Selena Gomez: „Inkább a csajok, mint a pasik”
2014. január 18. 21:18
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5156 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline |
2.és 3.kép gyönyörű!
2014. január 18. 21:34
punigundel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.13. Hozzászólás: 807 Csatolások: 31 Azonosító: 213404 offline |
Teljesen igaza van! Az első kép nem annyira tetszik, de a többi szuper! Sellyben a személyiségét szeretem, és nem a hangját! És szerintem nagyon kedves, amiket mondott Lorderól, ahoz képest, hogy Lorde leszólta őt!
2014. január 18. 22:18
flowerwsviri |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 820 Csatolások: 0 Azonosító: 134850 offline |
Nagyon jó képek lettek, a felsők pedig fantasztikusak
2014. január 18. 23:31
LucyanLimited Edition |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.28. Hozzászólás: 1300 Csatolások: 44 Azonosító: 202701 offline |
Csak nekem nem tetszenek a képek? Ha egy kicsit is megnézzük a képeket, és nem csak Selenát, akkor szerintem elég szembetűnő, hogy maguk a képek borzasztóak. Vagy a beállítás, vagy a fény, nem tudom, de kicsit máshogy is nézve elég gyengék. Amolyan "semmi extra".
2014. január 19. 02:01
Ez a csaj mikor fog változni vagy épp felnőni? Ez a szöveg tényleg elég sokat mond arról, hogy milyen ember is ő. Mindig hasonlóan fogalmaz, és hasonlóakat válaszol, mint az eddigiek során, mintha nem lenne saját véleménye az élet dolgairól, vagy mintha ezt követelnék tőle. Érdekes. A képek dög unalmasok. Szerintem tucat ehhez hasonló fotója van már, csak más-más ruhában. Még a pózok is szinte ugyanazok.. Az idő pedig nem fog rajta, bár furcsa hogy 21 évesen még mindig tininek tűnik, bár az utolsó előtti fotón már inkább egy +20 éves csaj tekint vissza, nem úgy mint a többin. Talán ez az egy, ami jól is sikerült róla.
2014. január 19. 08:40
Szeretlek Selly!<3és mindegyik címlapon jól néz ki.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.