Az HBO és az AMC sorozatait, a Trónok harcát és a Breaking Badet töltötték le a legtöbben illegálisan 2013-ban.
A teljes cikkhez kattints ide!
Top 10: ezeket a sorozatokat töltötték le a legtöbben idén
2013. december 26. 18:41
2013. december 26. 18:45
Olvastam a Trónok Harca-dolgot még a szezonzáró környékén, hogy ők tulajdonképpen valamennyire örülnek neki, hogy ennyien kíváncsiak a sorozatra még akkor is, ha ingyen teszik.
2013. december 26. 18:45
FashionLady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.11. Hozzászólás: 1110 Csatolások: 3 Azonosító: 155125 offline |
hoppááá, nincs a listán a vámpírnaplók.
ez meglepett rendesen:D
ez meglepett rendesen:D
2013. december 26. 18:47
clydesdaleMrs. Alvin™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.14. Hozzászólás: 1486 Csatolások: 107 Azonosító: 127128 offline |
Hát igen, manapság itt jár ez a dolog (talán sajnos, talán nem) akár zene, film, sorozat, sőt már könyv is, ha megjelenik 10-ből 9-szer első a torrent. Ez a kiadónak rossz is, mert nyilván a bevétel erőteljesen kevés (ahhoz képest, mennyi lenne, ha mindenki megvenné), de ugyanakkor nézettség sem lenne akkora, mert nincs az embereknek mindezekre pénzük, és nyilván kényelmesebb is letöltögetni. Jómagam is inkább várok 1-2 hónapot a DVD megjelenéséig, hogy jó minőségben letölthessem, ugyanakkor aláírom, hogy igenis elmegyek néha moziba, megveszek egy albumot vagy könyvet.
A listán meg nem lepődtem meg, legalábbis a Trónok harcán Kedvenc sorozat és persze a HIMYM és az Arrow
A listán meg nem lepődtem meg, legalábbis a Trónok harcán Kedvenc sorozat és persze a HIMYM és az Arrow
2013. december 26. 18:54
Bloodrage12izé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.24. Hozzászólás: 1050 Csatolások: 2491 Azonosító: 214009 offline |
Hát igen, sokkal egyszerűbb torrentelni..
2013. december 26. 19:19
Hát ha én egyszer elkezdek letölteni valamit, ép elme és processzor nem marad, szóval inkább maradok a netnél.
2013. december 26. 19:19
kankavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.04. Hozzászólás: 337 Csatolások: 57 Azonosító: 97843 offline |
Nem is tudom miért?talán mert egyes országokban (pl nálunk) vagy egyáltalán nem is adják tvben ezeket a sorikat (vagy sok mást) vagy gyerekcipőben jár a dolog mert az első meg második évadoknál tartanak és az ember nem akar/tud várni éveket a magyar szinkronra?..talán ez az oka? sok forgalmazó főleg amerikában nem is gondol erre meg arra hogy az adott sorozat ki sem jön dvd-n egyes országokban....pl a breaking bad lehet hoyg sosem lesz kiadva nálunk dvd-n pedig irgalmatlan jó sorozat...ennyi.sok sorozat ezek nélkül az oldalak nélkül lehet sosem jutna el az emberekhez..
1 felhasználónak tetszik:
SpecialError
2013. december 26. 19:23
Az Így jártam anyátokkalnak örülök
Huppsz ... Hol a Vámpírnaplók? És az Odaát?
Huppsz ... Hol a Vámpírnaplók? És az Odaát?
2013. december 26. 19:34
marti88új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.07. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 71065 offline |
American Horror Story is azt hittem bennt lesz.Az baromi jó.Igaz nekem a 3. évad annyira nem jön be.De első kettő ott van!! Carrie naplóját is szeretem,de az elvileg megbukott Amerikában.Walking dead is jó,de ez a 4. évad nekem gyenge.De biztos velem van a baj.
2013. december 26. 19:34
clydesdaleMrs. Alvin™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.14. Hozzászólás: 1486 Csatolások: 107 Azonosító: 127128 offline |
Tetszik, hogy a nép hogy rinyál a Vámpírnaplókért
Mondjuk azért nincs itt, mert ez a lista a JÓ sorozatokra lett kiélezve
Mondjuk azért nincs itt, mert ez a lista a JÓ sorozatokra lett kiélezve
2013. december 26. 19:52
cathycosgrovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.25. Hozzászólás: 221 Csatolások: 22 Azonosító: 194660 offline |
Egyetértek Paynobabevel, "en meg mindig azt mondom, hogy a baratok kozt es a maricsuj a top1 lol" teljesen azonos a véleményem vele:DD
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.