A goodreads idén is összeállította top 200-as listáját, melyben a legnépszerűbb könyvek a téma.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ezek voltak a legnépszerűbb könyvek 2013-ban
2014. január 05. 22:10
Úúúúúristen, ott van a Veszedelmes Sorscsapás, gyerekek, én imádtam!!
A Gyönyörű Sorscsapást is imádom, meg ezt is, Jamie egy angyal, annyira örülök, hogy mind a két főszereplő szemszögéből megírt egy könyvet, egyszerűen nem találok rá szavakat, tökéletes.

2014. január 05. 22:15
Jíhá, egyiket sem olvastam. Kár, hogy Hemingway nem menő manapság.
2014. január 05. 22:16
![]() |
corny4DramaQueen™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 1929 Csatolások: 1127 Azonosító: 156487 ![]() |
Nálam nem az Alkonyat hozta meg a kedvet az olvasásához, mert alapból meg volt, de ha említeni kellene könyvet, akkor a Harry Potter-t mondanám. Ez a könyv sorozat az ami még jobban kedvet csinált az olvasásához és szerintem sok gyereknek, tinédzsernek és felnőttnek is. És ami még tovább fokozta az a Tolkien, Jane Austen, Charlotte Brontë könyvek.
Egyébként ezek közül Rowling könyvét olvasnám el legszívesebben.
Egyébként ezek közül Rowling könyvét olvasnám el legszívesebben.
2014. január 05. 22:23
Meglepődtem, hogy a Szürke ötven árnyalata nincs itt, bár nem sajnálom. Nem olvastam, nem is akarom, de azt hittem a nagy felhajtás miatt itt lesz majd.

2014. január 05. 22:27
Csillagainkban a hiba elment nyaralni?!
Nem találom
De most őszintén
Már a felsoroltak háromnegyedét ismerem
Veronica Rothnak kiváló érzéke van ahhoz, hogy megölje a kedvenc szereplőinket, mint Suzanne Collins
Nem találom

De most őszintén

Már a felsoroltak háromnegyedét ismerem

2014. január 05. 22:30
![]() |
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 ![]() |
A Clockwork Princess hatalmas csalódás volt a számomra, bár inkább nem megyek bele a részletekbe, mert nagyon hosszú hozzászólás lenne. Ezen kívül csak a Veszedelmes sorscsapást olvastam, hát mit mondjak, tipikus tinikönyv. Talán azért nem is tetszett.
Olyan furcsa egyébként azt olvasni, hogy divatba jött az olvasás, mert én például amióta megtanultam a betűket, azóta szeretem. Érdekes, hogy vannak olyanok, akiknek egy Alkonyat-féle magasröptű könyv kell, hogy megszeresse.
Olyan furcsa egyébként azt olvasni, hogy divatba jött az olvasás, mert én például amióta megtanultam a betűket, azóta szeretem. Érdekes, hogy vannak olyanok, akiknek egy Alkonyat-féle magasröptű könyv kell, hogy megszeresse.
2014. január 05. 22:39
![]() |
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 ![]() |
Nem tudom eldönteni, hogy örüljek-e vagy sem, amiért ezek közül egyikhez sem volt szerencsém.
Igaz, Dan Brown, Cassie és Jamie érdekelnek, Karácsonyra megkaptam a Gyönyörű sorscsapást, szóval sort kerítek majd a másodikra is.

2014. január 05. 22:44
![]() |
brigitta000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.04. Hozzászólás: 595 Csatolások: 9 Azonosító: 189076 ![]() |
Én az Alkonyat előtt is ugyanúgy olvastam más könyveket..nem kellene így általánosítani.. A 'Life after life'-ot szívesen elolvasnám,de mondjuk a többi se hangzik címre rosszul.
:$ És amúgy jó cikk.

2014. január 05. 22:54
![]() |
metalfrenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.15. Hozzászólás: 480 Csatolások: 37458 Azonosító: 46422 ![]() |
Hát az Alkonyatot akkor sem olvasnám el ha fizetnének érte!
Persze akinek tetszik az olvassa csak. Én 2013-ban pár Verne regényt meg a Háború és Békét olvastam ki!

2014. január 05. 22:55
Nem ismerem ezeket a könyveket, én most a Anna és a francia csók-ot olvastam az L.A Candy-t, a tökéletes kémiát és a Ha az enyém lennél. ezek régebbi könyvek de nagyon jók!!

2014. január 05. 22:58
![]() |
Sarah96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.05. Hozzászólás: 937 Csatolások: 0 Azonosító: 189178 ![]() |
Mindegyiket olvastam, vagy magyarul, vagy angolul vagy németül
Ezek közül én is a Clockwork Princess-ben csalódtam a legnagyobbat...
Egy-kettő tetszett, de a többire azt mondom, hogy egyszeri olvasásnál többet nem ér meg...

2014. január 05. 23:07
Hát ezek kimaradtak, viszont a múlt hét alatt ledaráltam a komplett Dűne univerzumot, szóval egyelőre nincs sok erőm olvasni.
Egyébként hülyeségnek tartom ezt a népszerűség alapú megközelítést. Szerintem sokkal fontosabb, hogy az, amit olvas az ember, megmozgassa a fantáziáját kiragadja a világból és mint egy makacs öszvér jól mellbe rúgja. És mint ilyen, definíció szerint ember függő, és nem számít a népszerűség.
Semmit sem utálok, jobban, mint amikor elolvasok egy könyvet, mert azt mondták rá, hogy jó könyv és másnap unottan hajítom félre, mert nincs meg benne az, ami megmozgatná a fantáziámat.
Egyébként hülyeségnek tartom ezt a népszerűség alapú megközelítést. Szerintem sokkal fontosabb, hogy az, amit olvas az ember, megmozgassa a fantáziáját kiragadja a világból és mint egy makacs öszvér jól mellbe rúgja. És mint ilyen, definíció szerint ember függő, és nem számít a népszerűség.
Semmit sem utálok, jobban, mint amikor elolvasok egy könyvet, mert azt mondták rá, hogy jó könyv és másnap unottan hajítom félre, mert nincs meg benne az, ami megmozgatná a fantáziámat.
2014. január 05. 23:08
![]() |
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 ![]() |
Akik olvasták ezeket a könyveket, honnan tudtak róluk, hogy léteznek? Mármint van egy oldal a neten ahol a legmenőbb könyvek kivannak írva és ott találtátok őket? Mert én is olvasnék, de nem tudom mikor épp mik a divatosak...pl. volt ez a Szürke ötven árnyalata sorozat, meg Éhezők viadala...ezekről is csak onnan tudok, hogy filmet csináltak belőlük.
2014. január 05. 23:13
![]() |
cintia0023everybody needs a little poison ivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 6399 Csatolások: 1056 Azonosító: 85065 ![]() |
Idézet (LittleWalker @ 2014.01.05. 22:23)
Meglepődtem, hogy a Szürke ötven árnyalata nincs itt, bár nem sajnálom. Nem olvastam, nem is akarom, de azt hittem a nagy felhajtás miatt itt lesz majd. 

A Szürke ötven árnyalata azért nincs itt, mert 2012-es könyv, nem pedig 2013.

2014. január 05. 23:31
![]() |
BaybeeFly, fly dragonfly. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.01. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 144550 ![]() |
Idézet (PinkBarbie @ 2014.01.05. 23:08)
Akik olvasták ezeket a könyveket, honnan tudtak róluk, hogy léteznek? Mármint van egy oldal a neten ahol a legmenőbb könyvek kivannak írva és ott találtátok őket? Mert én is olvasnék, de nem tudom mikor épp mik a divatosak...pl. volt ez a Szürke ötven árnyalata sorozat, meg Éhezők viadala...ezekről is csak onnan tudok, hogy filmet csináltak belőlük.
Nem fontos olyan könyveket olvasni, ami éppen most divat, olvass olyat, ami neked is tetszik!
Egyébként tudok ajánlani egy oldalt, ITT keresgélhetsz kedvedre.

Kapcsolódó sztárok

18+ Sokba kerülhet Kanye Westnek, hogy a felesége a Grammy-gálán meztelenkedett
18+ Sokba kerülhet Kanye Westnek, hogy a felesége a Grammy-gálán meztelenkedett
20 millió dollárnak kell búcsút intenie.

EXKLUZÍV! Liam Payne barátnője megtörte a csendet az énekes halálával kapcsolatban
EXKLUZÍV! Liam Payne barátnője megtörte a csendet az énekes halálával kapcsolatban
Először adott interjút Kate Cassidy.

Taylor Swift úgy érzi, Blake Lively kihasználta őt
Taylor Swift úgy érzi, Blake Lively kihasználta őt
Ha lehetne, kimaradna a botrányából.

Blake Lively helyett Taylor Swift most inkább Selena Gomezzel bulizott
Blake Lively helyett Taylor Swift most inkább Selena Gomezzel bulizott
Egy időre jegeli a barátságot.

Egyszerűen lélegzetelállító volt! Blue Ivy Carter túlragyogta édesanyját, Beyoncét a Grammy-gálán
Egyszerűen lélegzetelállító volt! Blue Ivy Carter túlragyogta édesanyját, Beyoncét a Grammy-gálán
Még csak 13 éves, de valóságos díva!

Kiderült, hogy becézi Zendaya családja Tom Hollandet
Kiderült, hogy becézi Zendaya családja Tom Hollandet
Persze, hogy van beceneve!

A szex az oka mindennek! Khloe Kardashian azért akar csinos lenni, hogy megfektessék
A szex az oka mindennek! Khloe Kardashian azért akar csinos lenni, hogy megfektessék
A férfiaknak akar tetszeni és folyamatos megfelelési kényszer dolgozik benne.