Kanye West megütött egy 18 éves fiút
2014. január 15. 17:30
Fanny Holt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.08. Hozzászólás: 1026 Csatolások: 0 Azonosító: 208604 offline |
Gyönyörű mondhatom! Persze a 18 éves fiú is hibás ebben a dologban valamennyire, de ugyanúgy Kanye is. Úristen és büszke Kim arra, hogy kiállt mellette igy!? Totál abnormális ez a Kardashian család
A 18 éves srác azonban szeretne vádat emelni a Beverly Hills-i rendőrség segítségével, az ügyet pedig immár az LA County DA vizsgálja.
Tegye csak meg!
A 18 éves srác azonban szeretne vádat emelni a Beverly Hills-i rendőrség segítségével, az ügyet pedig immár az LA County DA vizsgálja.
Tegye csak meg!
2014. január 15. 17:41
Debby brightvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.29. Hozzászólás: 231 Csatolások: 0 Azonosító: 204796 offline |
Énis ilyen ideges típus vagyok Hajrá Kanye <3
2014. január 15. 18:06
gruffacsórúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.03. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 218416 offline |
Elég béna dolog, hogy csak tettel tudja megvédeni magát..
2014. január 15. 18:09
igaz meg védte Kimet, de azért nem kellett volna bántania.
2014. január 15. 18:13
Tini Stoessel Fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.14. Hozzászólás: 132 Csatolások: 0 Azonosító: 216795 offline |
Megvédte Kimet de azért szóban is megtudták volna beszélni!!!
2014. január 15. 18:23
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8820 Csatolások: 219640 Azonosító: 59785 offline |
Meg sem lep, hogy Kardashian kisasszony büszke rá. Rendben, védje meg... de ehhez nem szükséges feltétlenül erőszakhoz folyamodni. Egyébként oké, a srác is hibás volt, amiért rosszat mondott róluk, de könyörgöm, nem bírja elviselni a kritikát?
2014. január 15. 18:29
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1577 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline |
Mondjuk ez attól is függ, hogy mit mondott pontosan az a srác, mert ok nélkül senki nem fajul a tettlegességig. Tény, hogy Kanye sosem volt normális,- bírom őt, lehet túlságosan is,- de én is azt hiszem, hogy az ilyen incidensek kezelésére lehetett volna korrektebb megoldást is találni.
2014. január 15. 18:31
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Igen, mert a problémáinkat úgy oldjuk meg, hogy beverünk egyet-kettőt a másiknak, mert beszólt valamit. Ez az ember még nem hallott arról, hogy civilizált, felnőtt emberek módján is meg lehet oldani a dolgot? Mondjuk leülni és megbeszélni, vagy ahhoz a csökött agya már túl kevés?! Érdekes, ha valakivel nekem gondom van, akkor nem p*fán verem, hanem leülök az illetővel és megbeszélem a dolgokat. Én értem, hogy a szerelmét megvédte, de egy internetes beszólásért? Amúgy, ha egy hétköznapi civil követ el ilyet, akkor azon nyomban eljárást is indítanak ellene. Kenya Weszt IQ-ja fordítottan arányos az önteltségével.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2014. január 15. 18:57
symor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.23. Hozzászólás: 665 Csatolások: 3571 Azonosító: 61644 offline |
Szerintem Kim Kardashian egy megélhetési rib@nc
Persze nem olyan mint az igazi, tiszteletreméltóan "dolgozó lányok", inkább olyan, aki attól a hírnévtől válik valakivé, hogy közismert kurv@
Ha Kanye-nak ezt valaki twittelné azt megköszönném, mellékelve egy régebbi fotót magamról, amikor még nem edzettem olyan keményen mint manapság
Persze nem olyan mint az igazi, tiszteletreméltóan "dolgozó lányok", inkább olyan, aki attól a hírnévtől válik valakivé, hogy közismert kurv@
Ha Kanye-nak ezt valaki twittelné azt megköszönném, mellékelve egy régebbi fotót magamról, amikor még nem edzettem olyan keményen mint manapság
2014. január 15. 19:00
ja valószínüleg sokat fog elérni a kisfiú.. ezvan megütötték, nem halt bele.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
A hatóságok idegenkezűséget sejtenek.