uhh
kibírom xdd
de azért h,,, Justin karácsonyi ajándéka után, amit nekem szánt,,,
az nem jó hogy az One Direction is visszavonul
A One Direction szünetet tart
2014. január 02. 19:14
Directioner_Annaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 56 Csatolások: 0 Azonosító: 210798 offline |
hát ez teljesen jogos. nagyon fáradtak lehetnek a TMH turné után...
2014. január 02. 20:27
bogica0901új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.11. Hozzászólás: 92 Csatolások: 0 Azonosító: 215129 offline |
ohh bár mondjuk nekik is kell egy kis pihenés...
2014. január 03. 17:11
Szerintem a sok stressz és a koncertek miatt elfáradtak.Jót fog nekik tenni egy kis pihi és legalább újult erővel fognak visszajönni:)
2014. január 05. 14:12
Megérdemlik, 1 év kemény turnézás után..... Jó pihenést!(:♥
2014. január 05. 17:48
Petronellaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.27. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 217596 offline |
Megérdemlik a pihenést sokat dolgoznak
2014. január 05. 18:48
ElizabehtMúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.30. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 216128 offline |
Hiányozni fognak, de megérdemlik, hogy egy picit ők is együtt legyenek a szeretteikkel és pihenjenek.
2014. január 11. 06:22
Szerintem is teljes mértékben megérdemlik! Habár nagyon fognak hiányozni...
2014. január 12. 15:56
Amanda Parkervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.13. Hozzászólás: 342 Csatolások: 0 Azonosító: 183375 offline |
pihenjenek...megérdemlik
2014. január 27. 11:11
Yolandiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.31. Hozzászólás: 59 Csatolások: 0 Azonosító: 214458 offline |
Idézet (Lucyan @ 2013.12.30. 01:29)
Végre valaki elég tisztán látja a dolgot!
Csak nekem tűnik fel, hogy ebből a vándejreksönből egy hatalmas, felfújt kutyasz@rt csináltak? Tehetség? 0! De persze mindek azt, ott van 2 milliárd tinikislány, és ne értsetek félre, tisztelet a kivételnek, nagyon sok Directioner barátom van, de ők nem elvakult, sipítozó tinip*csák, hanem érett, NORMÁLIS gondolkodású 14 éves lányok. Ha valaki kihúzná a fejét végre abból az álomlila ködből, ami körüllengi ezt az öt nyikhajocskát, talán végre norális lenne a gondolkodásmód a starityn... És mi már az, hogy nem fogjátok túlélni? Láttam a kommenteket, inkább vegyetek helyesírási szótárat... 1 hónap alatt kiolvassátok, a maradék két hónap alatt meg tanulmányozzátok... Vagy hallgassatok IGAZI ZENÉT! Ajánlom Elvis Presleyt, Michael Jacksont, Bob Marleyt, Rolling stonest, Beatlest, a társaikat. És azért el tudom képzelni, hogy a dalszövegíratás, és a dallopás nagyon fárasztó lehetett... És higyjétek el az utazgatás és énekelgetés távolról sem olyan fárasztó, mint a TURNÉZÁS ÉS AZ ÉNEKLÉS! Az igazi előadómúvészek ezt csinálják, és nem tinilányoknak játszák a fejüket, mint a cirkuszi majmok...
Csak nekem tűnik fel, hogy ebből a vándejreksönből egy hatalmas, felfújt kutyasz@rt csináltak? Tehetség? 0! De persze mindek azt, ott van 2 milliárd tinikislány, és ne értsetek félre, tisztelet a kivételnek, nagyon sok Directioner barátom van, de ők nem elvakult, sipítozó tinip*csák, hanem érett, NORMÁLIS gondolkodású 14 éves lányok. Ha valaki kihúzná a fejét végre abból az álomlila ködből, ami körüllengi ezt az öt nyikhajocskát, talán végre norális lenne a gondolkodásmód a starityn... És mi már az, hogy nem fogjátok túlélni? Láttam a kommenteket, inkább vegyetek helyesírási szótárat... 1 hónap alatt kiolvassátok, a maradék két hónap alatt meg tanulmányozzátok... Vagy hallgassatok IGAZI ZENÉT! Ajánlom Elvis Presleyt, Michael Jacksont, Bob Marleyt, Rolling stonest, Beatlest, a társaikat. És azért el tudom képzelni, hogy a dalszövegíratás, és a dallopás nagyon fárasztó lehetett... És higyjétek el az utazgatás és énekelgetés távolról sem olyan fárasztó, mint a TURNÉZÁS ÉS AZ ÉNEKLÉS! Az igazi előadómúvészek ezt csinálják, és nem tinilányoknak játszák a fejüket, mint a cirkuszi majmok...
Khm! Szót kérek. Beleolvastam jónéhány kommentedbe, és úgy látom, hogy előszeretettel osztod az észt. Oké, lehet, hogy kevesebb helyesírási hibát vétesz, mint a legtöbb itt tevékenykedő kislány, és az is lehet, hogy a vesszőket is megfelelő helyen használod, de ez továbbra sem jogosít fel arra, hogy Te szabd meg, hogy ki mit tekint ZENÉNEK. Elmondanád - kérlek - hogy milyen alapon ócsárolod bárki kedvencét? Még ha a zeneakadémián tanítanál sem lenne jogod beleszólni mások ízlésébe, mert ugyebár az abszolút szubjektív. Nagyon maximum komoly zenei múlttal rendelkezve tehetnél megjegyzést hamis hangokra vagy ilyesmi. Bár ez esetben azért nem tennéd meg, mert minél nagyobb tudást birtokol valaki, annál kevésbé érzi szükségszerűnek a kioktatást - kvázi egyáltalán nem csinálja.
Most persze már bizonyára villog a képzeletbeli kurzorod, mert repesve várod, hogy rávilágíthass arra a tényre, hogy én is éppen bírállak Téged. Sőt, lehet, hogy elírást is észreveszel, amit feltétlenül megosztanál velem. Hajrá. Az előzőhöz pedig annyit, hogy "Tolvajtól lopni nem bűn" elv alapján: Kioktatót kioktatni nem bűn - alapjon jártam el. Maradok tisztelettel.
2014. január 27. 11:19
Yolandiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.31. Hozzászólás: 59 Csatolások: 0 Azonosító: 214458 offline |
Idézet (Macaroth @ 2013.12.27. 21:53)
ezazzz hulljon a férgese...normális zenét az embereknek!
Nem félsz, hogy ezzel a "Hulljon a férgese" felkiáltással pont magad alatt vágod a fát? Aki más embert alaptalanul pocskondiáz az Tajgetosz pozitív!!! Semmivel nem halad előrébb a társadalom attól, hogy beletrollkodsz egy fórumba...
Kapcsolódó sztárok
Megvan a toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Megvan a toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Kiderült, mi volt a szervezetében.
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Kellemetlen helyzet alakult ki.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Angelina Jolie újra szerelmes! Brit rapperbe szeretett bele!
Angelina Jolie újra szerelmes! Brit rapperbe szeretett bele!
Kiderült, ki lehet az új választott.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!