Lorde: „A pop hercegnője vagyok!”
2014. január 01. 17:51
Maradjon is csak a SZÍVE MÉLYÉN. Az hogy van egy dala ami ilyen hirtelen no.1 lett még nem nevezhető az illető a pop királynőjének. Inkább maradjon Britney. Ő megérdemli az biztos. Ám Lorde se tehetségtelen..
2014. január 01. 17:53
carly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.02. Hozzászólás: 528 Csatolások: 0 Azonosító: 132467 offline |
hát csak szeretne lenni, mert a pop hercegnője örökre Britney marad!! am ez a csaj nagyon idegesítő -.-" És ki mondja neki egyáltalán h dögös bige? szerintem nagyon ocsmányul néz ki ez a lány!
2014. január 01. 18:05
Appalache |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.18. Hozzászólás: 505 Csatolások: 15 Azonosító: 149552 offline |
Idézet (Courtneyy @ 2014.01.01. 08:56)
És aki kételkedik a cikk valódiságában, mint az lenni szokott, csekkoljon már le néhány külföldi weboldalt, mondjuk ne HollywoodLife szintűt, hanem a New York Timest vagy a HuffPostot, mert annyira megy a magyarázás lorditémában, hogy mi a kamu, mi nem, mintha ti interjúvoltátok volna meg az újdonsült pophercegnőt.
[tisztelet–kivétel]
[tisztelet–kivétel]
Ja, megvan az interjú, csak az a baj, hogy jól félre lett fordítva. Azt írja: "I’m a pop princess at heart." Ami annyit tesz: szívem mélyén POPHERCEGNŐ vagyok. A szövegkörnyezetből meg kitűnik, hogy ezzel azt akarja mondani, hogy bár a Royals a populáris dalokat kritizálja a fényűzést és féktelen partizást közvetítő üzenetük miatt, attól Lorde még ugyanúgy egy a popelőadók közül, magyarul közösséget vállal.
Ha valóban azt állítaná, "Én vagyok a pop hercegnője!", akkor az lenne leírva, hogy "I am the princess of pop."
Aú, ez már nagyon gáz...
Szerk.: Tehát az egész cikk úgy ahogy van, megint értelmetlenségen alapul, és még nagyobbra duzzadt az utálat. *TAPS*
Amúgy nem 'lordinak', hanem 'lord'-nak ejtjük a nevét.
2014. január 01. 18:08
És még ő kritizál mást, hogy beképzelt.Szerintem pont, hogy ő a beképzelt.
2014. január 01. 18:08
Carolina Stylesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.01. Hozzászólás: 358 Csatolások: 0 Azonosító: 195098 offline |
Soha nem lesz az :DDD Vicces
2014. január 01. 18:34
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline |
Idézet (Appalache @ 2014.01.01. 18:05)
Ja, megvan az interjú, csak az a baj, hogy jól félre lett fordítva. Azt írja: "I’m a pop princess at heart." Ami annyit tesz: szívem mélyén POPHERCEGNŐ vagyok. A szövegkörnyezetből meg kitűnik, hogy ezzel azt akarja mondani, hogy bár a Royals a populáris dalokat kritizálja a fényűzést és féktelen partizást közvetítő üzenetük miatt, attól Lorde még ugyanúgy egy a popelőadók közül, magyarul közösséget vállal.
Ha valóban azt állítaná, "Én vagyok a pop hercegnője!", akkor az lenne leírva, hogy "I am the princess of pop."
Aú, ez már nagyon gáz...
Szerk.: Tehát az egész cikk úgy ahogy van, megint értelmetlenségen alapul, és még nagyobbra duzzadt az utálat. *TAPS*
Aú, ez már nagyon gáz...
Ennél jobban nem lehetett volna megfogalmazni a lényeget.
Annyit azért mégis írnék, hátha így könnyebb megérteni a dolgot azoknak, akik utálnak gondolkodni és szeretnek utálni. Ebben az esetben az A szócska igencsak megváltoztatja az egészet. Van különbség aközött is, hogy "I'm THE pop princess at heart" és hogy "I'm A pop princess at heart". Ebből talán lehet látni, hogy nem a princessen volt a hangsúly, hanem a popon, és hogy miért, azt már Appalache leírta.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2014. január 01. 18:37
chelsi1212új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.29. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 198967 offline |
azt bírom hogy ez a csaj mindenkit leszól hogy tehetségtelen, pofázik, meg másokra azt mondja h beképzelt! hát akkor ő mi? D szerintem ő még közel sincs ahhoz hogy pophercegnő legyen, vissza vehetne magából, mert nagyon oda van magától.....
2014. január 01. 18:45
Idézet (janet7 @ 2014.01.01. 18:34)
Ennél jobban nem lehetett volna megfogalmazni a lényeget.
Annyit azért mégis írnék, hátha így könnyebb megérteni a dolgot azoknak, akik utálnak gondolkodni és szeretnek utálni. Ebben az esetben az A szócska igencsak megváltoztatja az egészet. Van különbség aközött is, hogy "I'm THE pop princess at heart" és hogy "I'm A pop princess at heart". Ebből talán lehet látni, hogy nem a princessen volt a hangsúly, hanem a popon, és hogy miért, azt már Appalache leírta.
Ezt írtam reggel én is, aztán jól le lettem hurrogva. Amúgy ahogy elnézem, a legtöbben úgy gondolják, hogy az újságírók megkérdezik Lorde-ot, hogy ma éppen ki van a bögyében, és akkor jól leolt mindenkit, pedig valójában elmondja valami teljesen normális témáról a véleményét, és ebből ragadnak ki néhány mondatot, amivel lehet szítani a feszültséget.
2014. január 01. 18:54
SilverWolfST✯RLIGHT, A.R.M.Y. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.01. Hozzászólás: 1069 Csatolások: 5 Azonosító: 179105 offline |
Még mindig nem bírom a csajt.Mindenkinek megmondja a véleményét,de neki ne szóljon be senki.Na mindegy!
Még nagyon messze áll attól,hogy ő legyen a pop hercegnője.Várjon még egy pár évet,de az biztos,hogy én soha se fogom őt annak tekinteni ha az is lesz.
Még nagyon messze áll attól,hogy ő legyen a pop hercegnője.Várjon még egy pár évet,de az biztos,hogy én soha se fogom őt annak tekinteni ha az is lesz.
2014. január 01. 19:06
Az én szívem mélyén viszont nagyon messze van egy pophercegnőtől...
2014. január 01. 19:07
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline |
Olyan jókat nevetek, hogy róla vagy félrefordított cikkek jelennek meg, vagy olyanok, amik nem is hivatalosak, csak rosszindulatúan terjesztették (lásd Hayley Williams-es ügy). Persze biztos vicces, hogy ilyen cikkel vitát lehet róla szítani megint, és megy az utálkozás a kommentekben.
Azért arra kíváncsi vagyok, hogyha a cikkíró dolgozni fog, és hasonló hibát követ el, akkor az is ennyire mindegy lesz-e neki. Mert így önelégült kis libának tűnik Lorde, holott nem erre ment ki az egész interjú. Ráadásul Britney-t is ide kell keverni, teljesen feleslegesen
Azért arra kíváncsi vagyok, hogyha a cikkíró dolgozni fog, és hasonló hibát követ el, akkor az is ennyire mindegy lesz-e neki. Mert így önelégült kis libának tűnik Lorde, holott nem erre ment ki az egész interjú. Ráadásul Britney-t is ide kell keverni, teljesen feleslegesen
2 felhasználónak tetszik:
janet7,
Szandi0820
2014. január 01. 19:28
rebeka444visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.15. Hozzászólás: 163 Csatolások: 0 Azonosító: 206205 offline |
Hát én nem mondnám "pop hercegnőnek".Lehet ,hogy csak nálam van ez,de nálam a "pop hercegnők" Pl.:Madonna,Lady Gaga, Christina Aguilera,Gwen Stefani,Amy Winehouse,!Talán ők vannak a legrégebb óta a szakmába!!
2014. január 01. 19:33
év 2000.02.17sztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 1466 Csatolások: 73 Azonosító: 153023 offline |
hhoo oo azért még baromira nincs ott ez röhej
2014. január 01. 19:37
Sütii03új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.31. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 199177 offline |
Jó az rendben van,hogy jó énekes meg minden,de azért még nem nevezném a pop hercegnőjének. Talán egy éve van felfuttatva,vagy mennyi,ennyi idő alatt még nem kaphatja meg ezt a ,,kitüntetést".El kell telnie egy kis időnek ahhoz,hogy ezt kimondhassuk.
2014. január 01. 19:44
Bo_1D_ED_JBvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.27. Hozzászólás: 318 Csatolások: 0 Azonosító: 196855 offline |
Én imádom őt,bye bitchez' .
2014. január 01. 20:14
Goldenretriver.goldi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.14. Hozzászólás: 729 Csatolások: 0 Azonosító: 158304 offline |
) Őőőő.. a pop hercegnője .ez csak valami ostoba tréfa lehet.Nagy szájú kis pi**a.. undorító mennyi nagyképü kezdett lenni!!!Na de ő hirnevet se érdemel mint ahogy sok más sztár sem még az én kedvenceim se ,mert nem ők azok akik az emberiséget valamivel segítik ők csak szórakoztatás céljából vannak ott ahol!!!!Azok érdemelnének ekkora figyelmet akik a betegségekre megtalálják a gyógymodott nem EZ!!az aki az emberek és a világ megmentésérben segítenek!!!Kiábrándító egy csaj hogy mekkorára tartja magát még egy ilyen és mellesleg Új évi fogadalomhoz sincs késő az lessz a listán hogy gépre és leütni a csajt
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.