"Pár hete pedig egy teltebb alkatú lányt csúfolt „partra vetett bálnának”, aki egyes pletykák szerint azóta véget vetett életének."
JÉZUSOM! Ha ez a pletyka igaz (már pedig miért szórakoznának ilyennel az emberek, hiszen mindenki épelméjű), akkor Justin nagyon nagyon büszke lehet magára. Magát a cikket olvastam itt az oldalon, de nem hallottam a pletykáról. Szörnyű. :/
Ezek voltak 2013 legnagyobb botrányai (18+)
2013. december 28. 01:20
corny4DramaQueen™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 1929 Csatolások: 1127 Azonosító: 156487 offline |
2014-től csak rosszabbat várok... Mondhatjuk, hogy ennél durvábbal nem tudnak elő állni, de az igazság, hogy a magamutogatásból élnek, vagyis elő tudnak új botránnyal rukkolni
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. december 28. 08:34
A cikk tényleg jó lett,amúgy corny4 egyetértek.
2013. december 28. 10:55
nagy.dalmavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.02. Hozzászólás: 143 Csatolások: 3 Azonosító: 202996 offline |
ez még csak 2013,mi lesz 2014-ben?!
2013. december 28. 10:57
MiliDirectionervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.22. Hozzászólás: 272 Csatolások: 1 Azonosító: 212312 offline |
Hát ezek durvák...
2013. december 28. 11:08
Claudia Bloomúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.28. Hozzászólás: 74 Csatolások: 0 Azonosító: 184925 offline |
A Justinos kép még mindig ps, de sebaj ez az oldal meg még mindig a szemétbe való
2013. december 28. 11:56
cs.vera45 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.13. Hozzászólás: 794 Csatolások: 0 Azonosító: 197734 offline |
az 1. dolog, amit kiemelnék, az dzsásztinbíbör a felső testéhez képest aránytalanul gyenge lábai, amin jót nevettem. kb ilyen lába van egy másodikos, suta kisfiúnak. érdekes, lábra mindenki elfelejt gyúrni...nem is értem, hogy az undorító szteroidos """menő"""gyerekek, akiknek 500kg felső izomzatuk van, hogy bírják el magukat a szánalmas kis piszkafa lábacskáikkat...:'D namind1, ez felvidította a napom.
2.
miley cyrus és a twerk. már ezerszer kiveséztem. minden értelmes ember szerint undorító, rossz példa. kész. már elegem van ebből.
3.
rihanna nem igazán érdekel, őszintén szólva. felőlem azt csinál, amit akar, annyira még nem rossz, mint cyrus.
4. simon és oven...ezek nem valami durva dolgok...
5.
hát ez nem normákis, csak ennyit tudok mondani.
6.
gagát bírom. lehet, hogy botrányos, de emellett tehetséges, értelmes nő.
7.
beyonce...nem az én stílusom a zenéje, de ettől függetlenül elismerem, hogy nagyon tehetséges. a playbackre is biztos megvolt az oka, legílábbis én reménykedem, hogy megvolt.
nem szeretem, ha valaki playbackel énekel, főleg, ha tehetségtelen sztárokról van szó. akkor szánalmasnak találom. ha egyébként tehetséges énekes használja, aki már sokszor bizonyított nélküle is, akkor elmegy.
8.
a dylan gyerek. hát igen, itt van, életben van, mostmár tudjuk. nem egy nagy tehetség.
2.
miley cyrus és a twerk. már ezerszer kiveséztem. minden értelmes ember szerint undorító, rossz példa. kész. már elegem van ebből.
3.
rihanna nem igazán érdekel, őszintén szólva. felőlem azt csinál, amit akar, annyira még nem rossz, mint cyrus.
4. simon és oven...ezek nem valami durva dolgok...
5.
hát ez nem normákis, csak ennyit tudok mondani.
6.
gagát bírom. lehet, hogy botrányos, de emellett tehetséges, értelmes nő.
7.
beyonce...nem az én stílusom a zenéje, de ettől függetlenül elismerem, hogy nagyon tehetséges. a playbackre is biztos megvolt az oka, legílábbis én reménykedem, hogy megvolt.
nem szeretem, ha valaki playbackel énekel, főleg, ha tehetségtelen sztárokról van szó. akkor szánalmasnak találom. ha egyébként tehetséges énekes használja, aki már sokszor bizonyított nélküle is, akkor elmegy.
8.
a dylan gyerek. hát igen, itt van, életben van, mostmár tudjuk. nem egy nagy tehetség.
2013. december 28. 12:59
MachineMagicpainkiller. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1126 Csatolások: 6 Azonosító: 133664 offline |
Szerintem ez Gagához képest semmi. Az meg, hogy az ARTPOP feledésbe merült - nem igaz! Hasonló sikereket ért el ezzel az albummal is, mint a BTW-el.
2013. december 28. 17:11
Elody Lovell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.31. Hozzászólás: 524 Csatolások: 0 Azonosító: 214488 offline |
kár, hogy azért idáig süllyedtek...
2013. december 28. 17:16
Tincsi7373visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.16. Hozzászólás: 223 Csatolások: 1 Azonosító: 206304 offline |
Nem tudom,hogy mi késztette őket erre...
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Családon belüli erőszak áldozata volt.
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
Az énekesnőt nagyon szíven ütötte.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Férjhez ment a 13 okom volt sztárja
Férjhez ment a 13 okom volt sztárja
Igent mondott a szerelmének.