Az Új-Zélandról származó énekesnő a New York Timesnak adott interjújában ismét bebizonyított, hogy nincsenek önbizalomproblémái.
A teljes cikkhez kattints ide!
Lorde: „A pop hercegnője vagyok!”
2014. január 01. 08:54
2014. január 01. 08:56
Még mielőtt jönnének a szokásos kommentek, 'compromise miért ír cikket Lorde-ról' (én mondtam neki, hogy írja meg, engem kell szidni), gondolkozzunk már el azon, hogy mit képzel magáról ez a nőszemély. Borzasztó humora van, azzal pedig, hogy mindenkinek beszólogat, számomra máris ő a következő Amanda Bynes. És aki kételkedik a cikk valódiságában, mint az lenni szokott, csekkoljon már le néhány külföldi weboldalt, mondjuk ne HollywoodLife szintűt, hanem a New York Timest vagy a HuffPostot, mert annyira megy a magyarázás lorditémában, hogy mi a kamu, mi nem, mintha ti interjúvoltátok volna meg az újdonsült pophercegnőt.
[tisztelet–kivétel]
[tisztelet–kivétel]
2014. január 01. 08:58
|
|
Sissy00visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.23. Hozzászólás: 469 Csatolások: 156 Azonosító: 210177 offline
|
na, még egy ilyen beképzelt p*csa-.- Mit hisz, hogy ki ő? Ez még egy senki! Elegem van már ezekből az emberekből, akik azt hiszik ők a tökéletesek-.-
1 felhasználónak tetszik:
Celine Caledon
2014. január 01. 09:18
A szíve mélyén lehet, hogy az, de valójában sosem lesz az! Kevés ő ahhoz. Ez a kinézet is viselkedés kevés ahhoz, hogy valaki pophercegnő legyen.
2014. január 01. 09:28
|
|
sztárszandra |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.20. Hozzászólás: 593 Csatolások: 1 Azonosító: 194369 offline
|
Most nem azért, de van EGY sikerszáma a Royals, és máris a pop hercegnője? Britney Spears hány éve van már a zenei szakmában? Sok. Lorde meg most lett "híres"!
2014. január 01. 09:31
|
|
DettaQueen♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.07. Hozzászólás: 4786 Csatolások: 689 Azonosító: 128947 offline
|
Fúúj, annyira ellenszenves nem csak a feje de ez az egész megnyilvánulása is csak több ellenszenvet vállt ki az emberekből. Hülye picsa, így csak saját maga alatt vágja a fát.
2014. január 01. 09:45
|
|
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6073 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline
|
Britney Spears csodálatos munkát végzett a zene iparba és Lordenek csupán pár mihaszna videóklippje jelent meg s ezért pop hercegnő legyen.Ez hülye ez a lány,kritizál mindenkit.
2014. január 01. 09:46
|
|
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6073 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline
|
Remélem csak a szíve mélyén pop hercegnő,mert ő nem érdemli meg ezt a nevet.
2014. január 01. 09:46
ez a csaj előbb lesz szépségkirálynő mint pop hercegnő. lol. nem értem mit képzel magáról. alig egy féléve van a köztudatban, de már most olyan sokra tartja magát. én például itt hallottam róla elsőnek, tehát olyan nagy sztár mégse lehet. de nem is fogja sokra vinni ha így folytatja, pláne a más sztároknak beszólogatását.
2014. január 01. 09:56
Kicsit elszállt magától. A Royals által lett híres, attól még nem lett egyből pop hercegnő. Tisztában vagyok vele, hogy mit mondott, azaz hogy a szíve mélyen pop hercegnő. Hát, valahol nagyon-nagyon-nagyon-nagyon mélyen.
2014. január 01. 10:00
|
|
Annie Horvathvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.17. Hozzászólás: 125 Csatolások: 0 Azonosító: 215430 offline
|
Erre reagálnék, de már úgy vagyok vele, hogy ha ilyen hülyeségeket mond bele a vak világba, akkor semmit nem lehet érte tenni. Már nem azért, de néhány száma közül csak egy lett mobiltelefonreklám-szintű. Én speciel ki nem állhatom, a zenéje nem a stílusom, a nagyképű, elszállt, okoskodó, szemétláda stílusáról már nem is beszélve. Csak egy 17 éves, a szakmában kiscsajnak számító nőszemély, aki nagyon azt hiszi, hogy egy macskás videó nézettségi szintjével már ő az Atya Úr Isten. Ez nem túl szerény meglátásom. Bocs.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2014. január 01. 10:02
|
|
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3052 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline
|
A pop hercegnője?
Ahhoz még sokat le kell tenned az asztalra.
2014. január 01. 10:05
A pop hercegnője? Haha.
Volt min nevetnem, így korán reggel
2014. január 01. 10:05
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
Még csak most robbant be a köztudatba és máris a pop hercegnőjének tekinti magát,bátor csaj
Kapcsolódó sztárok
Megvan, ki örökli Liam Payne vagyonát
Megvan, ki örökli Liam Payne vagyonát
Megvolt a hagyatéki eljárás.
Kiderült, melyik volt az a pillanat, amikor Zendaya beleszeretett Tom Hollandba
Kiderült, melyik volt az a pillanat, amikor Zendaya beleszeretett Tom Hollandba
A pillanat gyorsan terjedt az interneten.
Tom Holland Pókember tetoválása váratlan problémát okozott a Pókember forgatásán
Tom Holland Pókember tetoválása váratlan problémát okozott a Pókember forgatásán
Az egyik tetoválása problémát okozott.
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
A kifutón jelentek meg a párizsi divathéten.