A One Direction szünetet tart
2013. december 28. 14:02
LoveDJMalikúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.25. Hozzászólás: 88 Csatolások: 0 Azonosító: 217458 offline |
Jézus...a cím megtévesztő...de nagyon örülök nekik! Megérdemlik! Love you
2013. december 28. 14:26
jennymiley00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 518 Csatolások: 102 Azonosító: 129374 offline |
Bár én nem vagyok akkora rajongójuk,hogy rosszul érintsen ez a hír,de jó ötletnek tartom,hogy visszavonulnak egy kis időre,mert tényleg elég zsúfolt egy évük volt,kijár nekik a pihi
Inkább most menjenek el három hónapra,minthogy esetleg valamelyik fiúnak komolyabb baja essen később a sok kimerültség miatt!
Inkább most menjenek el három hónapra,minthogy esetleg valamelyik fiúnak komolyabb baja essen később a sok kimerültség miatt!
2013. december 28. 14:33
Hope Hylandvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.19. Hozzászólás: 349 Csatolások: 1 Azonosító: 215530 offline |
kellems pihenes! es tudjatok meg hogy a cim nagyon megteveszto!
2013. december 28. 15:33
LittleDirectionerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.01. Hozzászólás: 51 Csatolások: 0 Azonosító: 204913 offline |
Jó pihenést drágáim! <3 <3 <3
2013. december 28. 16:30
littlebadgirrlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 54 Csatolások: 0 Azonosító: 165366 offline |
jò pihenèst! <3
2013. december 28. 17:21
Tincsi7373visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.16. Hozzászólás: 223 Csatolások: 1 Azonosító: 206304 offline |
Nagyon megijedtem,hogy vissza vonulnak de 3 hónapra Még az is sok lesz új One Direction számok nélkül...Akkor ezt az időszakot majd a Midnight Memories albummal átélem
2013. december 28. 18:12
Melcsy24visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.28. Hozzászólás: 209 Csatolások: 0 Azonosító: 207488 offline |
a komenteket olvasva nem tudom miért van ez...a nem Directionerek (akik utálják őket vagy szimplán nem szimpik nekik)hurráznak , örülnek , míg a Directionerek többsége megvédi őket.
de kérdem én...nem mindegy hogy 1D rajongó vagy nem? néhányan egyfolytába ugyanazzal a sztorival jönnek:
"majd akkor mondjad ki a véleményed , ha annyit elérsz mint ők!"
rajongó vagyok , de ez már unalmas. és ha az illető ember aki nem 1D rajongó el tudná azt érni amit ők? semmi se lenne. mivel minden ember képes elérni ezt csak akarni kell.
amivel viszont nem értettem egyet az az , hogy megint minden Directionerre azt mondják , hogy csak a külsejük miatt kedvelik őket. nem mindenkire igaz ez a mondat. én személy szerint azért szeretem őket , mert tetszenek a zenéjük és a dalszövegeik. nem minden a külsőröl szól. igen , ebben a világban már csak az számít és a pénz , de vannak még emberek , akik a figyelmüket a cuki pofin és a kockás hason kívül a belsőre , a személyiségre és a tehetségre irányítják.
Saját vélemény , biztos vagyok benne , hogy most kapni fogok hideget meleget , de szerintem ez így igazságos..
de kérdem én...nem mindegy hogy 1D rajongó vagy nem? néhányan egyfolytába ugyanazzal a sztorival jönnek:
"majd akkor mondjad ki a véleményed , ha annyit elérsz mint ők!"
rajongó vagyok , de ez már unalmas. és ha az illető ember aki nem 1D rajongó el tudná azt érni amit ők? semmi se lenne. mivel minden ember képes elérni ezt csak akarni kell.
amivel viszont nem értettem egyet az az , hogy megint minden Directionerre azt mondják , hogy csak a külsejük miatt kedvelik őket. nem mindenkire igaz ez a mondat. én személy szerint azért szeretem őket , mert tetszenek a zenéjük és a dalszövegeik. nem minden a külsőröl szól. igen , ebben a világban már csak az számít és a pénz , de vannak még emberek , akik a figyelmüket a cuki pofin és a kockás hason kívül a belsőre , a személyiségre és a tehetségre irányítják.
Saját vélemény , biztos vagyok benne , hogy most kapni fogok hideget meleget , de szerintem ez így igazságos..
1 felhasználónak tetszik:
Yolandi
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Családon belüli erőszak áldozata volt.
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
Az énekesnőt nagyon szíven ütötte.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Férjhez ment a 13 okom volt sztárja
Férjhez ment a 13 okom volt sztárja
Igent mondott a szerelmének.