Starity

Annie Horvath profilja

Annie Horvath white white  
  • Csatlakozott
  • 2013. november 17.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • visszatérő vendég
  • Születési idő
  • 1999. október 04.
  • Párkapcsolat
  • nem vagyok foglalt
  • Foglalkozás
  • tanulás mellett dolgozom
  • Kedvenc időtöltéseim
  • Skateboard, zenélgetés, meg megannyi más.
  • Zenei stílusom
  • Death-metal, Heavy-metal, punk-rock, ska-punk, r'n'b, pop, musical, klasszikus
  • Imádom
  • family,besties,acting,singing,dancing,England,my lots of actor and singer husbands, GEEK glasses
  • Utálom
  • rasszizmus, homofóbia,gőg,rátartiság,ki-ha-én-nem stílus
  • Twitterem
  • - nem publikus -

Előadás bitch please! :3 :3

Annie Horvath
Utoljára aktív: 2015.01.03. 11:11Státusz módosítva: 2014.07.21. 08:08

Mi újság nála?

2014.12.07. 16:04Annie Horvath új kedvence Keith Carlos

2014.10.31. 19:07Annie Horvath új kedvence Ted McGinley

2014.10.31. 19:07Annie Horvath új kedvence David Faustino

2014.10.31. 19:07Annie Horvath új kedvence Polgár Odett

2014.10.23. 18:06Annie Horvath és MoKriszti mostantól barátok

Bemutatkozás


Welcome, Welcome!

 

Akkor kezdjük el igazából. Annie vagyok, Magyarországi tinédzser, aki városa lakóit boldogítja már lassan 15 éve.  Sokan hívnak őrültnek, de én szeretem, ha Annie- nek vagy Wednesdaynek hívnak. Színészettel foglalkozom, emellett az ének, a tánc, a dalszövegírás, és az írás sem áll messze tőlem. Ezek mellett szeretek nyelveket tanulni. Középfokon beszélek angolul (ez azt jelenti, hogy megvan a középfokú nyelvviszgám), valamint spanyolul, norvégul, és egy kicsit japánul is megértetem magam. Most franciát kezdek majd el tanulni a középsuliban.

Tiniként fontosnak tartom, hogy megtaláljuk önmagunkat. Ennek megfelelően valamiféle hippi-rokker lennék, akiek a ruhatárában egyformán megtalálható a szegecses bakancs, a Green day-póló, valamint a fonott hajpánt és a szivárványos gatya. Kicsit megkevert, kifordított ízlésvilággal rendelkező divatkaméleon vagyok.

Eléggé filmbolond vagyok. Ezt értsd úgy, hogy nálam a horror, a vígjáték, a thriller, a musical, az akciófilm és a rom-kom egyben van, és bármelyikre vevő vagyok. Kedvenc filmet nagyon nem is tudnék választani, mert kedvenc színészeim összes filmjét imádom. Én szeretem egy színész összes filmjét megnézni, és utána áttérni egy másikra. Nagyon szeretem az Éhezők Viadalát, ennek megfelelően Josh Hutcherson fanatizmusom van. Minden filmjét láttam, imádom a Rémségek Cirkuszát, vagy a #Journey2 filmeket. Nagyon szeretem még a Harry Pottereket is, a kedvencem belőle Draco Malfoy. Nagy kedvencem Leonardo diCaprio is, és habár remek a Titanic, nekem mégis az Egy kosaras naplója és az Ez a fiúk sorsa a kedvencem. És még ő is, az utánozhatatlan Robert Sean Leonard, a Holt Költők Társaságából, ami az egyik legmeghatározóbb filmélményem. Zseniálisnak tartom Tim Burton filmjeit is: az Éjsötét Árnyékot, az Ollókezű Edward című legromibb filmet a világon, a Sweeny Todd-ot, és a Karácsonyi lidércnyomást természetesen.

Zene. Ilyen szempontból mondhatni tudathasadásom van. Ha olyan hangulatom van, meghalgatok valami szép szerelmes számot, de általánosságban abszolút rock, r'n'b és musical párti vagyok. Fura, mi? Kedvenceim: One Direction, Bereczki Zoltán, Mészáros Árpád zsolt, Homonnay Zsolt, Adele, Szabó P. Szilveszter, Green Day, Fall Out Boy, Sleepin' with Sirens, Little Mix, Ed Sheeran, Jorge blanco, Ruggero Pasquarelli, Megan Nicole. Nagyon szeretem a feldolgozásokat, némelyik egyenesen jobb, mint az eredeti.

Sorozatok. Imádom a Trónok harca című szexuális aberrációt, a Kínost, a Kamureget, a Teen Wolf-ot és a House of Anubis-t a Glee-Sztárok leszünk! - kel egyben.Bírom az animéket is, például a Death Note nagy kedvencem vagy a Lovely Compley és az Inuyasha is. Kínos-béli példaképem Sadie Saxton, mivel bár egy elég gonosz csajt alakít (mondjuk nekem még ekkor is szimpi), képes volt valóra váltani az álmát, és lefogyni, ezért egy elég erős idolnak tartom őt.

Könyv. Imádom Darren Shan-t, ő az én példaképem (mármint egy a sok közül), minden könyvét olvastam. Sajnos még em voltam dedikáláson, de megfogadtam, hogy az Éjszaka hercegét így, vagy úgy, de megtalálom. Leiner Laura a hazai keretek között zseniálisat alkotott, szintén minden könyvét olvastam már. Kedvenc karaktereim Szasza, Boldi, Kolos, Szilkó, és Virág. George R.R. Martin szintén nagyon jó író, bár még csak a Trónok harcát olvastam, de már az megfogott és lenyűgözött. Steven King-ről pedig már mások ódákat zengenek, így ezt már nem tenném. J.K. Rowling imádnivaló, egész gyerekkoromat belengte a Harry Potter varázsa. I'm the part of the Harry Potter Generation. És nagyon szeretem még a Csontvárost és az Éhezők viadalát. Peeta egyszerűen imádnivaló, Katniss pedig annak ellenére, hogy azt hinnéd, de egyáltalán nem az a példaképem, akitől nyitottabb lettem. Katniss segített és segít nekem, amikor erősnek kell lennem, viszont Effie az, aki annyira díva, hogy az ember álla a földet szántja döbbenetében. Szeretnék én is ilyen lenni, csak mondjuk full szerényen, és senki kedvéért nem viselnék tupírozott, pink vattacukrot a fejemen haj helyett.

Nem ennyi lennék én, szerintem még van olyan tulajdonságom, amiről nem írtam legalább egy mondatot, de idő és energia hiányában most ennyire vagyok képes. Nem vagyok egy hű, de érdekes ember, valójában akármennyire is dívának tartom magam (imádok szerepelni), a korosztályom nem annyira efelé nyit bennem. Ez mondjuk nem baj, mert az a kicsivel több, mint kétmaroknyi barátom eléri, hogy sose érezzem magam egyedül a generációmban. ... Azt hiszem, mégis sikerült kicsit kibővítenem a bemutatkozást. Bocsi.

Szóval, nyugodtan jelölj barátnak, ha van bennünk valami közös, szimpi vagyok, vagy csak annyira szered a Nutellát, mint én.

Ciao!

Annie

Kedvenc sztárok

1 Josh Hutcherson
2 Tom Felton
3 Robert Sean Leonard
4 Eugene Simon
5 Chris Massoglia
további kedvencek

Randomképek

thumbN86JIYPU.jpg
thumbK08HQMIZ.jpg
thumb62JCSOPU.jpg
thumbCAYWGUN7.jpg

Barátok

Diána94
Diána94

új tag

Csillbab
Csillbab

visszatérő vendég

Janie
Janie

dreamer ^^

Frizzie
Frizzie

visszatérő vendég

Üzenőfal

Szia! Ment egy szavazat, mivel szimpatikus vagy, és mert én is imádom Darren Shan-t.:)

2015.01.18. 17:05

Fozi Dodi "Josh Hutcherson fanatizmusom van." Már ment a szavazat :D

2015.01.04. 20:08

Becka73 szi a szavaztam tetszik a profilod nagyon jó :)

2014.10.30. 13:01

vivi0403 Boldog szülinapot! :)

2014.10.04. 19:07

Hazel Szia, szavaztam. Leginkább a Trónok harca miatt, de nem csak azért.

2014.10.03. 12:12