Lorde: „A pop hercegnője vagyok!”
2014. január 02. 19:08
A POP "hercegnője" ? Mióta ?! Mit kézel magáról ez a nő ?! És még ő fitymálja le Selena Gomez-t ! Na Beyoncé , Rihanna akár még Selena Gomez is lehetne pop hercegnő . Nem hogy ő ! Jó vicc !
2014. január 02. 20:43
Ellenszenves az egész bige nálam az év fapofája címet nyerte el!!
2014. január 02. 23:29
CsakFanniii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.03. Hozzászólás: 631 Csatolások: 0 Azonosító: 203128 offline |
Nagyon ellenszenves ez a csaj.
2014. január 03. 00:03
A pop hercegnője és még szerény is, micsoda csodálatos emberekkel van megáldva kicsiny bolygónk
2014. január 03. 11:15
VandiAM |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.06. Hozzászólás: 3860 Csatolások: 66 Azonosító: 130677 offline |
Elég idegesítő, hogy az oldalon sokszor megtévesztő címeket adnak a cikkeknek, csak azért, hogy az emberek elolvassák. Nem azt mondta, hogy ő a pop hercegnője, hanem "a pop hercegnője vagyok a szívem mélyén". Ez pedig egy elég nagy különbség, mert attól, hogy nem a pop hercegnője, még érezheti magát annak saját maga előtt.
Amúgy szerintem picit el van szállva magától, de sok nyilatkozatát eléggé eltúlozzák.
Amúgy szerintem picit el van szállva magától, de sok nyilatkozatát eléggé eltúlozzák.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2014. január 03. 11:48
TamoArvavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.20. Hozzászólás: 232 Csatolások: 0 Azonosító: 209904 offline |
A megtévesztő címek direkt vannak, ez a marketing, minden újságban teljesen kifordítják a dolgokat, direkt azért, hogy többen vegyék, olvassák.. ez olyan mint mikor már megszoktad egy áruház elrendezését, egyenesen a 8. sorba mész mert tudod, hogy ott van az amit keresel és BUMM hirtelen megváltoztatják, hogy miért? hogy keresgélj és közben rátalálj másra is, ami lehet nem is kell, de megveszed, mert meglátod.. (NEM A CIKKHEZ KAPCSOLÓDIK HANEM A CÍMHEZ, LORDE KISASSZONYRÓL MÁR LEÍRTAM A VÉLEMÉNYEM )
Szandi0820
2014. január 03. 15:49
"A pop hercegnője" hihi hova szarj@k?! xd
Luna0026 emelem a kalapom, ott a pont!!
Luna0026 emelem a kalapom, ott a pont!!
2014. január 03. 17:21
sztárániavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 199 Csatolások: 0 Azonosító: 189013 offline |
Nos......hú de ronda ez a nő....de mind1........szóval a pop hercegnője ha?.......ahhoz kéne agy tehetség és egy normális dal mit képzel ez magáról? Kiad egy szar dalt szerez párszázezer rajongó és máris osztja az észt a nála szebb,híresebb tehetségesebb sztároknak hogy mit csináljon és a legjobbnak gondolja magát pedig gőze sincs a zenéről se semmiről!!!! Na sűrgősen tűnj a médiából te beképzelt rondaság!!!!!! (a rajongóktól bocsánatot kérek nem őket akartam bántani csak ez a nő engem irritál tényleg bocs )
2014. január 03. 17:42
Már az a mondat is eléggé beképzetes hogy A pop hercegője vagyok nem hogy még Lorde szájából aki egyáltalán nem a Pop hercegnője!
2014. január 03. 17:45
Elárulom neked, hogy sokan a címnél tovább nem jutnak. Azt elolvassák, a cikkre meg magasról tojnak, terjedelemtől függetlenül. Akinek meg nem inge, ne vegye magára!
Idézet (Vandi @ 2014.01.03. 11:15)
Elég idegesítő, hogy az oldalon sokszor megtévesztő címeket adnak a cikkeknek, csak azért, hogy az emberek elolvassák. Nem azt mondta, hogy ő a pop hercegnője, hanem "a pop hercegnője vagyok a szívem mélyén". Ez pedig egy elég nagy különbség, mert attól, hogy nem a pop hercegnője, még érezheti magát annak saját maga előtt.
Szandi0820
2014. január 03. 19:41
Ninaa.♛ smuldersholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.25. Hozzászólás: 1119 Csatolások: 117 Azonosító: 144054 offline |
"Én értem, mire céloz- itt nem feltétlenül arról van szó, hogy mennyire nagyképű- lehetséges, hogy nem azt akarta mondani, mennyire imádja magát, hanem hogy mennyire szeretné jól kifejezni magát. " -ez egy közeli ismerős véleménye.. Én azt gondolom, a pophercegnő titulus még mindig Madonnát illeti meg- és persze Britet-, hiszen ő már kb. 30 éve van a színpadon, és akinek a szülei meséltek róla, tudja, mekkora szám volt az akkor... Meg hát a La Isla Bonita, Like a Virgin, Papa Don't Peach remekművek sem csak 3 hónapig tarották fennt magukat.
2014. január 04. 02:50
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline |
Idézet (Szandi0820 @ 2014.01.02. 14:31)
Bánom, hogy idekeverem szegényt, de Freddie Mercury is csak 634. sajnos, pedig egy világtehetség, szóval nem abból kellene kiindulni, hogy egy magyar fórumon ki hányadik és ez alapján megállapítani a tehetségét.
Arról meg nem beszélve, hogy Selena az első, pedig annak a lánynak se hangja, se színészi tehetsége.
2 felhasználónak tetszik:
Jolie_77,
Szandi0820
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.