A Disney csatorna törli a Zsenipalántákat
2014. január 07. 20:49
![]() |
punigundel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.13. Hozzászólás: 807 Csatolások: 31 Azonosító: 213404 ![]() |
Hát...ok. Én régebben néztem de már meguntam. Majd lesz másik. Szerintem a valódi oka az A.N.T. farm bezárásának az, hogy kevés volt a nézettség!

2014. január 07. 20:50
![]() |
vikitvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.05. Hozzászólás: 251 Csatolások: 0 Azonosító: 218677 ![]() |
Nagyon nem szerettem ezt a sorozatot örülök,hogy vége.Sajnálom aki szerette most biztos szomoru.Én nem szeretem ezeket a sorozatokat,amiben ilyen fiatalok aszereplők.lnkább 16-25 év köztiek akik szépek .
2014. január 07. 20:59
![]() |
Cyntuskaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.01. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 216135 ![]() |
A mostani mesék még csak nem is hasonlítanak azokra, amiket én nézetem. A mai "modern" mesékben a szereplők egy kicsit megerőltethetnék magukat, hogy színészkedjenek
Amúgy néhány részt láttam ebből a sorozatból, de.. hát láttam már jobbat is.

2014. január 07. 21:09
![]() |
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 ![]() |
Vicces olyanokat olvasni, hogy a Disney Channel folyamatosan gyengül, a színvonal pedig rohamosan csökken, bezzeg, mikor Hannah Montana, a Jonas tesók, és a varázslók a sikátori büféből ment, azok voltak aztán csak a szép idők...
Nem! Tévedés! Mióta ez a csatorna megy, az egyetlen minőségi, amit leadtak rajta, azok a klasszikus Disney-mesék voltak.
Walt Disney-t alázták meg azzal, hogy ilyen alánevetős, egysíkú, agyatlan sorozatokhoz adták a nevét, amik MÉG CSAK NEM, IS VICCESEK, szimplán ízléstelenek, és mindössze egy adott korcsoportot szórakoztatnak, akik innentől azt tekintik etalonnak.
Mikor én kicsi voltam, és valaki azt mondta, hogy Disney, senki se Hannah Montanára gondolt, se nem Sonnyra, hanem Csipkerózsikára, Hófehérkére, Az oroszlánkirályra, stb.
Szóval nehogy már bárki is azt higgye, Walt Disney az Eb és a web aktuális epizódja miatt forog a sírjában, hanem amiatt, amit a nevével tettek a csatorna működése óta.
A Violettát meg ne bántsuk már csak mert a sok egydimenziós, bugyuta sablonbaromságok közt valami újat képvisel... Üde színfolt ez az argentín limonádé azzal a dél-amerikai szappanopera-érzetével a sok lebutított, amcsi förmedvény után.
Nem! Tévedés! Mióta ez a csatorna megy, az egyetlen minőségi, amit leadtak rajta, azok a klasszikus Disney-mesék voltak.
Walt Disney-t alázták meg azzal, hogy ilyen alánevetős, egysíkú, agyatlan sorozatokhoz adták a nevét, amik MÉG CSAK NEM, IS VICCESEK, szimplán ízléstelenek, és mindössze egy adott korcsoportot szórakoztatnak, akik innentől azt tekintik etalonnak.
Mikor én kicsi voltam, és valaki azt mondta, hogy Disney, senki se Hannah Montanára gondolt, se nem Sonnyra, hanem Csipkerózsikára, Hófehérkére, Az oroszlánkirályra, stb.
Szóval nehogy már bárki is azt higgye, Walt Disney az Eb és a web aktuális epizódja miatt forog a sírjában, hanem amiatt, amit a nevével tettek a csatorna működése óta.
A Violettát meg ne bántsuk már csak mert a sok egydimenziós, bugyuta sablonbaromságok közt valami újat képvisel... Üde színfolt ez az argentín limonádé azzal a dél-amerikai szappanopera-érzetével a sok lebutított, amcsi förmedvény után.
2014. január 07. 21:09
![]() |
catlover01új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.05. Hozzászólás: 27 Csatolások: 1 Azonosító: 218685 ![]() |
Uh de gaz ! Volt par jo sori de amiket meg reklamoz nagyja yakhm !!
( legalabb par jo sorit hagynanak vagy ha fognak valamit hagyni akkor is valami extra rosszat !!
(((

2014. január 07. 21:10
![]() |
Pofikaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.19. Hozzászólás: 710 Csatolások: 0 Azonosító: 196356 ![]() |
Örülök, hogy törlik, nem volt túl sok értelme. Viszont helyette még gyalázatosabbakat fognak kreálni. Ott van pl. az az Eb és a web vagy mi a franc.. Egyre lejjebb süllyednek.
2014. január 07. 21:27
![]() |
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 ![]() |
Szégyen minden egyes sorozat, ami azon a csatornán megy. Walt Disney forog a sírjában, hogy mihez adták a nevét... nem ezt az egy nyomoronc kis sorozatot kellene törölni, hanem az összes hozzá hasonlót...
2014. január 07. 21:27
![]() |
D.V.Zsófivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.17. Hozzászólás: 168 Csatolások: 0 Azonosító: 203907 ![]() |
én csak unalmamba néztem meg..annyira nem volt jó..Ám Hannah Mondtana, meg varázslók a Wawerly helyről oké..de sajnos a Zack és Codyt is és a Zack és Cody a fedélzeten..
de pedig az is nagyon jóó volt..

2014. január 07. 22:13
![]() |
Bogica0430 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.27. Hozzászólás: 953 Csatolások: 8 Azonosító: 198815 ![]() |
en szerettem.. mar egyre tobb a gagyi helyette:(
2014. január 07. 22:29
hátt kicsit hiányozni fog de nem vagyok szomorú kicsit uncsi volt ...
2014. január 07. 23:18
![]() |
LucienneBvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.25. Hozzászólás: 124 Csatolások: 0 Azonosító: 217437 ![]() |
Bevallom néztem és ha már sírtam unalmamban, bekapcsoltam a Disney csatornát. De ezek az új sorozatok már minősíthetetlenek. Ott van az a sok szép klasszikus történet amit még akár ma is megnézek, mert lehetek én 24 éves is(nem vagyok annyi, csak példa), sose unom meg. De ezek, amiket leadnak, rémálom az összes!
Kapcsolódó sztárok

Kifütyülték Taylor Swiftet az idei Super Bowlon, videón a reakciója
Kifütyülték Taylor Swiftet az idei Super Bowlon, videón a reakciója
Kifütyültékőt a szurkolók.

Selena Gomez így reagált arra, hogy kolléganője hatalmas botrányba keveredett
Selena Gomez így reagált arra, hogy kolléganője hatalmas botrányba keveredett
Kénytelen volt reagálni a botrányra.

A Super Bowlra sem hívta meg Taylor Swift Blake Livelyt
A Super Bowlra sem hívta meg Taylor Swift Blake Livelyt
Nagyon haragszik rá.

Újabb meglepő dolgok derültek ki Liam Payne magánéletéről
Újabb meglepő dolgok derültek ki Liam Payne magánéletéről