Idézet (Medkap @ 2013.12.28. 11:49)
Ha Direktonerek ezt olvassak biztosan bólogatnak hogy neked mennyire igazad is van. Hogyha ezek az emberek tehetségesek akkor Tina Turner már meg váltotta a világot, de hiába mondom én neked a nagyobbnál nagyobb legendákat mert fogalmad sincs róla hogy kik ők, mert leragadtál az ovis szinten.
Többre vitték?? ..hmmm megmondjam én neked hogy miért is vitték többre mint pl. Te?? Csak azért mert a tini lányok valamilyen oknál fogva cukinak találták őket (ami számomra fel nem fogható)..mindjárt nem tartanának itt ha úgy néznének ki mint egy bányarém.
Mond már meg nekem okoska hogy mire legyünk féltékenyek!!...de ne gyere a "tehetségükkel" meg azzal ahogy kinéznek!!!
Én tisztelem azokat az embereket akik jótékonykodnak. Ebbe nem szólok bele.
Hmmm...eltűnnek...bárcsak...lehet hogy a rajongók sírni fognak, de csak egy darabig, mert tudod minden tinikori érdeklődés elmúlik egyszer.
Többre vitték?? ..hmmm megmondjam én neked hogy miért is vitték többre mint pl. Te?? Csak azért mert a tini lányok valamilyen oknál fogva cukinak találták őket (ami számomra fel nem fogható)..mindjárt nem tartanának itt ha úgy néznének ki mint egy bányarém.
Mond már meg nekem okoska hogy mire legyünk féltékenyek!!...de ne gyere a "tehetségükkel" meg azzal ahogy kinéznek!!!
Én tisztelem azokat az embereket akik jótékonykodnak. Ebbe nem szólok bele.
Hmmm...eltűnnek...bárcsak...lehet hogy a rajongók sírni fognak, de csak egy darabig, mert tudod minden tinikori érdeklődés elmúlik egyszer.
Szerinted jobb lesz a világ, ha a One Direction teszemazt feloszlik, és mindenki Tina Turnert, Michael Jacksont, Elvist, Bob Marleyt és társait hallgatja?! El kell hogy szomorítsalak. Felesleges is ezen ábrándozni, mert nem lesz így. És ez az élet rendje. Elismerni zenei ikonok munkásságát egy dolog, megint más konzervatívnak lenni. A különbség a kettő között az, hogy aki halad a korral, az képes elfogadni az új dolgokat akkor is, ha az személyesen nem tetszik neki.