Nyugodtan nevezhetjük leszbikusnak Miley-t
2014. január 13. 18:44
punigundel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.13. Hozzászólás: 807 Csatolások: 31 Azonosító: 213404 offline |
Erre nem tudok mit mondani! -.-
2014. január 13. 18:46
punigundel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.13. Hozzászólás: 807 Csatolások: 31 Azonosító: 213404 offline |
Idézet (Petrafranczia @ 2014.01.13. 17:43)
ítéljétek már el mert lezbi... és akkor mi van ha az, persze másokat meg bevédtek, higy "most miért kell másnak nevezni?"... annyira de annyira szánalamsak vagytok, hányingerem van tőletek..
Nekem semmi bajom sincsen a bisexekkel de tényleg! Én csak úgy gondolom, hogy az mindenkinek a saját dolga, hogy kivel mivel nyelvezeik és nem kell büszkén feltölteni twiterre stb...
2014. január 13. 19:15
S. Vivivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.11. Hozzászólás: 111 Csatolások: 0 Azonosító: 208966 offline |
Mi bajotok van? Nem vagytok normálisak hogy a mássága miatt ítélitek el szegényt! Olvastam pár kommentet arról, hogy undorító meg minden, de hát attól még hogy híresség lehet élete és ha túlzásba viszi is akkor is! Nem Miley a gusztustalan amiért leszbikus hanem ti Miley utálóük mert így ítélitek meg! Hát gratulálhatok!
2014. január 13. 19:20
Lilla06The Supreme |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 2851 Csatolások: 100 Azonosító: 176629 offline |
Nem avval van gond, hogy leszbikus, hanem ahogy viselkedik. Például egy olyan biszexuális, aki értelmes, nem töltöget fel olyan fotókat, amiken éppen más szájában van a nyelve.
2014. január 13. 19:22
Muffin00DEADINSIDE |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.28. Hozzászólás: 1246 Csatolások: 5 Azonosító: 184856 offline |
S.Vivi nagyon egyetértek!
és még attól hogy biszex mert nem leszbikus akkor mi van? semmiő is normális ember mint bárki más...! és csúnyának meg tényleg ne nevezzék őt mivel gyönyörű!<3*--*
és még attól hogy biszex mert nem leszbikus akkor mi van? semmiő is normális ember mint bárki más...! és csúnyának meg tényleg ne nevezzék őt mivel gyönyörű!<3*--*
2014. január 13. 19:27
ByellaTrIxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.04. Hozzászólás: 379 Csatolások: 0 Azonosító: 172608 offline |
Jól van, de akkor senkit ne zavarjon, ha ezentúl leszbikusnak fogom hívni.
2014. január 13. 19:33
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline |
Miley nem csúnya.
2014. január 13. 19:36
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline |
a cikkírónak nem pàrtatlannak kellene lennie?na mindegy.legalább elismeri h lezbi.még mindig jobb minthogy tagadja.vagy nem?
2014. január 13. 19:43
bogicaaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.16. Hozzászólás: 116 Csatolások: 0 Azonosító: 209481 offline |
1 Miley nem csúnya 2 ONE DIRECTION20
a cikkírónak nem pàrtatlannak kellene lennie?-fullra igazad van 3 számos nagy sztár meleg és ez egyelntalán nem baj hiszen végülis ha úgy vesszük ez is egy "életstílus" és nem bűn
a cikkírónak nem pàrtatlannak kellene lennie?-fullra igazad van 3 számos nagy sztár meleg és ez egyelntalán nem baj hiszen végülis ha úgy vesszük ez is egy "életstílus" és nem bűn
2014. január 13. 20:15
Nina 10posh tea drinker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 5961 Csatolások: 2199 Azonosító: 191214 offline |
Lehet, hogy csak én vagyok így vele, de én nem nagyon bírom elviselni a leszbikusokat. Az ember nem tehet róla, de én undorítónak találom és így nagyon nehezen tudom elfogadni az embereket. Nem értem, hogy miért örül annak, hogy így hívják.
Miley-t nem nevezném csúnyának, igaz régebben jobban nézett ki, de ha normális ruhákat hordana és valami elviselhető módon hordaná a haját akkor tényleg nagyon csinos lenne.
Miley-t nem nevezném csúnyának, igaz régebben jobban nézett ki, de ha normális ruhákat hordana és valami elviselhető módon hordaná a haját akkor tényleg nagyon csinos lenne.
2014. január 13. 20:30
Sunwell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.28. Hozzászólás: 880 Csatolások: 59 Azonosító: 186812 offline |
Engem meg nem zavar, hogy őt nem zavarja, hogy leszbikusnak nevezik. Magánügye.
Miley szerintem nem csúnya, alapjáraton, de a haja mostanában förtelmes. Mikor először beújított ezzel a rövid szőke hajjal (szerintem ez akkori kép, de akárhogy is, nekem itt nagyon tetszik), nekem bejött, jó is állt neki, de ahogy mostanában le van nőve, meg össze-vissza van csurizva meg lapogatva, elég cinkes. Elcsúfítja az amúgy helyes arcát - szerintem. Persze, ha neki így tetszik...
Miley szerintem nem csúnya, alapjáraton, de a haja mostanában förtelmes. Mikor először beújított ezzel a rövid szőke hajjal (szerintem ez akkori kép, de akárhogy is, nekem itt nagyon tetszik), nekem bejött, jó is állt neki, de ahogy mostanában le van nőve, meg össze-vissza van csurizva meg lapogatva, elég cinkes. Elcsúfítja az amúgy helyes arcát - szerintem. Persze, ha neki így tetszik...
2014. január 13. 20:35
Már nem azért, de a leszbikus mióta sértő kifejezés?
Az meg hogy a csúnyára ugrik, az ő dolga, de szerintem pont neki nem kéne ezen felháborodni. És nem, nem azért mert csúnya - mert számomra egy igen szép lány - hanem mert aki ennyire leszarja a negatív kritikákat, nehogy már ezen akadjon ki. De ő tudja, én az ellenkezőjét is megértem, elvégre mindenki esetében vannak dolgok, amik idegesítik, őt ez, pont.
A nemi identitást illetően továbbra is áll a véleményem: majd ha nem csak szexre kellenek neki a nők, elhiszem hogy biszexuális. De mivel egy szerelmes albumot írt egy férfi miatt, akkor a leszbikus létének lehetősége már ki is van zárva. (:
Az meg hogy a csúnyára ugrik, az ő dolga, de szerintem pont neki nem kéne ezen felháborodni. És nem, nem azért mert csúnya - mert számomra egy igen szép lány - hanem mert aki ennyire leszarja a negatív kritikákat, nehogy már ezen akadjon ki. De ő tudja, én az ellenkezőjét is megértem, elvégre mindenki esetében vannak dolgok, amik idegesítik, őt ez, pont.
A nemi identitást illetően továbbra is áll a véleményem: majd ha nem csak szexre kellenek neki a nők, elhiszem hogy biszexuális. De mivel egy szerelmes albumot írt egy férfi miatt, akkor a leszbikus létének lehetősége már ki is van zárva. (:
2014. január 13. 20:38
Sophie100visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.26. Hozzászólás: 116 Csatolások: 8 Azonosító: 214089 offline |
Kedves drága Miley!!! Ha esetleg nem vágtad volna le a szép hosszú barnad hajadat "kopaszra" és festetted volna be fehéres színűre,senki nem mondaná rád,hogy csúnya vagy!!! :brithday:
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni