Összefoglalás: 2013 legnagyobb szakításai
2013. december 28. 23:00
Bogica0430 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.27. Hozzászólás: 953 Csatolások: 8 Azonosító: 198815 offline |
arianaekat sajnalom:(
2013. december 28. 23:05
hogy néz ki ez az ian somerhalder??? te jó isten! ezért vannak úgy oda olyan sokan! fúj!!!
2013. december 28. 23:08
Némelyiken eléggé meglepődtem, de a többség várható volt.
2013. december 28. 23:18
Ahh..Ez olyan..szomorú.:c Bár azért egy-kettő tényleg nem illet össze és jobb nekik így. De payzer !:'(
2013. december 29. 00:30
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline |
Nian remélem még összejön. Robsten még nem egy lezáratlan ügy. Kellan remélem nem gondolja komolyan Miley-val. Haylort meg én bírtam, de azt se bánom ha külön vannak.
2013. december 29. 07:38
Sissy00visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.23. Hozzászólás: 469 Csatolások: 156 Azonosító: 210177 offline |
Először is: Liam új csaját én se bírom.
2.: Liam azért hagyta ott Miley-t mert a viselkedése szégyent hoz rá. Mindenki ezt tette volna.
3.: Taylor Swiftet mindenki dobja és arról ír egy ,,bosszú" dalt. xd
4.: Selena és Justin...hát. Mikor a híradóban (!) képesek volták ezt bejelenteni nekem megállt a kaja a számban. Ezt minek kell ennyire túlspirázni?
5.:Ha Rob tényleg azzal a másik csajjal azzal a Riley-val jár, akkor azt kell hogy mondjam, nem feledkezett meg Kristenről. Az a csaj szerintem tökre rá hasonlít.
6.: Nina és Ian pedig úgyis összejön majd, hiszen együtt kell forgatniuk, kénytelenek egymás társaságát elviselni.
2.: Liam azért hagyta ott Miley-t mert a viselkedése szégyent hoz rá. Mindenki ezt tette volna.
3.: Taylor Swiftet mindenki dobja és arról ír egy ,,bosszú" dalt. xd
4.: Selena és Justin...hát. Mikor a híradóban (!) képesek volták ezt bejelenteni nekem megállt a kaja a számban. Ezt minek kell ennyire túlspirázni?
5.:Ha Rob tényleg azzal a másik csajjal azzal a Riley-val jár, akkor azt kell hogy mondjam, nem feledkezett meg Kristenről. Az a csaj szerintem tökre rá hasonlít.
6.: Nina és Ian pedig úgyis összejön majd, hiszen együtt kell forgatniuk, kénytelenek egymás társaságát elviselni.
2013. december 29. 08:21
Danielle Peazer és Liam Payne nagyon szomorú hogy szakítottak!
Kristen Stewart és Robert Pattinson-nak örülök hogy szakítottak,
Selena Gomez és Justin Bieber-nek is örülök hogy szakítottak,
Harry Styles és Taylor Shift-nekik is örülök hogy szakítottak..
Kristen Stewart és Robert Pattinson-nak örülök hogy szakítottak,
Selena Gomez és Justin Bieber-nek is örülök hogy szakítottak,
Harry Styles és Taylor Shift-nekik is örülök hogy szakítottak..
2013. december 29. 08:40
Mirrors#sremmlife |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.02. Hozzászólás: 2362 Csatolások: 18 Azonosító: 203041 offline |
Liam és Danielle olyan szép párost alkottak, nagyon sajnálom, hogy szétmentek! :<
Szerintem Miley és Liam is összeillettek, én nagyon sajnálom, hogy már Liam nem bírta tovább Miley mellett..:<
A többiek annyira nem érdekelnek, talán még a Harry és Taylor dologról mondanék annyit, hogy ők viszont nem voltak egymáshoz valóak, de ezt most nem azért mondom, mert nem szeretem Taylort. Szerintem ez az igazság, legalábbis én így látom.
Szerintem Miley és Liam is összeillettek, én nagyon sajnálom, hogy már Liam nem bírta tovább Miley mellett..:<
A többiek annyira nem érdekelnek, talán még a Harry és Taylor dologról mondanék annyit, hogy ők viszont nem voltak egymáshoz valóak, de ezt most nem azért mondom, mert nem szeretem Taylort. Szerintem ez az igazság, legalábbis én így látom.
2013. december 29. 08:41
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline |
Nina & Ian
És nem Jai volt a hunyó...
Sel meg talál jobbat is mint Bieberke
És nem Jai volt a hunyó...
Sel meg talál jobbat is mint Bieberke
2013. december 29. 08:42
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8818 Csatolások: 219475 Azonosító: 59785 offline |
A Nian páros szakítása engem is megdöbbentett anno, meg kicsit Paul és Torrey-é is. Kristen meg hát így járt... saját maga okozta a bajt.
2013. december 29. 08:42
Nina és Ian nagyon összeillettek, akár Paulék. Orlando Bloomékat is sajnálom, de a többieket nem. de Selena és Justin bizony-bizony eléggé nagy ügyet csináltak belőle, mert a híradóban (!!) is bejelentették!
2013. december 29. 08:55
Nekem Liam barátnőjét (aki most van) Sophiát én nagyon szeretem de azt e tudtam hogy Nina és Ian szakítottak
2013. december 29. 08:58
Párat tegyük fel megértem , de Liam és Nina vagy Justin és Selena esetleg Orlando ér Minrada....Harry és Taylor vagy Miley és Liam olyan eléége összeillőnek tűntek eleinte,
De az éveben engem Robert és Kristen szakítása lepett meg a legjobban
De az éveben engem Robert és Kristen szakítása lepett meg a legjobban
2013. december 29. 09:02
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline |
Nina és Ian párost sajnálom a legjobban,annyira illettek egymáshoz,hátha még egyszer egymásra találnak
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Családon belüli erőszak áldozata volt.
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
Az énekesnőt nagyon szíven ütötte.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Férjhez ment a 13 okom volt sztárja
Férjhez ment a 13 okom volt sztárja
Igent mondott a szerelmének.