Ha michael Jackson a a pop királya, akkor ennek a kis sipítozó tinip*csának még dolgoznia kell azért a tiaráért... Komolyan! Michael majdnem 25 év kemény munkája árán kapta meg a titulust. Nehogy már egy egydallamos csoda máris hercegnő legyen. Az meg megint más, hogy az eredeti cikkben nem azt mondja, hogy "I am the Princess of Pop", hanem hogy "in my heart, I'm a pop-princess" (aki nem érti, annak google fordító,de gondolom az olvasók nagy része érti)
Ettől függetlenül Lorde végre alkothatna is valamit. Adjon már ki egy új számot. A Royals hírnevét is egy reklámnak köszönheti, legalább használja ki a figyelmet, és dolgozzon!
Lorde: „A pop hercegnője vagyok!”
2014. január 04. 09:51
Jaa .. ahaaa biztosan! Kezdjük ott hogy valahogy néznie is kéne! De sajna.... nem egy szép csaj!
2. Nem csak egy dalnak kéne befutnia legalább vagy 3-4 nek ső még többnek is!
Royals egyszer úgy is uncsi lesz!
Meg ott van az a Tenis Court vagy mii nem tudom már júliusban vagy juniusban tették fel a youtubra és még 30 millióan se tekintették met! Szval amúgy meg a Royals egy reklámank köszönhetően lett ismert! de tökre mind 1 ! Mindig is Britney marad a pophercegnő!
2. Nem csak egy dalnak kéne befutnia legalább vagy 3-4 nek ső még többnek is!
Royals egyszer úgy is uncsi lesz!
Meg ott van az a Tenis Court vagy mii nem tudom már júliusban vagy juniusban tették fel a youtubra és még 30 millióan se tekintették met! Szval amúgy meg a Royals egy reklámank köszönhetően lett ismert! de tökre mind 1 ! Mindig is Britney marad a pophercegnő!
2014. január 04. 16:28
pink girl 11 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.01. Hozzászólás: 523 Csatolások: 3 Azonosító: 216206 offline |
Ki ő?Én is jobb vagyok mint ő 12 évesen!
2014. január 04. 19:48
TomDelongefanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.30. Hozzászólás: 229 Csatolások: 0 Azonosító: 217976 offline |
Egy számot hallotam tőle de azt is egy másodpercig mert valami borzalom volt még én is jobban énaklak nála.
2014. január 04. 19:57
fencingúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.03. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 197142 offline |
kezdjük ott,hogy egész idáig azt se tudtam ki ez a csaj,azt se tudtam,hogy egy reklámban az ő zenéje szól...(mindig elnyomtam arról a reklámról,mert irritált az a zene vagy minek nevezzem..)
még akkor is ha azt mondta,hogy a szíve mélyén ő egy pophercegnő,akkor egy kicsit több önkritikával felcserélhetné az önimádatát...
még akkor is ha azt mondta,hogy a szíve mélyén ő egy pophercegnő,akkor egy kicsit több önkritikával felcserélhetné az önimádatát...
2014. január 05. 11:38
Lovatic0310új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.04. Hozzászólás: 86 Csatolások: 14 Azonosító: 218516 offline |
Nagyon beképzelt ez a csaj eleinte szerettem mert jó volt a rolyals száma de mát nem szeretem meg mindenkit cikiz!! SZÁNALMAS!
2014. január 05. 13:21
Zsozso002000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 138 Csatolások: 0 Azonosító: 202537 offline |
Lorde egy beképzelt béna énekes, aki befutott és most azt hiszi, bármit mond, mindenki igazat ad neki, s ő szent és sérthetetlen
2014. január 05. 14:54
Én szeretem Lordeot,és őszintén én se vagyok önbizalom hiányos!
2014. január 05. 17:37
JessiePrescottvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.29. Hozzászólás: 100 Csatolások: 0 Azonosító: 207611 offline |
Hát tévedésbe vagy drágám :*
2014. január 05. 18:18
KPetra5000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.26. Hozzászólás: 340 Csatolások: 0 Azonosító: 217535 offline |
Ennek a csajnak se kell önbizalom-kúra! cöh...
2014. január 05. 18:50
Fanncsiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 428 Csatolások: 0 Azonosító: 151201 offline |
Na ne vicceskedjünk már.. Kiadott egy albumot, van egy (mostmár azt hiszem kettő) slágerlistás dala, és akkor már ő sz*rta a spanyolviaszt? Valaki szóljon már neki, hogy házszámot tévesztett...
2014. január 05. 20:32
Maite_Kristen Lovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.01. Hozzászólás: 135 Csatolások: 0 Azonosító: 174627 offline |
A anyukam nm te vagy mert most par szamodat mindenki ismeri de meg nm vagy a pop hercegno par ev mulva elfelejtodsz :*
2014. január 06. 10:34
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline |
amm.... birom Lorde zenejet, de nem reg ota lehet hallani rola, meg nagyon elejen van es tok fiatal, es mar nem egy sztarnak beszolt..meg ez a tulzott magabiztossag. Biztos sokan nem birjak ezert es biztos sokan meg ezert is imadjak
2014. január 07. 23:26
Idézet (Courtneyy @ 2014.01.01. 08:56)
Még mielőtt jönnének a szokásos kommentek, 'compromise miért ír cikket Lorde-ról' (én mondtam neki, hogy írja meg, engem kell szidni), gondolkozzunk már el azon, hogy mit képzel magáról ez a nőszemély. Borzasztó humora van, azzal pedig, hogy mindenkinek beszólogat, számomra máris ő a következő Amanda Bynes. És aki kételkedik a cikk valódiságában, mint az lenni szokott, csekkoljon már le néhány külföldi weboldalt, mondjuk ne HollywoodLife szintűt, hanem a New York Timest vagy a HuffPostot, mert annyira megy a magyarázás lorditémában, hogy mi a kamu, mi nem, mintha ti interjúvoltátok volna meg az újdonsült pophercegnőt.
[tisztelet–kivétel]
[tisztelet–kivétel]
hát menj a fenébe! "A pop hercegnője vagyok a szívem mélyén"-„A pop hercegnője vagyok!” között rohadt nagy különbség van és amúgy én is mondhatom ezt, mert nincs benne semmi, csak hogy a pophercegnője SZERETNÉK LENNI, de attól még nem vagyok az
2014. január 13. 16:42
SweetyAngelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.10. Hozzászólás: 193 Csatolások: 0 Azonosító: 218937 offline |
Drágaságom, messze vagy te attól, hogy pophercegnő legyél! Már most megmondom, hogy soha nem lesz akkora sztár, mint Britney akármilyen erősen is igyekszik! Ilyen stílussal meg főleg...
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.