Sarka Kata kiakadt
2013. december 26. 22:48
|
|
Ninaa.♛ smuldersholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.25. Hozzászólás: 1118 Csatolások: 117 Azonosító: 144054 offline
|
Ez aztán a hír,fuúúú, még véletlenül sem valami szíriai helyzet, neeem, hát mert a kedves MAGYAR Bors napilap olvasóközönségét ez fogja meg, ez a nagy színvonal, foglalkozzunk az ilyen ügyekkel- mert kereslet van rá. Sajnálom, hogy a média eddig süllyed, de hát valamiből a kapitalizmust is fent kell tartani- és ezt az ilyen újságok eladása 0 szívonalas cikkekel jól megdobja...
2013. december 26. 23:21
|
|
imbranataxversaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.24. Hozzászólás: 66 Csatolások: 0 Azonosító: 198560 offline
|
'ebből lett mára egy teljesen korrekt cikk'
ekkora hírből végülis lehet.
ekkora hírből végülis lehet.
2013. december 27. 14:04
|
|
Fanny Holt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.08. Hozzászólás: 1014 Csatolások: 0 Azonosító: 208604 offline
|
Jó nem szeretem ezt a nőt De hát akkor is nem szabad azt kivánni,hogy halljanak...
Ki volt az a nagyon okos...
Ki volt az a nagyon okos...
2013. december 28. 17:33
Lehet neki unszimpatikus a család,de akkorsem kívánom más halálát...Katától viszont gyerekes,hogy viszont kívánta.Nem értem miér kell foglalkoznia lelkiegben szegény emberrel...
2013. december 29. 20:32
Hát nekem sosem volt szimpatikus a Hajdú házaspár, de kivételesen megértem, hogy kiakadt, mert ez elég durva beszólás volt. Na de hogy viszont kívánja? Ez már az ő részéről is elég gyerekes.
A Borsba meg nem csalódtam......az aztán a nagy hír, hogy a Hajdú család lebetegedett. Úgy írják bele, mintha ez bárkit is érdekelne. Ők is emberek ők is megfázhatnak. Pont úgy mind a világon bárki más. Na de ebből minek kellet cikket írni.......? Na mindegy valahogy ki kell tölteni a helyet na és persze meg is kell élni valamiből....ha hülyeségből, akkor abból.
A Borsba meg nem csalódtam......az aztán a nagy hír, hogy a Hajdú család lebetegedett. Úgy írják bele, mintha ez bárkit is érdekelne. Ők is emberek ők is megfázhatnak. Pont úgy mind a világon bárki más. Na de ebből minek kellet cikket írni.......? Na mindegy valahogy ki kell tölteni a helyet na és persze meg is kell élni valamiből....ha hülyeségből, akkor abból.
2013. december 29. 21:32
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Ki nem állhatom ezt a nőt, egy kis senki, de ez azért mégiscsak durva volt.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
Megbetegedett a forgatáson.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.

0 felhasználónak tetszik: