Starity

Nyugodtan nevezhetjük leszbikusnak Miley-t

13 oldal 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. január 15. 19:03 #181
Fanny Holt
Fanny Holt

StátuszDreamin'
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1026
Csatolások: 0
Azonosító: 208604
Ezt mindenki tudni szerette volna, ahogy én is! Gazdagabb lettem evvel az infóval !
2014. január 15. 19:19 #182
- törölt felhasználó -    
Miley nem leszbikus,hanem egy undorító,hírnevéhez képest nem elég tehetséges és figyelemhiányos k*rva,aki ezekkel hívja fel magára a figyelmet.
2014. január 15. 19:21 #183
- törölt felhasználó -    
Idézet
Beyla írta:
Leszbi, és? Nekem csak ez jutott eszembe, amikor olvastam a cikket. Ki a büdös francot érdekel, hogy neki mi a jó? Ez a nyilatkozat újabban csak arra volt jó, hogy a sz*rt sem érő munkássága nélkül ismételten ő rajta csámcsogjon a sajtó. Engem aztán nem zavar, ha leszbikus, mert attól még lehet jó a szakmájában - ott van például Adam Lambert. Imádom a zenéjét, mégis a melegek táborát erősíti, ám nem jön elő minden másodpercben azzal, hogy most b*zi. Felvállalta magát, hogy ne menjenek a találgatások, és bár érték szerencsétlent atrocitásoik, mégsem a nemihovatartozásának témájából kíván megélni. Szerintem meg májlikának köze sincs a leszbikussághoz, még talán a bihez sem, hiszen az egészet azért csinálja, hogy megint ő legyen a média legkedveltebb közszereplője. És igen, el kell keserítsem őt, de kib*szottul ronda. Nincsen szép arca, elöl deszka, hátul léc - ebben mi a szép? Sokszor hasonlít valami nővé operált transzvesztita hímegyedre, aki nem tudja eldönteni, hogy nő vagy férfi. Nem nőies, nem szexi és még csak nem is vonzó. Hosszú hajjal, normális ruhákban és ideális testsúllyal csinosabb volt, habár a hörcsög fejét már akkor is ki lehetett venni. unsure.gif Értékelném, ha egyszer végre nem azzal kerülne címlapokra, hogy most nővel vagy férfival nyalakodik szívesebben. Hótra lesz*rja mindenki, mert az ő magánügye, de gáz, hogy csöcsét, p*nciját megmutatta és most leszbinek vallja magát. Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a következő, mert tényleg csak vergődik a köztudatban maradásért. Eltűnhetne végre a francba, mert jelenlétével nem tesz hozzá a történelemhez, sőt csak rombol és a zenéje is egy rakat f*s. Harminc évvel ezelőtt ki is b*szták volna a zeneiparból, mint macskát sz*rni. Nulla teljesítmény, nulla tehetséggel.

Beyla,teljesen igazad van.
1 felhasználónak tetszik: Beyla
2014. január 15. 19:53 #184
- törölt felhasználó -    
Ezeket már nem tudom értékelni, miley ár nem tud újat mondani vagy mutatni. Ami engem illet nekem már a VMA-nal is elegem volt belöle.
2014. január 15. 20:27 #185
- törölt felhasználó -    
Miley nem leszbikus! Őt imádom! És ha valaki rosszat mond re komolyan mondom , odamegyek és beverem a büdös p*csába a pofáját!
2014. január 15. 21:08 #186
Sajt200
Sajt200

StátuszRossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni. ˇˇ Dumbledore
Hozzászólás: 626
Azonosító: 196987
Szóval kezdjük az lején... elolvastam az összes kommentet, de bár ne tettem volna...
Felhívnám minden kedves látogató figyelmét a "leszbikus" szóra... nem vagyok magyar tanár, de ha már írsz véleményt akkor én úgy gondolom, hogy azt a magyar helyesírásnak megfelelően tedd. Persze, nincs mindig formában az ember, és lehet, hogy nem veszi észre a hibáját, előfordul. De azért vannak olyanok, huh.
Mileyra visszatérve; ez a kijelentés egyértelműen csak annyit ér, hogy írjanak és beszéljenek róla az emberek. Azt viszont nem értem, hogy ő tényleg nem látja, hogy ezekkel a megnyilvánulásaival saját magát alázza meg? Oké, hogy szerelmi bánatban szenved, de a helyett, hogy a nyelvét mutogatja, keresse fel az egyik barátnőjét, akivel őszintén tud beszélni a problémáiról.
Mint már említettem, átfutottam a lenti hozzászólásokat, és páran írták, hogy sokan leszólják és bántják a másik nemhez vonzódó embereket. Javítsatok ki, de én nem olvastam olyat, hogy valakinek magával a leszbikus emberekkel lenne problémája (ha az emlékezetem nem csal, azért egy volt). A probléma Miley kedvessel van, bár én minden ilyen témájú, botrányos cikknél csak arra tudok gondolni, hogy szegény lánynak őszintén segítségre van szüksége.
Ha már így "kibontakoztam" akkor hozzá tenném, hogy egyáltalán nem kéne őt összehasonlítani Britneyvel. Teljesen más tészta, de inkább nem kezde bele biggrin.gif
Ja igen még annyi, hogy mindenki gondolja át, Liam miért "hagyta el". Ebbe sem szeretnék belefolyni, mert biztosan túl elfogultan nyilatkoznék wink.gif
2014. január 15. 21:27 #187
paynobabe
paynobabe
visszatérő vendég

Státusztwitter. twitter. és a változatosság kedvéért, andy samuels
Hozzászólás: 145
Azonosító: 216186
Cara is biszex, ha o igy erzi jol magat, en elfogadom. nem zavar smileeee.gif)
2014. január 15. 22:38 #188
sel6
sel6
visszatérő vendég

Státuszbe yourself....
Hozzászólás: 352
Csatolások: 800
Azonosító: 164208
Miért eddig minek hívtuk?? xDD biggrin.gif
2014. január 15. 23:03 #189
emcsikehh
emcsikehh
1DHATER

Státusz1D utáló vagyok, és mindig is az leszek. Fogadd el. :)
Hozzászólás: 1548
Csatolások: 1
Azonosító: 158222
Hát, az ő dolga, de ki hitte volna, hogy Hannah Montanából ez lesz? sad.gif
2014. január 16. 14:37 #190
Lulika
Lulika

Státuszonedirection♥onedirection♥onedirection♥
Hozzászólás: 623
Azonosító: 202867
Hát legalább felvállalja.....
2014. január 16. 14:41 #191
- törölt felhasználó -    
sel6 miley, lehet BISEX de nem lezbi.. és én nem szolnék mert miley csúnya leszbi selena meg hülye kurva biggrin.gif és (tegyem hozzá miley szebb nála még ha kopasz lenne is szebb lenne selenánál) tongue.gif biggrin.gif
2014. január 16. 14:45 #192
- törölt felhasználó -    
Nem is tudom erre mit lehet mondani,ha őt nem zavarja akkor engem sem! biggrin.gif xd
2014. január 16. 15:37 #193
eszti136
eszti136
ʙᴀᴅ ᴀᴘᴘʟᴇ

Státuszthe future is bright, because we are in it.
Hozzászólás: 3306
Csatolások: 1063
Azonosító: 155335
ohmy.gif ohmy.gif
Jujj!
ohmy.gif ohmy.gif
2014. január 16. 16:33 #194
- törölt felhasználó -    
Fúj!! Miley nagyon ronda.
2014. január 16. 16:54 #195
Gurs
Gurs

Státusz10 years ago
Hozzászólás: 945
Csatolások: 8137
Azonosító: 193043
Nyugodt vagyok,mint a lelkiismeret.
Amúgy a csúnya túl szép szó hozzá wink.gif
2014. január 16. 17:11 #196
CrazyHeartx3
CrazyHeartx3

Státuszविकास के लिए सबसे अच्छा मार्ग आज़ादी का मार्ग है.
Hozzászólás: 1852
Csatolások: 43
Azonosító: 176171
hát öhm. nem akarok okoskodó lenni, de Miley nem leszbikus, legfeljebb biszex. legalább tanulná meg a szó jelentését, még mielőtt annak vallja magát...
na mindegy, szíve joga a nemi beállítottsága, engem legkevésbé sem érdekel. csak már fáj, hogy mindennel csak ki akar tűnni..
2014. január 16. 17:22 #197
- törölt felhasználó -    
Senkinek sem egyforma az ízlése,de szerintem Miley egyáltalán nem ronda,sőt ellenkezőleg,gyönyörű.Nem lehet mindenki olyan tökéletes,mint egyesek. rohog.gif (Remélem értitek az iróniát.)
Ami a leszbikusságot illeti,szerintem semmi kivetnivaló nincs benne.Ha ő az -már pedig én úgy vélem,hogy ez a pletyka nem igaz,hiszen az ember nem egyik napról a másikra,hirtelenjében felkel és elkiáltja magát,hogy.: ,,Én leszbikus vagyok." -hát legyen,az ő élete,az ő dolga.Ha ő így boldog,akkor tegye,amit tenni akar és úgy ahogyan és amikor akarja.
Engem egyáltalán nem zavarna,ha valóban a női nemhez vonzódna.Akinek meg nem tetszik az ne törődjön vele.Ő a kedvenc énekesnőim egyike,persze hogy nem fogom csak azért unszimpatikusnak,ellenszenvesnek hívni-vagy utálni-,mert a nőket szereti.

Nálam az alap,ha szeretek valakit elfogadom bármelyik nemhez is tartozzon. Ne röhögtessetek már. cow.gif
1 felhasználónak tetszik: Szandi0820
2014. január 16. 17:44 #198
- törölt felhasználó -    
Régen szép volt.
2014. január 16. 18:13 #199
missbabucii
missbabucii
visszatérő vendég
Hozzászólás: 353
Azonosító: 213339
akkor a ugye a hülye leszbikus qurva sem zavarja?? biggrin.gif
2014. január 16. 19:43 #200
KF-Petra
KF-Petra
visszatérő vendég

Státuszveggie, vitality, victory.
Hozzászólás: 474
Azonosító: 177332
Már megint csak az ócsárolás biggrin.gif:D viccek vagytok.. egyébként sem lehet egy emberre sem azt mondani hogy csúnya!
De most aki rondázza miley-t.. nézzétek már rá az arcára, mennyire gyönyörű smileeee.gif
13 oldal 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok