Niall Horan tényleg randizik Palvin Barbival
2014. január 18. 08:39
Mrs. Biebervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.28. Hozzászólás: 114 Csatolások: 0 Azonosító: 200980 offline |
DylanSmith: Justin sokkal többet tett le az asztalra mint a 1D. A 1D-t az xfaktorból ismered, Justint meg, hogy a gitárjával együtt leült az avon színház lépcsőjére, és énekelgetett. És...sokkal többet is elért náluk. Jó lehet, hogy vannak botrányai. De kinek nincsenek? Ahelyett hogy Justint szidod, inkább hallgasd amit szeretsz, aztán ha nem tetszik Justin, ne nézd... imádom a haterek logikáját.
Amúgy Niall és Barbi kapcsolatától miért is lyukadtunk ki Justinnál?! -.-" #fucklogic
Amúgy Niall és Barbi kapcsolatától miért is lyukadtunk ki Justinnál?! -.-" #fucklogic
2014. január 18. 17:21
LexieClaireúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.18. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 219504 offline |
Barbi már többször is megerősítette rajongóinak, hogy nem randizik senkivel és pasija sincs
2014. január 20. 15:17
Dorkika Radicsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.09. Hozzászólás: 271 Csatolások: 0 Azonosító: 215022 offline |
Ez a Niall valami jo ronda...
2014. január 23. 16:36
Amanda Parkervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.13. Hozzászólás: 342 Csatolások: 0 Azonosító: 183375 offline |
ha nekik jó szerintem ahelyett, hogy mindenfélét elmondunk mindenkire (nem érdekel Justin,nem értem ez egyáltalán hogy jött... )
, örülnünk kellene,hogy boldogok együtt,és legyünk büszkéék,hogy Niall egy magyar lányt választott
, örülnünk kellene,hogy boldogok együtt,és legyünk büszkéék,hogy Niall egy magyar lányt választott
2014. január 23. 19:20
lili08új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.28. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 210716 offline |
Laza Dorottya
OMG!Szánalmas kis csaj!É sniall meg izléstelen idióta,ha randizik egy egoista,beképzelt,kis éretlen libával..:DDD
Olyan átlátszó az egész!Csak fel akarja hívni magára a figyelmet XDD
a féltékenység fájna életem ordítanál! nem hogy örülnél hogy egy magyar elérte ezt neeeem te szidod-.- amúgy bocs már de ha te 16-17 évesen vouge modell lennél meg victoria's secret nem lennél beképzelt?! amúgy pedig niallt sem kell félteni neki is biztos van arca de van mire szerintem mind a kettőnek! amúgy nézz meg egy barbis riportot és rájössz hogy egy szolid csaj! nem utálni kéne hanem felnézni rá! miatta vagyunk fent a térképen amúgy sehol se lenne a ki magyarország.... örülj hogy elhozza niallt és talán az egész bandát! amúgy még ha csak azért is lenne vele (amit én kétlek mert alapból mindenki ismeri a világon...) hogy felhívja magára a figyelmet akkor is nem mindegy?! niall meg barbi dolga te max örülhetsz hogy a nagy onedirection magyarokat is emberszámba vesz...
OMG!Szánalmas kis csaj!É sniall meg izléstelen idióta,ha randizik egy egoista,beképzelt,kis éretlen libával..:DDD
Olyan átlátszó az egész!Csak fel akarja hívni magára a figyelmet XDD
a féltékenység fájna életem ordítanál! nem hogy örülnél hogy egy magyar elérte ezt neeeem te szidod-.- amúgy bocs már de ha te 16-17 évesen vouge modell lennél meg victoria's secret nem lennél beképzelt?! amúgy pedig niallt sem kell félteni neki is biztos van arca de van mire szerintem mind a kettőnek! amúgy nézz meg egy barbis riportot és rájössz hogy egy szolid csaj! nem utálni kéne hanem felnézni rá! miatta vagyunk fent a térképen amúgy sehol se lenne a ki magyarország.... örülj hogy elhozza niallt és talán az egész bandát! amúgy még ha csak azért is lenne vele (amit én kétlek mert alapból mindenki ismeri a világon...) hogy felhívja magára a figyelmet akkor is nem mindegy?! niall meg barbi dolga te max örülhetsz hogy a nagy onedirection magyarokat is emberszámba vesz...
2014. január 25. 21:39
Hát ez a Palvin Barbara annyira sötét!! Nézzétek meg azt a sampon reklámát sugárzik rajta,hogy ostoba. Niall:annyi szép és okos lány van a világon neked pont ez kellett na min 1..
2014. január 29. 18:36
lili08 barbi a rokonod esetleg? nem véletlen ő a profilod!! éppen akkora paraszt vagy mint Barbi, és beképzelt. lehetnek a magyar lányok annyira szépek. xD az IQ átlagnál 0 alatt van...... ez a lány ha nem így nézne ki azt mondanám putri cigány.. nem avygok rasszista!! NINCS SEMMI BAJOM A CIGÁNYOKKAL de barbi egy szánalom. csodálom hogy gimnáziumba járt....
2014. január 29. 18:36
jah és ha Niall boldog akkor nem zavar.! sőt örülök mert ezzel talán egy kicsit több esély van hogy Niall jön M.o ra
2014. február 01. 22:06
emma1234567890 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.23. Hozzászólás: 745 Csatolások: 0 Azonosító: 196652 offline |
Olyan sok ostoba komment!Min1,XD,OMG!Hova lett az ész???
2014. február 02. 23:56
Siena Horanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.01. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 220371 offline |
Ez nem igaz mert neki van pasija.
2014. február 06. 17:17
patko-petravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.18. Hozzászólás: 471 Csatolások: 25 Azonosító: 200376 offline |
Szerintem ez a Niall nem egy szépség
2014. február 06. 17:44
siena horan
barbinak már nincs pasija már rég szakítottak.
barbinak már nincs pasija már rég szakítottak.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.