Nyugodtan nevezhetjük leszbikusnak Miley-t
2014. január 13. 20:46
beteg...hogy lehetett egy cuki disney sztárból egy lezbikus k*rva? :/
2014. január 13. 20:57
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Leszbi, és? Nekem csak ez jutott eszembe, amikor olvastam a cikket. Ki a büdös francot érdekel, hogy neki mi a jó? Ez a nyilatkozat újabban csak arra volt jó, hogy a sz*rt sem érő munkássága nélkül ismételten ő rajta csámcsogjon a sajtó. Engem aztán nem zavar, ha leszbikus, mert attól még lehet jó a szakmájában - ott van például Adam Lambert. Imádom a zenéjét, mégis a melegek táborát erősíti, ám nem jön elő minden másodpercben azzal, hogy most b*zi. Felvállalta magát, hogy ne menjenek a találgatások, és bár érték szerencsétlent atrocitásoik, mégsem a nemihovatartozásának témájából kíván megélni. Szerintem meg májlikának köze sincs a leszbikussághoz, még talán a bihez sem, hiszen az egészet azért csinálja, hogy megint ő legyen a média legkedveltebb közszereplője. És igen, el kell keserítsem őt, de kib*szottul ronda. Nincsen szép arca, elöl deszka, hátul léc - ebben mi a szép? Sokszor hasonlít valami nővé operált transzvesztita hímegyedre, aki nem tudja eldönteni, hogy nő vagy férfi. Nem nőies, nem szexi és még csak nem is vonzó. Hosszú hajjal, normális ruhákban és ideális testsúllyal csinosabb volt, habár a hörcsög fejét már akkor is ki lehetett venni. Értékelném, ha egyszer végre nem azzal kerülne címlapokra, hogy most nővel vagy férfival nyalakodik szívesebben. Hótra lesz*rja mindenki, mert az ő magánügye, de gáz, hogy csöcsét, p*nciját megmutatta és most leszbinek vallja magát. Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a következő, mert tényleg csak vergődik a köztudatban maradásért. Eltűnhetne végre a francba, mert jelenlétével nem tesz hozzá a történelemhez, sőt csak rombol és a zenéje is egy rakat f*s. Harminc évvel ezelőtt ki is b*szták volna a zeneiparból, mint macskát sz*rni. Nulla teljesítmény, nulla tehetséggel.
2014. január 13. 21:06
Gold Wolf1 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.19. Hozzászólás: 677 Csatolások: 0 Azonosító: 187919 offline |
Beyla, minden tiszteletem! Számból vetted ki a szót.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2014. január 13. 21:09
acsgeorgina98•_• |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 5018 Csatolások: 3868 Azonosító: 181335 offline |
Engem eg a Miley leszbikus dolog hidegen hagy sőt maga Miley is
2014. január 13. 21:27
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Idézet (Csacskalány @ 2014.01.13. 21:18)
Beyla, ha ennyire "ki a büdös francot érdekel", akkor minek írsz minden egyes Miley-ról szólóm cikkhez kisregény hosszúságú hozzászólást? Ha engem nem érdekel valaki, nem koptatom a billentyűzetemet ilyen sok intelligens, elfogulatlan és kifinomult hozzászólásra.xDDD
Ja, megint te? Komolyan annyira rajongsz szerény tökéletes személyemért, hogy csak miattam jársz fel a fórumra? De cuki vagy! Amúgy meg ugyanazt tudom válaszolni neked is, mint a többi tagnak, amikor megkérdezi. Szólás-szabadság van, tehát jogom van nekem is véleményt formálni az adott szösszenetről, ha úgy tartja kedvem. A "ki a büdös francot érdekel" kérdéssel, pedig a cikk hírértékére akartam utalni.
2014. január 13. 22:00
Idézet (Csacskalány @ 2014.01.13. 21:31)
Eléggé kilógsz a sorból, mert a legtöbb látogató unatkozó kisgyerek, de te felnőttként többet lógsz ezen a szánalmas bulvárlapon, mint a kicsik xDDD Úgy tűnik, az ágytálak után itt éled ki magad a virtuális valóságban, itt érzed magad fontosnak és orákulumként véleményezel...sajnálatraméltó.
Bocs, de talán nincs joga véleményezni? Mert szerintem van. Vagy ha azt gondolod, nincs, akkor nézz utána az értelmező kéziszótárban a "fórum" kifejezésnek.
Egyébként pedig egy adott topik vagy cikk nem arra van, hogy más véleményébe köss bele, hanem hogy hozzászólj ahhoz, amiről a cikk szól. Nem értem, miért szúrja egyesek csőrét, hogy ha valaki negatívumot ír, vagy meri kifejteni a véleményét értelmesen, és nem áll be a rajongó, Mileyt istenítő kislányok közé. De ez nem csak erre vonatkozik. Komolyan, amióta itt vagyok, azt az egy dolgot megtanultam, hogy mindenkinek van joga kifejteni a legnegatívabb véleményét, még akkor is, ha éppen az én legnagyobb kedvencemről ír mindaddig, amíg normális hangnemben teszi ezt meg, intelligensen és kifinomultan, ahogy te azt feljebb már szóvá tetted. Mert senki nem egyforma. És ha ez nem tetszik, ülj a sarokban, a sötétben egyedül, saját magaddal összezárva, ahol csak a saját magad véleménye létezik és csak saját magadnak van igaza.
2014. január 13. 22:15
Idézet (Csacskalány @ 2014.01.13. 22:11)
Hugii 570: nem véleményezésről írtam, hanem amit egyesek itt csinálnak: kinyilatkoztatásról, mintha a szavaik a megfellebbezhetetlen igazságot tükröznék...van némi különbség, a hangnemről meg nem is beszélnék, mert az "intelligens és kifinomult" szarkazmus volt, ha nem sikerült megérteni - azaz bunkó és trágár. Ha normálisan véleményez valaki, azt természetes, hogy tiszteletben tartja az ember...
És ha te tudod, hogy nem a megfellebbezhetetlen igazságot írja le, akkor mi a francért foglalkozol vele? Nem lenne egyszerűbb le se sz*rni olyan alapon, hogy amivel nem foglalkozol, az nem idegesít? Próbáld ki, sokat segít
Beyla
2014. január 13. 22:22
Idézet (Csacskalány @ 2014.01.13. 22:19)
Kedves Hugii 570: pont ezt írtam le az első bejegyzésemben, amire elindult ellenem ez a kis össztámadás xD erre a kioktatásra szerintem Beyla barátnődnek nagyobb szüksége van, mint nekem, aki 2-3 hetente téved ide xDDd
Nézd, nem támadtalak, hanem elmondtam a véleményem (de úgy látszik, hogy ez is oktatásnak, és bunkó hangnemnek tűnt, vagy csak te vagy túl érzékeny). Egyébként meg, akkor, ha ugyebár erről írtál fentebb, ami való igaz, hisz te magad írtad, akkor fogadd meg a saját tanácsod.
Beyla
2014. január 13. 22:33
Beylacarter |
Idézet (Csacskalány @ 2014.01.13. 22:19)
Kedves Hugii 570: pont ezt írtam le az első bejegyzésemben, amire elindult ellenem ez a kis össztámadás xD erre a kioktatásra szerintem Beyla barátnődnek nagyobb szüksége van, mint nekem, aki 2-3 hetente téved ide xDDd
Írtam neked privát üzenetet, ugyanis kezd zavaró lenni a dolog. Szeretném megtalálni a probléma gócpontját. Nem szeretek haragba lenni senkivel sem, akármilyen sziklakeménynek is tűnök néha a hozzászólásaimba, azért zavar, hogy ki ellen mit vétettem teljesen ismeretlenül az internet álarca mögött, hogy ennyire tud engem gyűlölni. A való életben is vannak emberek, akik nem tudnak elviselni az éles nyelvem miatt, de még soha egyetlen ember sem gyűlölt ennyire, mint te. Úgyhogy légyszíves rendezzük le, mert ez így mindkettőnknek nagyon gáz. Hogyha beszélgetni szeretnél, akkor a privát üzenetemre válaszolva megoszthatod azokat a tanácsokat, amelyeket jónak látsz! Én sem vagyok tökéletes ember, csak néha túl nagy a szám és túl nagyokat mondok nyersen. Tehát, hogyha van valami értelmes tanácsod vagy mondanivalód, amit hasznosítani tudok, akkor nálam nyitva a kapu. Tényleg szeretném tudni, hogy miért gyűlölsz ennyire, holott nem is ismersz engem. Nem tudod, hogy milyen vagyok, nem tudod, hogy mi a kedvenc színem. Talán, ha társalgunk és kissé "összehaverkodunk", akkor meg tudjuk együtt oldani a problémát.
2014. január 13. 22:43
Bár én nem kedvelem,de az hogy ő biszex vagy más egyébb az csak az ő dolga és nyilván ha ezt a közmédia előtt is bevalja akkor nem érdekli ha valaki annak hiszi, talán jogosan,amúgy meg szerintem csak botrányt akkar csináni ami szintén nem az én dolgom vagy másé aki nem akarja,hogy a dolga legyen
2014. január 13. 22:52
Én nem kedvelem őtt de szerintem nem baj ha egy híreség felválalja,hogy más nemhez (is) vonzódik bár ez nem egy szép vagy jó dolog de ez van így van akik meg szeretik azok így is fogják:)
2014. január 14. 07:00
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8820 Csatolások: 219640 Azonosító: 59785 offline |
Lehet, hogy én vagyok a hülye, de szerintem alapjáraton a 'leszbikus' szó nem sértő. Ahogy használják egyesek, na az a sértő.
Viszont ha azt nézzük, hogy melyik jellemző Mileyra, akkor inkább nevezhetnénk rondának, mint leszbikusnak, mert az utóbbiak táborát biztosan nem erősíti.
Viszont ha azt nézzük, hogy melyik jellemző Mileyra, akkor inkább nevezhetnénk rondának, mint leszbikusnak, mert az utóbbiak táborát biztosan nem erősíti.
2014. január 14. 10:41
Idézet (Beyla @ 2014.01.13. 20:57)
Leszbi, és? Nekem csak ez jutott eszembe, amikor olvastam a cikket. Ki a büdös francot érdekel, hogy neki mi a jó? Ez a nyilatkozat újabban csak arra volt jó, hogy a sz*rt sem érő munkássága nélkül ismételten ő rajta csámcsogjon a sajtó. Engem aztán nem zavar, ha leszbikus, mert attól még lehet jó a szakmájában - ott van például Adam Lambert. Imádom a zenéjét, mégis a melegek táborát erősíti, ám nem jön elő minden másodpercben azzal, hogy most b*zi. Felvállalta magát, hogy ne menjenek a találgatások, és bár érték szerencsétlent atrocitásoik, mégsem a nemihovatartozásának témájából kíván megélni. Szerintem meg májlikának köze sincs a leszbikussághoz, még talán a bihez sem, hiszen az egészet azért csinálja, hogy megint ő legyen a média legkedveltebb közszereplője. És igen, el kell keserítsem őt, de kib*szottul ronda. Nincsen szép arca, elöl deszka, hátul léc - ebben mi a szép? Sokszor hasonlít valami nővé operált transzvesztita hímegyedre, aki nem tudja eldönteni, hogy nő vagy férfi. Nem nőies, nem szexi és még csak nem is vonzó. Hosszú hajjal, normális ruhákban és ideális testsúllyal csinosabb volt, habár a hörcsög fejét már akkor is ki lehetett venni. Értékelném, ha egyszer végre nem azzal kerülne címlapokra, hogy most nővel vagy férfival nyalakodik szívesebben. Hótra lesz*rja mindenki, mert az ő magánügye, de gáz, hogy csöcsét, p*nciját megmutatta és most leszbinek vallja magát. Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a következő, mert tényleg csak vergődik a köztudatban maradásért. Eltűnhetne végre a francba, mert jelenlétével nem tesz hozzá a történelemhez, sőt csak rombol és a zenéje is egy rakat f*s. Harminc évvel ezelőtt ki is b*szták volna a zeneiparból, mint macskát sz*rni. Nulla teljesítmény, nulla tehetséggel.
Bár szeretem Miley-t, de ezzel egyet kell, hogy értsek. Egyébként nagyon tehetséges lány, nem kéne neki ez az erőlködés, simán tudna zeneileg is olyat csinálni, amivel címlapra kerülhet. Nem mellesleg szerintem szép lány, csak elcsúfitja magát. Nem a rövid vagy a szőke hajjal, hanem ezzel az egész viselkedéssel és stílusváltással. Ezen korszaka előtt egy kifejezetten csinos és bájos lány volt. Megjegyzem, szerintem.
Annyiba kötnék csak bele, hogy Adam nem b*zi, hanem homoszexuális. Szerintem baromi nagy különbség és egyáltalán nem mindegy.
Beyla
2014. január 14. 12:47
Szerintem Miley nem csúnya, más kérdés, hogy lökött.
2014. január 14. 14:53
Mirrors#sremmlife |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.02. Hozzászólás: 2362 Csatolások: 18 Azonosító: 203041 offline |
Mivel Miley ezt kijelentette, így valóban megvan rá az esély, hogy leszbikus, esetleg biszex. DE!!! Ez nem biztos. Tehát, most nézzétek: ő nem azt nyilatkozta, hogy leszbi, csupán annyit, hogy nem zavarja, ha annak nevezik. De egyébként meg ha az is lenne? Akkor az nektek fáj? Rosszul fogtok aludni miatta? Vagy nem értem a problémát. Ráadásul én még csak csúnyának sem nevezném, szerintem tök szép csaj, SŐT. Szóval szerintem itt mindenki CSAK saját magával foglalkozzon. Miley magánélete pedig hadd legyen az ő dolga!
2014. január 14. 15:18
Eszti0305szjger.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.28. Hozzászólás: 1039 Csatolások: 3 Azonosító: 201010 offline |
Csacskalány,én nem akarok belefolyni a vitába,csak személy szerint én azt nem értem,hogy ha ennyire nem állhatod ezt az oldalt és a tagjait,akkor miért regisztráltál fel,miért írod a kommenteket? Elvileg Miley-t se bírod,ennek ellenére az összes hozzászólásod a róla szóló cikkekhez íródott. Kezdem azt hinni, hogy te csupán azért vagy itt,hogy elhordd mindennek azt,aki nincs veled egy véleményen. Szóval ha ennyire semmit érő ez az oldal,akkor kérlek, ne zavard azokat,akik itt jól érzik magukat, és akik nem kívánnak veszekedésbe botlani.
Beyla
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.