Nagyot bukott Justin Bieber dokumentumfilmje
2013. december 30. 19:00
Vanessa BloomYoncé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 1318 Csatolások: 3477 Azonosító: 194184 offline |
Lecsúsztál Justin már nem kíváncsiak rád az emberek.
2013. december 30. 19:12
DylanSmith |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 768 Csatolások: 0 Azonosító: 202974 offline |
Sztem ez azt mutatja, hogy fogyatkozik a rajongók száma.
2013. december 30. 19:16
ByellaTrIxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.04. Hozzászólás: 379 Csatolások: 0 Azonosító: 172608 offline |
Hát, csak gratulálni tudok ennek az "énekesnek". A rajongóinak okozhatott egy szép kis fejfájást a bejelentése. Így ünnepek alatt főleg. Legalább a kis fanjaira gondolhatott volna, hiszen tőlük folyik a pénz.. De azért, a biebermegszállottaknak jót tett volna egy kis pihenő. Úgy értem, sok belieber józan ész híján van.(tisztelet a kivételnek.) Akárcsak ez a művésznek csúfolt fiúcska. De még nekem is okozott egy kis fejfájást, most, hogy látom csak szórakozott a visszavonulással. Ezért is mondom mindig magamnak, hogy ne idegeskedjek a róla szóló cikkeken. Minek az utálat, egyszerűbb lenne simán lehúzni a vécén. (bocs.)
2013. december 30. 19:23
Én nagyon bírom Justin-t, és magasról leszarom hogy mit gondolnak róla az emberek és hogy milyen atom hülyeséget csinál, ő így tökéletes ahogy van...legalább is nekem + azok a prostituáltak meg legalább elmondhatják hogy Justin Bieber-rel voltak egy ágyba...a többi ember meg Beliber csak irigykedni fog ezért. Meg Justin felnőtt ember, senki sem mondhatja meg neki hogy mit szabad és mit nem. Az egyedüli ember aki határt szabhat neki az saját maga, tehát senki, ismétlem senki sem mondhatja meg neki....mindenki foglalkozzon saját magával és előbb gondolkodjon hogy mit mond el erről meg erről az emberről mi előtt elkezd pofázni. Tehát aki lefikázza Justin-t az mondja meg mért és még ahhoz is egy indokot utána meg szépen kussoljon el...ennyi és én SZERETEM JUSTIN-T
2013. december 30. 19:26
liptakanna21Love is friendship set on fire..:) <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 0 Azonosító: 193938 offline |
én tuti megnéztem volna és sztem csak azért nem voltak kíváncsiak mert minden hülyeséget összehordott a média...
2013. december 30. 19:28
Celine Caledonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.18. Hozzászólás: 104 Csatolások: 1 Azonosító: 215507 offline |
Idézet (liptakanna21 @ 2013.12.30. 19:26)
én tuti megnéztem volna és sztem csak azért nem voltak kíváncsiak mert minden hülyeséget összehordott a média...
Ez nem igy van,ha valaki megakar nézni valamit akkor megnézi és kész.
2013. december 30. 19:43
Már nem kíváncsiak rá annyira,mint a cikicuki gyerekre,aki régebben volt.Egyébként visszavonulhatna simán,de én az egész sztori elejétől kezdve tudtam,hogy ez kamu.Csak figyelmet akart kivívni magának,mert manapság igen keveset hallani a zenéjéről,hiába jelent meg valamikor most egy új albuma.
2013. december 30. 19:50
RihannaFan26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.03. Hozzászólás: 747 Csatolások: 1 Azonosító: 211156 offline |
Most Miley van a porondon, és nem Justin.Akkor valószínű többen lennének márcsak a botrányok miatt is rá kiváncsiak.
2013. december 30. 20:14
Foley696új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.11. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 205859 offline |
Rajongók, ne kövezzetek meg, de miért kell egy 20 évesnek, nem egy, de kettő életrajzi filmet csinálnia? Ha mondjuk Metallica, Madonna, Michael Jackson akkor megértem, hisz ők azért elég nagy nevek, és tényleg ne haragudjatok meg, de szerintem sokkal többet letettek az asztalra, mint ez a szinte még gyermek. Tudom, biztosan jól esik a rajongóknak beletekinteni az életébe, de istenem, indítson videóblogot, vagy ilyesmi. A másik meg, hogy ez is egy abszolút marketing fogás, de nem baj, tömje csak a zsebét a sok gonosz ember, a tisztességesen dolgozókat meg hagyjuk meghalni az utcán.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2013. december 30. 20:21
Hát én utálom Justint és talán nem jó dolog kárörvendőnek lenni , de talán nos részemről megérdemelte, mi a fenének csinál minden kamasz egy hülye dokumentum filmet az életéről ha nem érdekel senki?
2013. december 30. 20:57
AngelSt☆rlight™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.21. Hozzászólás: 2479 Csatolások: 3541 Azonosító: 120837 offline |
De egyébként tényleg elég lett volna 10 év múlva megcsinálnia. Bár akkor lehet a botrányairól szólna az egész film... a never say never is csak azért lett akkora 'siker' mert első film, amiben *juppííí* bieber játszik. Ha ezt a filmet 10 év múlva adja ki, lehet jobban járt volna. Foley696 teljesen igazad van. Rengeteg olyan élő legenda van, aki egész életében 1 filmet adott, de mindenesetre sem 2-t 20 évesen. Van akinek a mai napig nincs dokumentumfilmje az életéről, mégis sokan ismerik, és jobban szeretik. Hogy is fogalmazzak: bieber nagyon el van szállva magától. Ha nem változtat rajta, nem sok rajongója marad...
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2013. december 30. 23:15
egyébként kit érdekel az IMDb meg a hasonló oldalak ahol a Bieber utálok lehúzzák a filmet. engem különösen a pénz se érdekel, hogy mennyit kaszál (és szerintem nem ezen a 2 milloón fog múlni a kenyere, mert ezen kívül van még 100 000 szer annyia). mindössze az számít, hogy megnézem és tetszeni fog, és minden Beliebernek tetszeni fog, mert Justinról szól.!
2013. december 31. 00:22
Sarah96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.05. Hozzászólás: 937 Csatolások: 0 Azonosító: 189178 offline |
Ezen mit kell csodálkozni? Különben is, normális ember egy centet sem költ arra, hogy ezt a harmadosztályú tehetségtelen valakit lássa a képernyőn, ha egyszer vannak olyanok, akik tényleg megérik a pénzüket.
2013. december 31. 00:50
ProudBelieberúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.09. Hozzászólás: 55 Csatolások: 0 Azonosító: 215018 offline |
Még rengeteg helyen lesz vetítve, azaz még sok-sok adományozásra való pénz lesz. Ugye januárban nálunk is lesz a film, és ha a magyar Belieberek megnézik (és úgy érzem zsúfoltak lesznek a mozik), akkor tudjuk hogy jót cselekedtünk, és adományozhatunk pl. a Pencils Of Promise-nak:) nem számít egyébként csak a szándék:)
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.