Eszti0305
Csacskalány,én nem akarok belefolyni a vitába,csak személy szerint én azt nem értem,hogy ha ennyire nem állhatod ezt az oldalt és a tagjait,akkor miért regisztráltál fel,miért írod a kommenteket? Elvileg Miley-t se bírod,ennek ellenére az összes hozzászólásod a róla szóló cikkekhez íródott. Kezdem azt hinni, hogy te csupán azért vagy itt,hogy elhordd mindennek azt,aki nincs veled egy véleményen. Szóval ha ennyire semmit érő ez az oldal,akkor kérlek, ne zavard azokat,akik itt jól érzik magukat, és akik nem kívánnak veszekedésbe botlani.
Teljesen igazad van tehát csacskalány ha tényleg az lenne az igazság amit te ide leírtál akkor nagyon egyszerűen nem kell rámenni az oldalra sőt még a fiókod is törölhete -.-.
Nyugodtan nevezhetjük leszbikusnak Miley-t
2014. január 14. 16:34
És akkor mi van???Oké,hogy lezbi,meg minden,és,hogy ez az új séró,nem a legjobb,de az egyszer biztos,hogy Miley-ra mindent lehet mondani,de azt,hogy ronda,már mindenki aki nem így gondolja bocsásson meg,de nem lehet rá mondani!..
2014. január 14. 19:15
johnny is deadúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.11. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 216669 offline |
Miley az egyik legszebb lány Amerikában nem tudom mit kell bántani folyton.
2014. január 14. 19:26
rózika0319 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 744 Csatolások: 0 Azonosító: 186416 offline |
Amúgy tényleg nem ronda.. Érdekes mi lett belőle és milyen volt .. Akkor rekedt meg a csaj amikor liam elhagyta. Szerintem most nem azt mondom hogy depis meg elmebeteg stb de jobb lenne beszélni egy pszihólógusal .Akkor elgondolkozna az egész életén meg minden.. Miley soha nem vol leszbi de ez már Liam amikor otthagyta az egy kicsit sok volt neki..
2014. január 14. 20:11
Butterflyyyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.22. Hozzászólás: 439 Csatolások: 0 Azonosító: 213885 offline |
Mindenki máshogy gondolja.Nem lehet mindenkinek ugyan olyan az ízlése!Valaki szerint szép,valaki szerint csúnya...Egyszer meg kell szokni, hogy nem mindenki tartja őt világszépének!
2014. január 14. 20:57
Melindalol |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 825 Csatolások: 0 Azonosító: 152743 offline |
Szerintem meg tök mind1 most ha akarom lerondázom ha akarom azt mondom rá hogy szép. Nyilván azt a véleményt hallja meg az ember amire jobban figyel vagy amire érzékenyebb.
likethebyoriginal le is írtad LEGENDÁK mert biztos hogy lesz valaki aki innen legendává fog fellépni
likethebyoriginal le is írtad LEGENDÁK mert biztos hogy lesz valaki aki innen legendává fog fellépni
2014. január 14. 21:43
Szerintem is szép és baromi jó hangja van de szerintem a stíluson lehetne változtatní
2014. január 15. 14:40
StellaFlowerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.12. Hozzászólás: 51 Csatolások: 0 Azonosító: 219144 offline |
ez nem normális ... tudtam h nem az de most bizonyította be
2014. január 15. 16:57
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5156 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline |
Pedig a csúnya szó rá nagyon is illik.
2014. január 15. 17:19
Már nem ezért , de a legtehetséggesebb emberekkel mindig van valami baki és ős esetleges bevalotta....igen Neil Patric Harris meleg, Johnny Depp egy biszex nőt vesz feleségűl és még sorolhatnám...
2014. január 15. 18:08
S. Vivivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.11. Hozzászólás: 111 Csatolások: 0 Azonosító: 208966 offline |
És akkor Adam Lambert? Ő meg b*zi (bocsi a csúnya szóért) de mégis szeretem, ti mind azért írjátok ezt mert nem ez az első botránya! Figyeljétek meg hogy egyszer már nem foglya érdekelni senkit Miley hülyeségei csakis az hogy jól énekel és a számai is jók!
2014. január 15. 18:08
Lehet,hogy nem szereti ezt a szót....de nagyon is illik rá
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.