A Disney csatorna törli a Zsenipalántákat
2014. január 07. 19:54
Ágika21MézesMαckóღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.19. Hozzászólás: 1836 Csatolások: 109 Azonosító: 180845 offline |
Hála az égnek. Elég nagy képű benne ez China ,múltkor az egyik ismerősöm gyerekére vigyáztam , ő pedig pont ezt a zsenipalántákat nézte vagy mit. hát nem tudom remélem annak az aranyos kislánynak akire vigyáztam nem ez a kiscsaj a példaképe...
2014. január 07. 19:54
Idézet (Levin @ 2014.01.07. 19:48)
Az új gyártmányok alatt még agyselejtezősebb sorozatokat kell érteni? Mert javulni a csatorna szinvonala már nem fog.. Egyre csak lejjebb süllyedt az évek során. Kár hogy már csak ilyen vackokra van igény, amiben 10-12 évesek próbálnak viccesen idiótábbaknak tűnni.. Ez az egész is a népszerűségről, eladhatóságról és persze a "kis" pénzről szól..
Így ahogy mondod, még agyselejtezősebb sorozatokat kell érteni. A tengerentúlon a Liv és Maddie, itthon a Violetta formájában már megy is a "nehéztüzérség". A háttérsorozatok színvonalával pedig az Eb és a web ismertet meg minket. No comment...
2014. január 07. 19:56
Claudiia1997új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.28. Hozzászólás: 93 Csatolások: 0 Azonosító: 207498 offline |
Nem értem én ezeket. Szegény Walt Disney nem akarta volna ezt. Pont a már mondhatni 'klasszikus' sorozatoknak vetettek véget hamar. A Hannah Montana, Wizard of Wawerly P., GoodLuck Charlie!, és a Zack&Cody voltak az igazán jó nevettetős sorozatok. Az újabbak egyre rosszabbak, az erőltetett poénok meg az állandó egyhangúság a szereplőgárdában és a sztoriban is. Ilyen pl A Violetta, The dog with a Blog, Liv&Maddie , és az A.N.T. farm is. Remélem hogy lesznek még szerethető sorozatok!
2014. január 07. 19:57
Dregumúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.01. Hozzászólás: 37 Csatolások: 0 Azonosító: 212807 offline |
Elkészíteni sem kellet volna. Annyi butaságot tanított a gyerekeknek. Például: Igen a szülődnek valló hazugság elfogadható! Igen menő telefon nélkül béna vagy. Stb... Nagyon nem szerettem!
2014. január 07. 20:03
cajszi lilivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.02. Hozzászólás: 108 Csatolások: 0 Azonosító: 214617 offline |
én nagyon utálta ezt a sorozatot
2014. január 07. 20:04
JFowlerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.28. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 215999 offline |
az újak sosem lesznek olyan jók mint a régiek..
(Hannah Monatana, Wizard of Wawerly P, Sok sikert Charlie, Zack&Cody,Sony a sztárjelölt..Jonas Brothers.) ezek mind jók voltak.. A mostani sorozatok. ...színvonal csökkenés.
(Hannah Monatana, Wizard of Wawerly P, Sok sikert Charlie, Zack&Cody,Sony a sztárjelölt..Jonas Brothers.) ezek mind jók voltak.. A mostani sorozatok. ...színvonal csökkenés.
2014. január 07. 20:04
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline |
Mióta kint vagyok Londonban azóta nem is néztem Disneyt, de ezt még akkor sem, amikor otthon voltam. És nem azért, mert 20 éves vagyok (örök gyerek^^), hanem mert egyszerűen nem tetszett.
2014. január 07. 20:07
Már most nagyon szar a csatorna. Nem is nézek tévét szerencsére.
2014. január 07. 20:07
Hála istennek! Ezt is megéltük! Végre nem kell elviselni annak a beképzelt Chinának a képét.
2014. január 07. 20:10
Kelsey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.28. Hozzászólás: 2806 Csatolások: 4078 Azonosító: 130190 offline |
Én csak azt utálom az új sorozatokban, hogy az összesben hülyét csinálnak a szülőkből. Mi következik ebből? Nulla tisztelet az ősök, vagy eleve "csak" az idősebbek felé. A gyerek beperli a szüleit, amiért például szobafogságot kapott.
(megtörtént eset, a kislány nyert!)
(megtörtént eset, a kislány nyert!)
Kapcsolódó sztárok
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.