Megjelent a One Direction-szemüveg
2014. január 02. 18:45
Ez borzasztó!Iszonyúan rondák és nevetségesek azok a szemüvegek!
2014. január 02. 18:45
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline |
Túl drága. Így képről viszont tetszik.
2014. január 02. 18:46
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Komolyan, ezek után már a következő produktumok tényleg az egydés tamponok, egészségügyi betétek lesznek, de azon sem csodálkoznék a továbbiakban vibrátort nyomnak ki az arcukkal és a nevükkel fémjelezve. Nekem is van 1-2 olyan cuccom, ami a kedvenceim nevével van ellátva (talán két Nightwish kulcstartó, egy Britney mágnes és nagyon talán egy Kylie Minogue-os naptár), de pár holmival totálisan megelégedtem már 10-14 éves koromban is. De ti dájreksönerek... ez az öt emberszabású selyemcsimpánz azért nem tűnt még el az éterbe, mert ilyen sz*rságokkal növelitek a bevételeiket. Kiadtak már ágynemű készletet, sminkkészletet, parfümöt meg tököm tudja még mit, és képesek vagytok egy rakás pénzt kiadni érte, mert rá van írva, hogy egydé? Esküszöm, nyomtatok itthon "1D" feliratú pólókat és darabját 20 rongyért fogom árulni. Eskü még meg is érné! Az ár az meg érthető szerintem. Egyszerű a képlet: Vision express + vándí = egy valagnyi pénz. A Vison express alapból sem egy olcsó üzlet, de durván egy ötvenest kifizetni ezért a sz*rért... hát biztos lesz néhány IQ bajnok, aki megveszi egy egydé felirat és négy olcsó firka miatt, holott lehet, hogy eredeti lencsét nem is lehetne bele csináltatni. Az előállítási költsége meg szerintem az öt ezret sem haladja meg.
2014. január 02. 18:47
Komolyan, ez már nevetséges! Így is sokba kerül egy szemüveg elkészíttetése, és akkor nagyjából a dupláját dobja ki az ember, csak mert 1D-s... ráadásul hasonlót a rajongók is tudnának csinálni, ha már annyira 1Dvel akarnak villogni. Ki nem adnék rá pénzt akkor sem, ha a legnagyobb kedvenceim is piacra dobnának ilyet.
2 felhasználónak tetszik:
Fan-ily6889,
Szandi0820
2014. január 02. 18:49
Alexis_05042015 with Eszti ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 3617 Csatolások: 855 Azonosító: 133339 offline |
Ohh , épp erre volt szükségem!!!
2014. január 02. 18:50
Én nagy Directioner vagyok,de ez már kicsit túlzás... Mondjuk azért nem annyira rossz...
2014. január 02. 18:50
Idézet (javier01 @ 2014.01.02. 17:48)
Dorina1024
Uhh ilyet szeretnék. Ha ezt megkapnám akkor lenne CSAK róluk összesen 118 cuccom. Ebbe a 117 cuccban (jelenleg) 60 vagy 70 poszter 2 póló,bögre,kulcstartó,album,újság, ágynemű,törölköző,karkötő,órarend,matrica van. Olyan jó lenne ha megkapnám. Amúgy úgyis szemüveges vagyok és lekéne már cserélni tehát megvan milyet szeretnék.
ISTENEM.. MIÉRT?! ÉS MÉG CSODÁLKOZNAK HOGY ILYEN ELBASZOTT TÁRSADALOMBAN ÉLÜNK..
Kedves Dorina 1024..
Mint egy pasi úgy mondom... ez nagyon nagyon gáz...nem jó a túlzott fanatizmus.. az összes épp eszű pasit elüldözi..-.-'
Uhh ilyet szeretnék. Ha ezt megkapnám akkor lenne CSAK róluk összesen 118 cuccom. Ebbe a 117 cuccban (jelenleg) 60 vagy 70 poszter 2 póló,bögre,kulcstartó,album,újság, ágynemű,törölköző,karkötő,órarend,matrica van. Olyan jó lenne ha megkapnám. Amúgy úgyis szemüveges vagyok és lekéne már cserélni tehát megvan milyet szeretnék.
ISTENEM.. MIÉRT?! ÉS MÉG CSODÁLKOZNAK HOGY ILYEN ELBASZOTT TÁRSADALOMBAN ÉLÜNK..
Kedves Dorina 1024..
Mint egy pasi úgy mondom... ez nagyon nagyon gáz...nem jó a túlzott fanatizmus.. az összes épp eszű pasit elüldözi..-.-'
És akkor én mit mondjak? Én a lovakkal vagyok így, mindenhol lovas képek, poszterek a falon, a plafonon is van, ez is túlzott fanatizmus és elüldözi a pasikat? Nem hinném. Szerintem rohadtul nem ez alapján fog megítélni az, akinek esetleg tetszel (és nem a buta tinifiúcska korosztályba tartozik).
Idézet (Beyla @ 2014.01.02. 18:46)
Komolyan, ezek után már a következő produktumok tényleg az egydés tamponok, egészségügyi betétek lesznek, de azon sem csodálkoznék a továbbiakban vibrátort nyomnak ki az arcukkal és a nevükkel fémjelezve. Nekem is van 1-2 olyan cuccom, ami a kedvenceim nevével van ellátva (talán két Nightwish kulcstartó, egy Britney mágnes és nagyon talán egy Kylie Minogue-os naptár), de pár holmival totálisan megelégedtem már 10-14 éves koromban is. De ti dájreksönerek... ez az öt emberszabású selyemcsimpánz azért nem tűnt még el az éterbe, mert ilyen sz*rságokkal növelitek a bevételeiket. Kiadtak már ágynemű készletet, sminkkészletet, parfümöt meg tököm tudja még mit, és képesek vagytok egy rakás pénzt kiadni érte, mert rá van írva, hogy egydé? Esküszöm, nyomtatok itthon "1D" feliratú pólókat és darabját 20 rongyért fogom árulni. Eskü még meg is érné! Az ár az meg érthető szerintem. Egyszerű a képlet: Vision express + vándí = egy valagnyi pénz. A Vison express alapból sem egy olcsó üzlet, de durván egy ötvenest kifizetni ezért a sz*rért... hát biztos lesz néhány IQ bajnok, aki megveszi egy egydé felirat és négy olcsó firka miatt, holott lehet, hogy eredeti lencsét nem is lehetne bele csináltatni. Az előállítási költsége meg szerintem az öt ezret sem haladja meg.
És akkor majd azt olvasnánk, hogy a tinik egydés tamponokat használnak, és várják, hogy megjöjjön nekik, mert olyan csudijó ilyenekkel átvészelni a menstruációt.
Szeretem a srácokat, tényleg, de nekem egy cuccom sincs róluk. Komolyan. Minek? Nem attól fogom őket jobban szeretni, hogy mennyi sz*rságot veszek meg, amiknek értelmük sincs legtöbbször, és gagyi, kínai minőségben készülnek, rajtuk ezeréves képekkel... Ez tipikusan az, hogy egy zacskó kutyaürüléket is el lehet adni, ha valami értékes minta van rajta. :'D
2014. január 02. 18:59
Asteliaℳαяαบđєя™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 17566 Csatolások: 18355 Azonosító: 168141 online |
Oké ez már tényleg durva. Nem tudom, hogy vannak vele mások, de nekem egy kicsit ciki lenne, ha ilyen szemüveget kéne hordanom 15 évesen. Tény, hogy nem vagyok valami hatalmas nagy rajongójuk, de van egy vagy két poszterem és nekem ennyi elég is belőlük. Amúgy meg nagyon drága, szerintem egyáltalán nem éri meg.
2014. január 02. 18:59
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline |
Egyetértek pár emberrel, következőre tamponokat fognak kiadni
2014. január 02. 19:00
Nem attól rajongó valaki, hogy minden cucca 1D-s, és pl. ilyen szemüvegekben járkál. Ez már tényleg túlzás...de nem a fiúkat kell hibáztatni hanem a Managementet.
2014. január 02. 19:02
izlandipóniúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.02. Hozzászólás: 71 Csatolások: 0 Azonosító: 218270 offline |
aztaa! ez elég durva,és ennél még az durvább hogy pár ember képes ilyesmit venni ennyi pénzért (!!)
2014. január 02. 19:03
Ez jò feketecseresznye! Hehe. De azèrt jò ötlet!! Ha szemuveges leszek talàn? Vagy nem.
2014. január 02. 19:04
LittleLillaDreamervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.08. Hozzászólás: 385 Csatolások: 0 Azonosító: 211469 offline |
Nekem nem tetszik, szerintem ízléstelen, de gondolom valaki ezt a stílust bírja...
2014. január 02. 19:04
De azèrt az az 50 ezer egy kicsit durva hogy ennyibe kerül.
Kapcsolódó sztárok
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
Az énekesnőt nagyon szíven ütötte.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.