a Polar expressz.
Az utóbbi megvan DVD-n és már hagyománnyá vált nálunk,hogy minden szenteste azt nézzük. Bár tavaly kihagytuk,de idén már egyszer megnéztük,amikor ment a TV-ben. A 101 kiskutyákat pedig imádom! (Szörnyella de frász,Szörnyella de frász,megfagy a véred,ha mosolyog rád.. )
2013. december 23. 23:08
Mindegyik örök favorit, de én mégis a Grincset szeretem a legjobban.
2013. december 23. 23:21
PinkMarshmallowúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.26. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 215886 offline |
Tök jó cikk, bár azért Az élet csodaszépet hiányolom.. :/
2013. december 23. 23:24
SüsséSütitúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.09. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 213188 offline |
én valahogy karácsonykor is a horror filmekre vagyok hangolódva :33
2013. december 23. 23:25
clydesdaleMrs. Alvin™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.14. Hozzászólás: 1486 Csatolások: 107 Azonosító: 127128 offline |
Reszkessetek betőrők; Dennis, a komisz; Pata-csata; Grincs; Télapu; Madagaszkarácsony; Shrek karácsonya; Jégkorszak; Polar Express; FŐ A VÁLTOZATOSSÁG *-*
2013. december 23. 23:40
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline |
Ezek közül a Reszkessetek betörők, az Igazából szerelem és a Holiday a kedvencem, na meg persze a Grincs (Taylor )
2013. december 23. 23:46
Eszti0305szjger.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.28. Hozzászólás: 1039 Csatolások: 3 Azonosító: 201010 offline |
Igazság szerint, én nagyon nem vagyok az a filmnézős típus, sokkal inkább sorozatokat nézegetek (bár azokat is csak pár hónapja, de ezekkel is kicsit leálltam),most viszont,karácsony idején úgy döntöttem,nekiállok egy-kettőnek. Hát, én szerintem teljesen egyedülálló vagyok a világon,mert én még NEM láttam a Reszkessetek betörőket! -et. XD Egyszer se,de komolyan, és valahogy nem is hiányzik az életemből. XD Most,mire megnézném,egy több évtizedes szokást letörve,törlik a csatornák a karácsonyi repertoárjukból.Ehh...
Bíztam benne,hogy a Grincs azért helyet kap a felsorolásban. Uhh,istenem, 3-szor néztem meg egymást követő napokon.XD Imádom,imádom,és imádom! A kedvenc karácsonyi filmem, ez nem is kérdéses. Imádom,hogy kicsit fantasy az alaptörténet, a hihetetlen és csodálatos jelmezeket és díszleteket, és a Grincset természetesen.AZ 'utálomakarácsonyt' és a 'szeretemakarácsonyt' korszakában is. Hihetetlen karakter, akinek minden egyes mondata után vigyor ül ki a számra, olyan hihetetlen jó humora van. XD Egyébként, erre a szerepre egyszerűen nem is lehet mást felkérni, mint Jim Carreyt. Erre ő termett,számomra nem is kérdés.
Szóval igen,hatalmas kedvenc a film,képtelen vagyok megunni, képes lennék egész nap ezt nézegetni.Nem is értem, hogy miért részesült olyan negatív fogadtatásban. Látványra is rengeteget ad, és nem kevés tanulság van a dolgokban, ha kicsit elgondolkozik az ember.
Ezen kívül még a Jégkorszakot láttam, a többiek közül egyet sem. Látszik a filmes elmaradottságom Idén viszont láttam a Kiskarácsony mindenáront, a Mentsük meg a karácsonyt,és a Télbratyót. Az első elég bugyuta kis történet, és hát a színészek sem valami nagy alakítást adnak, de azért helyes kis film. A második azért komolyabb hangvételű,az is tetszett. A Télbratyó meg nagyon tetszett,most néztem az RTL-en,tényleg jópofa az egész forgatókönyv.
Bíztam benne,hogy a Grincs azért helyet kap a felsorolásban. Uhh,istenem, 3-szor néztem meg egymást követő napokon.XD Imádom,imádom,és imádom! A kedvenc karácsonyi filmem, ez nem is kérdéses. Imádom,hogy kicsit fantasy az alaptörténet, a hihetetlen és csodálatos jelmezeket és díszleteket, és a Grincset természetesen.AZ 'utálomakarácsonyt' és a 'szeretemakarácsonyt' korszakában is. Hihetetlen karakter, akinek minden egyes mondata után vigyor ül ki a számra, olyan hihetetlen jó humora van. XD Egyébként, erre a szerepre egyszerűen nem is lehet mást felkérni, mint Jim Carreyt. Erre ő termett,számomra nem is kérdés.
Szóval igen,hatalmas kedvenc a film,képtelen vagyok megunni, képes lennék egész nap ezt nézegetni.Nem is értem, hogy miért részesült olyan negatív fogadtatásban. Látványra is rengeteget ad, és nem kevés tanulság van a dolgokban, ha kicsit elgondolkozik az ember.
Ezen kívül még a Jégkorszakot láttam, a többiek közül egyet sem. Látszik a filmes elmaradottságom Idén viszont láttam a Kiskarácsony mindenáront, a Mentsük meg a karácsonyt,és a Télbratyót. Az első elég bugyuta kis történet, és hát a színészek sem valami nagy alakítást adnak, de azért helyes kis film. A második azért komolyabb hangvételű,az is tetszett. A Télbratyó meg nagyon tetszett,most néztem az RTL-en,tényleg jópofa az egész forgatókönyv.
2013. december 23. 23:58
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7118 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline |
Van egy két jó főleg a Holiday...
2013. december 24. 00:04
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline |
Pont a legközhelyesebb filmek kerültek be a cikkbe, bár lehet csak én kapok sikítófrászt a Reszkessetek betörőktől vagy a Télaputól. Mondjuk a meséket még csak-csak megnézem.
2013. december 24. 00:11
CsakFanniii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.03. Hozzászólás: 631 Csatolások: 0 Azonosító: 203128 offline |
Tetszett az a kis szöveg a cikk elején,nálam olyan jó kis karácsonyi hangulatot eredményezett. De amúgy a filmek nagy részét láttam,és némelyik nem is olyan rossz.
Kapcsolódó sztárok
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.